Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Teşekkür ederim çok sağolun.:)

Aslında bu konu kiskancliga nasil baktığınıza bağlı. Misal benimki hakkında arada niye öyle buz gibi o diyorlar bir iskilleniyorum, demekki süzmuş baya diye aklıma geliyor. Yakışıklı dense konu olsa fittiririm heral. Kimisede rahat anam iste. Kiskancliga bakışiniz onemli burda

Tabi kıskanmış olabilir anlıyorum ama bana davranışı yaptığı şeyler çok kötü ve kaba. Asıl sinirlendiren de beni zaten o. Iki gündür konuşmuyorum çatlıcam evde sıkıntıdan. Yine de bir özür dileme yok. Hiç-bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.

Sizde aynı şekilde kocaman bi çöp poşeti alın, neyi var neyi yok herşeyini çöpe atın. Bu hareket bana yapılsa, aynı şekilde karşılık veririm.

Evet ama hatırlamak istemeyeceğim bir hamilelik sonrası 5 kilo. Hiç iyi bir şey değil yani. Allah başa vermesin bir daha.
Sağlıklı bir durum değil o yüzden sordum özellikle çok çok geçmiş olsun.
Ama şöyle söyleyeyim anlattıklarınızdan, üslubunuzdan ve anlatış tarzınızdan bende kendi isteğinizle sadece 5 kilo aldınız izlenimi oluştu. Hani sırf vücudu bozulmasın diye sağlığı hiçe sayan kadınlar olur ya onlardan sandım sizi.
Öyle değilmişsiniz ama inanın yazdıklarınız ilk etapta bende öyle bir izlenim oluşturdu.

Bazen hatasinin farkinda olmayana aynisini yapmak gerekir anlatabilmek icin. Empatiyi ancak o zaman kurabilenler var cunku.
Bu davranis hos degil. Evet biz yapamayiz onlarin yaptigini. Ama hicbirsey olmamis gibi davraniyorsa empati yetenegi de yok bence.

ben de öyle düşünüyorum aslında ama herşeye de tamam deyince abartıyor bunlar da ya

Evet genelde kendime dikkat eden biri olduğum için hep bilerek yapıyorum zannettiler zaten. Hamileyken elimde diyet listesi ile dolaşıyordum herkeste aman ye nolcak aman verirsin sonra bebek beslenmiyor böyle günah bu yaptığın şeklinde dolaşıyordu. Halbuki bebeğimin ani bir şeker yukselmesinde karnımda ölüm riski vardı. Bu korku ile gecti tüm hamileligim yanımda tartı ile gezip resmen gramla yedim. Tüm bunları eşim biliyor. Ama aaa ne güzel az kilo aldın dediklerinde bana sanki aman vücudum bozulmasın diye kafayı yemiş psikolojisi bozuk insanlae gibi davranıyor. Kavgamızın çıkış konusu da buydu zaten. Ordan kiyafetlere anne gibi giyinmelere falan geldik bir anda.

e atti da ne olacak ki, gidip ayni tarzdan almayacak misiniz?

anne gibi giyin derken anane gibi mi demek istiyor acaba?
kendi de dede gibi giyinecek miymis size eslik etmek icin?

e atti da ne olacak ki, gidip ayni tarzdan almayacak misiniz?

anne gibi giyin derken anane gibi mi demek istiyor acaba?
kendi de dede gibi giyinecek miymis size eslik etmek icin?

Şeytan diyor al basma etek bir de anane penyesi. Bundan sonra anne gibi giyiniyorum de. Bakalım yanında götürecek mi beni öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…