Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

okurken yuh dedim. Ben sizin yerinizde olsam attıysa da 'öyle mi?' diyip gidip bir ton yeni kiyafet alırdım. Hem de istediklerimden.

Bu erkekleri anlamak mümkün değil..

Kilo alsak bakımsız paspal olsak aldatır, dikkat etsek kıskanır kısıtlamaya çalışırlar..

Allahım bu erkeklerde bu cevremizde ki insanlarda bir garip dogurursun kilo alırsın saldın kendine hiç bakmıyorsun derler, dikkat edersin bakımlı özenli fit olursun bu seferde kıskançlık krizlerine girerler eziklenirler anlamakta güçlük çekiyorum

Istedigin tarzda yeni kiyafetler al :) adama bak gurur duyacagina sevinecegine yaptigina bak ya bende senin gibiyim ama cok sukur esim simariyor dahada esin soyle boyle dedikleri zaman

Sende onunkileri at apartmandan asagı gitsin agactan toplasın trajikomik bir durum valla. Senin yerınde olsam alırım bin lira ikibin lira alısverıse cıkarım

adamı doldurmuş her gören ayol o da sinirle yapmış kıskanıp :) şaka bi yana yanlış bi hareket gerçekten yaranılmıyo kilo alan aldattı diyo almayan kıskanıyo bu erkekler ne dengesiz ya

yorum yapacaktım, tarihi görene kadar..
eeee sonra nolmuşşşş bilen var mı ?

Ben kendini böyle bir beğenme şekli görmedim. Konu sahibi resmen kendini anlatırken kendine yükseldi. Doyamadı tekrar övdü, doyamadı tekrar övdü, vurdu kırbacı vurdu kırbacı helal behhh. Şu özgüvenin yarısını bana verin dünyayı fethederim kadın dolabı için ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…