• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kendimi çok kötü hissettiriyor.. Ne yapmam lazım yardım edin akıl verin:(

Bir kadın makyajını silmeden yatmasının iki sebebi vardır. Ya Silmeyi unutucak kadar mutludur. Yada silmeyi düşünmeyecek kadar mutsuz.

Çok mutsuz olduğum zamanları hatırlıyorum da, makyaj yapacak halim bile olmuyordu , ne silmesi :1:

Hem bence başka iki sebebi de olur ... 1. Üşenmesi 2. yorgun olması :9:

Son düzenleme:
ciddi üzüldüm yani ne diyeceğimi bu adam nası yola gelir derdi nedir bilemiyorum ,
arada ciddi yaş farkı var karısı genç güzel ,üstelik cinsellikte nası böyle davranır aklım almıyo yani tamam bizdede bazen ben isterim eşim yorgunum der o ister ben istemem ikimizde çalışıyoruz yorgunluktan ama tv olayına şaştım kaldım :26:

sizi sadece anne olarak görmeye başladıysa onu bu görüşten uzaklaştırmaya çalışmalı heralde
hani evde nası giyinirsiniz bilmem ama o gelmeden daha açık falan giyinseniz öyle dolaşsanız , gece yatarken aynı şekilde gecelikler falan giyseniz ve o yaklaşmadan siz talep etmeseniz falan

saçmalıyormuyum bilmiyorum ama aklıma ilk gelenler bunlar

Allahım hep aynı şeyleri söylüyorum ama cidden bu erkeklerin hepsi odun kalas.işte bir tane daha örnek:23:kk de dikkatimi çeken bir diğer konuda erkeklerin cinselliğe yanaşmaması:26:çok kadın bundan şikayetçi.erkeklerin ilgisizliğini odunluğunu az çok anlıyorumda cinsellik konusunda isteksizliklerine şaşırıyorum doğrusu:26:konu sahibi arkadaş derdini sıkıntını bize anlatır gibi eşine anlatmaktan başka çaren yok umarım eşin düzelmek için çaba sarfeder

Anne olmanın ne kadar zor oldugunu tüm yetişkınler bilir.Anne oldukdan sonra cok uzun bır sure kendınıze ayıracak vaktınız olmuyor.Olamıyor mağlesef. Eşinizin bu konuda sıze yardımcı olması gerekir bir kere bu bir.İkincisi ise Mağdem eşiniz artık sızınle ılgılenmıyor sızde onunla ılgılenmeyın ve boşanın .Bence önce kendinizi düşünmek zorundasınız anneyseniz sizin ruh sağlığınız iyi olursa iyi bir çoccuk yetiştirirsiniz .Şöyle düşünün uçakda tehlıke anında ilk kendınıze sonra çocuğunuza takın dıyorlar ya oksıjen tupunu onun nedenını bılıyorsunuz değilmi hemen nefes almanız ve panık yapmadan çocugunuzu kurtara bılmenız ıcın.
Şimdide öyle olmalı siz mutlu olacaksınız kı çocugunuz da mutlu olsun... Emınım kı ıcınızden ben cocuguma hıssettırmıyorum o konularda kıvraklıklar yaparak atlatıyorum vs dıyosunuzdur ama bu mumkun degıl ,sizin kendınıze olan guvenınız azaldıkça, dahada cok bunalıma gırıp mağlesef bunalımlı sızden daha sorunlu bır cocuk yetıstıreceksınız ..

Ben size kucuk bır örnek vermek ıstıyorum umarım sıkmadım...Anneme tapan bır cocukdum babam problemlı alkolık bır babaydı,annemi hep aşşağılar ,küçük düşürürdü her ortamda .annem çok sevılen tam bır ıstanbul hanımefendısıydı sonradan babam yuzunden kendıne olan guvenını kaybedıp tam bır korkak oldu ,kucukkende sevmezdım buyudum halada gorusmem babamla.Evım ayrı yolum ayrı 1 yıl oncesıne kadar hala kımseye anneme laf soylettırmez o benım annem dunyanın en fedakar, en cefakar, cilekeş annesi; anneme kızmayın derdım herkese...Bunu neden derdım erkek kardeşim ergenlığınden beri rahatsız psikolojık tedavi görüyor, sanırım ölene kadarda görecek.Ben çok sinirli ve aşırı duygusalım pek normal değilmişim öyle söylüyor çevremdekıler ama ben anlayamıyorum tabı tam olarak normal ınsan nasıl olur, kım normal kı hayatta .Asıl onlar dedıler dıye dusunuyorum hep.
neyse teyzelerım hep derdiki : "ahhh ahhh annenız ayrılmadı zamanında,maaşı vardı evı vardı bızler hep yanındaydık" düşünün teyzem annemın en yakını üstelik kardeşler bırbırlerıne oldukça bağlı.Ben annemı desteklerdım her zaman her yerde her koşulda annem haklıdır ve haklıydı bana göre. Üstelık benım annem devlet memuru kımseye mınnet etmesıne gerek yok kı zaten babam eve para vermedıgı gıbı annem babamın ıcralarınıda oderdi.Şimdi anneme çok kızgınım babama değilim.Babam normal bır adam değilmiş bunun suçlusuda onun annesı ve babası ,annem bunu görmezden gelmiş ve o adamdan ayrılmamış ,bızler hepımız hastalıklı çocuklar olarak hayata tutunmaya çalışıyoruz.Annem çalışıyordu ayrılıp bızı sağlam olarakda yetısdırebılırdı sımdı bazen kendıme bıle acıyıp aglıyorum .hatta bu satırları yazarkende aglıyorum ve annemı artık sevmıyorum.....Bırakın çocugunuz sızı sevsın ...Şimdi oksijen tüpünü önce kendinize sonrada yavrunuza takın...

CANIM nedense beni çok etkiledin çokta üzdün inan eşimden ayrılasım geldi desem yeridir:) çünkü benim eşimde tıpkı hanımın anlattığı gibi bir tek kanal değiştirmez ve tv izlemez ve aramızda 6 yaş var

Back