Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Kadınlar ne ister miş çok şey istiyormuşuz vs vs.
Peki bu ne şimdi.
Kilo alırsın laf. Almazsın laf. Sarkarsın laf. Sarkmazsın laf. Çatlarsın laf çatlamazsın laf. Ya hi erkekler ne istiyor. Belasını istiyorlar sanırım. Ağar kıskanmış yada senin duymadığın incitici bir yorum duymuş kulak misafiri olmuş olabilir. Keşke eşler her düşüncesini açık seçik konuşabilse iste o zaman ortak bir yerde buluşabilirdiniz bence

Aynen öyle. Bende değişen bir şey yok hep böyleydim. Eşime ne olduysa su an sorunumuz var yani.

İnadına o attığı kıyafetlerden daha iddialı kıyafetler al tatlım. Eşinin kıskançlığı nirvanaya ulaşmış

Kadın hayatını kocasının isteklerine göre sekillendirirse kocanın istekleri bitmiyor. Neredeyse dakikada aldığı nefes sayisina bile karisiyor. Sınırlarımızı cizip karşınızdakine bunu gosterirseniz o da müdahale yetkisini kendinde göremez. Kadınlarımız evlendiğinde aşk gözünü kör ediyor sanırım ya da birini buldum kacirmayayim, bir daha nasıl bulupta evleneceğim diye herseyi ile teslim oluyor. Kişiliğini kaybediyor. Adamın resmen kölesi oluyor. Sonra da bu sorunlar cikiyor iste. Ben bu arkadasin kocasina "Ne hakla kiyafetlerimi atarsin?" dediğini bile düşünmüyorum. Aman huzurumuz bozulmasın kafasindadir. O da atsın kocasının kiyafetlerini bakalım koca bir daha botle bir seye kalkışıyor mu?

Ben olsam gidip o kıyafetleri alırdım. Engel olursa yaptığının yasalara aykırı olduğunu anlatırdım. O kıyafetler bir şekilde geri gelmezse hukuki işlem başlatırdım. Aramız düzelince de “ben de seni seviyorum canım ama cezan ne gelirse çekmek zorundasın birtanem” modunda olurdum. Davranışlarının sonuçlarına katlansın. Evli olunca yasalardan muaf olmuyorlar.

Son düzenleme:
Birçok konu var aşılması gereken.
Bende dogum yaptım 6 ay önce. 52 kiloydum hamileliğin başlancıgında, doguma 71 kilo ile girdim. 20 kilo aldım.
Çatlaklarım hiç yoktu dogumdan sonra oldu ama hiç takmıyorum. Gayet normal
1. Sorum çatlaklarınız için siz rahatsız oldugunuz için mi lazer yaptırdınız eşiniz bunu sorun eder düşüncesiyle mi? Çnkü ikisi birbirinden tamamen farklı konuya gider.
2. Eşiniz en başından beri mi baskıcıydı?
3. Kimine göre basit görünebilir ama bana göre büyük saygısızlıktır. Size yapılan Bu hatayı hemen hafife alırsanız hep böyle devam eder hatasını anlamaz.

Bu konudan dolayı boşanılmaz ama aşılmazsa ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir.
Hem saygı yok hemde otokontrol.

Aynen öyle. Bende değişen bir şey yok hep böyleydim. Eşime ne olduysa su an sorunumuz var yani.

Normalde de böyleydiniz ancak bir çocuk yaptıktan sonra insanların sürekli sizin vücudunuzu sizin bedeninizi guzelliginizi konuşmasi rahatsız etmiş eşinizi . Bütün gözlerin sizin üstünüzde olmasından rahatsız.

Yani bence idare et sonra yavaş yavaş normale döner eşiniz beraber alışverişe çıkın nasil kıyafetler istiyormuş alın nolcak ne kaybedersiniz

Doğumdan sonra daha az dikkat çekerken insanlar siz de tam tersi olmuş, eşiniz de anlaşılan bundan baya rahatsız olmuş Güzelce konuşun, durumu anlatın. Anne gibi giyinmek nedir cidden. Bu nasıl bir kalıptır, bir insan nasıl öyledir. Doğumdan sonra nasıl bir değişim beklentisi oluşmuş ki eşinizde sizin giyiminiz hakkında.

Ben rahatsız oldum catlaklardan. Éşim benim için sorun değil nolmus yani iki cizik kalsa ne olacak kafasindaydi.
Eşim baskıcı biri değildir. Evlendigimizden beri kiyafetlerime laf ettiği yok bu zamana kadar.
Hafife almadım zaten. Sadece sinirimin gecmesini bekliyorum bir muddet susuyorum. Kendime kiyafet siparis ettim bolca. Yine atsın yine alirim. Onun yanlis yaptigini bilmesi gerek.

Yani bence idare et sonra yavaş yavaş normale döner eşiniz beraber alışverişe çıkın nasil kıyafetler istiyormuş alın nolcak ne kaybedersiniz
Kiyafetlerimi atmayıp duzgun bir sekilde konussaydı bu dediginiz olabilirdi. Ama iletisim yolunu tercih etmedi maalesef. Su an onu pisman edecek cozumlere ihtiyacım var.

Aman huzurumuz bozulmasın kafasında biri değilim. Hicbir zaman da olmadım. Hangi cumlemden bu kanıya vardınız merak ettim doğrusu.

Ve haklısınız taviz tavizi doğurur. Isteklerin sonj gelmiyor.

2 çocuk annesiyim ilkinden sonra cook kiyafetlerim yirtildi çöpe gitti etiketleri üzerlerideyken ..icim yandi.. küs kalın biraz davanizdan vazgecmeyin ben vazgeçtim 2.sinde adam müstehcenleri izlemeye basladi .. yürü be kardeşim kim tutar seni diyorum..
Bu arada bebisiniz hayırlı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…