Eşim kendimi çok kötü hissettiriyor.. Ne yapmam lazım yardım edin akıl verin:(

Bir kadın makyajını silmeden yatmasının iki sebebi vardır. Ya Silmeyi unutucak kadar mutludur. Yada silmeyi düşünmeyecek kadar mutsuz.

Çok mutsuz olduğum zamanları hatırlıyorum da, makyaj yapacak halim bile olmuyordu , ne silmesi

Hem bence başka iki sebebi de olur ... 1. Üşenmesi 2. yorgun olması

Son düzenleme:
ciddi üzüldüm yani ne diyeceğimi bu adam nası yola gelir derdi nedir bilemiyorum ,
arada ciddi yaş farkı var karısı genç güzel ,üstelik cinsellikte nası böyle davranır aklım almıyo yani tamam bizdede bazen ben isterim eşim yorgunum der o ister ben istemem ikimizde çalışıyoruz yorgunluktan ama tv olayına şaştım kaldım :26:

sizi sadece anne olarak görmeye başladıysa onu bu görüşten uzaklaştırmaya çalışmalı heralde
hani evde nası giyinirsiniz bilmem ama o gelmeden daha açık falan giyinseniz öyle dolaşsanız , gece yatarken aynı şekilde gecelikler falan giyseniz ve o yaklaşmadan siz talep etmeseniz falan

saçmalıyormuyum bilmiyorum ama aklıma ilk gelenler bunlar

Allahım hep aynı şeyleri söylüyorum ama cidden bu erkeklerin hepsi odun kalas.işte bir tane daha örnekkk de dikkatimi çeken bir diğer konuda erkeklerin cinselliğe yanaşmaması:26:çok kadın bundan şikayetçi.erkeklerin ilgisizliğini odunluğunu az çok anlıyorumda cinsellik konusunda isteksizliklerine şaşırıyorum doğrusu:26:konu sahibi arkadaş derdini sıkıntını bize anlatır gibi eşine anlatmaktan başka çaren yok umarım eşin düzelmek için çaba sarfeder

CANIM nedense beni çok etkiledin çokta üzdün inan eşimden ayrılasım geldi desem yeridir:) çünkü benim eşimde tıpkı hanımın anlattığı gibi bir tek kanal değiştirmez ve tv izlemez ve aramızda 6 yaş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…