• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kendimi çok kötü hissettiriyor.. Ne yapmam lazım yardım edin akıl verin:(

yoo, direkt birliktelik sırasında tv izliyor demiş :53: hatta kanalı değiştiriyormuş. bence cinsel hayatınızı biraz renklendirin. kızlara bakmasına bişey diyemeyeceğim :44:

birliktelik sırasında tv izlemek ve bir de kanal değiştirmek mi :53::53: sanki o işten hiçbir duygusal ve fiziksel haz almıyormuş ve sırf bir görevi yerine getiriyor gibi. ot gibi yani. haklısın arkadaşım

Son düzenleme:
şaşırdım doğrusu tv izlemek de normal değil ama hadi tv ye gözü kaydı diyelim kanalı nasıl değiştiriyor canım bence bi süre kocanı kendi haline bırak

Bebeğinin uykularını düzene sokarsan,eşinle biraz zaman geçirebilirsin.
Çalışıyor musun bilmiyorum.Çalışmıyorsan bile erken kalkıp bebeğini de kaldırabilirsin.
Öğlen uykusunu erken uyutursan,akşam daha erken uyur.Babasıyla 1 saat zaman geçirip yatabilir.

Eşini güler yüzle ve bakımlı karşılayabilirsin.İllaki makyaj değil,en azından güzel bir ev giysisi göze hoş gelir.
Haftasonları ailece çıkabilirsiniz.Bebeği bırakabilecek yakının varsa arada eşinle başbaşa çıkabilirsiniz.
Başbaşa gezeceğiniz zaman,onunla buluşmaya gittiğin günlerdeki gibi özen gösterebilirsin.
Eşinle diyaloğun da önemli.Sadece gerektiğinde mi konuşuyorsunuz,yoksa sohbet ediyor musunuz mesela.Flört edin azıcık :)

Anne olmanın ne kadar zor oldugunu tüm yetişkınler bilir.Anne oldukdan sonra cok uzun bır sure kendınıze ayıracak vaktınız olmuyor.Olamıyor mağlesef. Eşinizin bu konuda sıze yardımcı olması gerekir bir kere bu bir.İkincisi ise Mağdem eşiniz artık sızınle ılgılenmıyor sızde onunla ılgılenmeyın ve boşanın .Bence önce kendinizi düşünmek zorundasınız anneyseniz sizin ruh sağlığınız iyi olursa iyi bir çoccuk yetiştirirsiniz .Şöyle düşünün uçakda tehlıke anında ilk kendınıze sonra çocuğunuza takın dıyorlar ya oksıjen tupunu onun nedenını bılıyorsunuz değilmi hemen nefes almanız ve panık yapmadan çocugunuzu kurtara bılmenız ıcın.
Şimdide öyle olmalı siz mutlu olacaksınız kı çocugunuz da mutlu olsun... Emınım kı ıcınızden ben cocuguma hıssettırmıyorum o konularda kıvraklıklar yaparak atlatıyorum vs dıyosunuzdur ama bu mumkun degıl ,sizin kendınıze olan guvenınız azaldıkça, dahada cok bunalıma gırıp mağlesef bunalımlı sızden daha sorunlu bır cocuk yetıstıreceksınız ..

Ben size kucuk bır örnek vermek ıstıyorum umarım sıkmadım...Anneme tapan bır cocukdum babam problemlı alkolık bır babaydı,annemi hep aşşağılar ,küçük düşürürdü her ortamda .annem çok sevılen tam bır ıstanbul hanımefendısıydı sonradan babam yuzunden kendıne olan guvenını kaybedıp tam bır korkak oldu ,kucukkende sevmezdım buyudum halada gorusmem babamla.Evım ayrı yolum ayrı 1 yıl oncesıne kadar hala kımseye anneme laf soylettırmez o benım annem dunyanın en fedakar, en cefakar, cilekeş annesi; anneme kızmayın derdım herkese...Bunu neden derdım erkek kardeşim ergenlığınden beri rahatsız psikolojık tedavi görüyor, sanırım ölene kadarda görecek.Ben çok sinirli ve aşırı duygusalım pek normal değilmişim öyle söylüyor çevremdekıler ama ben anlayamıyorum tabı tam olarak normal ınsan nasıl olur, kım normal kı hayatta .Asıl onlar dedıler dıye dusunuyorum hep.
neyse teyzelerım hep derdiki : "ahhh ahhh annenız ayrılmadı zamanında,maaşı vardı evı vardı bızler hep yanındaydık" düşünün teyzem annemın en yakını üstelik kardeşler bırbırlerıne oldukça bağlı.Ben annemı desteklerdım her zaman her yerde her koşulda annem haklıdır ve haklıydı bana göre. Üstelık benım annem devlet memuru kımseye mınnet etmesıne gerek yok kı zaten babam eve para vermedıgı gıbı annem babamın ıcralarınıda oderdi.Şimdi anneme çok kızgınım babama değilim.Babam normal bır adam değilmiş bunun suçlusuda onun annesı ve babası ,annem bunu görmezden gelmiş ve o adamdan ayrılmamış ,bızler hepımız hastalıklı çocuklar olarak hayata tutunmaya çalışıyoruz.Annem çalışıyordu ayrılıp bızı sağlam olarakda yetısdırebılırdı sımdı bazen kendıme bıle acıyıp aglıyorum .hatta bu satırları yazarkende aglıyorum ve annemı artık sevmıyorum.....Bırakın çocugunuz sızı sevsın ...Şimdi oksijen tüpünü önce kendinize sonrada yavrunuza takın...

eşind ecinsel isteksizlik olduğunu zannetmiyorum ki bilemler bilir erkekler 40ndan sonra azarlar...bence cok yoruluyor olabilir eşiniz hah bir de size kırgın da olabilir bence sorun bunu ona,ailesiyle sorular var diyorsun onu doldurusa da getirebilir ailesi...

eşinizle birlikte olurken tv açık hem izliyor hem kanal değiştiriyor çooooooook garip...yaşla alakalı bişey olabilir mi acaba bu isteksizlik belki o yaşlarda normaldir

Sizden 14 yaş büyük bir adamla evlenirken bunları düşünmeniz gerekiyordu ama aşk insanın gözünü kör ediyor...
Eşiniz artık 40 ı geçtiği için tırtlama aşamasında. Sizse tam tamına 30 yaşında, kadınlığınızın en ateşli yıllarındasınız.
İşte çok yaş farkı da bu yüzden iyi değil.
Beraber olurken kanal değiştirmek gerçekten çok iğrenç. Cinsellik çok önemli.
Ben bekarım ama evlilikte ilk sırada cinsellik vardır kim ne söylerse söylesin.

Bence her şeye rağmen güzel bir evliliğiniz var. Bebeğinizi erken yatırın, özel anlarınızda çevre faktörlerden uzaklaşın; tv gibi... :)
Eşiniz yoruluyordur, haftasonlarını değerlendirin. Zaman yaratmaya çalışın. Zor olsa da umutsuzluğa kapılmayın. Küçücük bir bebeğiniz var bu da demek oluyor ki önünüzde kocaaa bir ömür var. Boşanmayı falan da düşünmeyin sakın. Bebek bakımı da yoruyordur. Bir süre daha ihtiyacınız olan şey sabır bence. Belki eşinize uzak dursanız o sizin üstünüze düşer? Denediniz mi. Sıcak davranın ama uzak.

bebeğin 11 aylık mı 13 aylıkmı ?:44:

derdin büyük değil geçici bir durum
çünkü tecrübeliyim bu konuda
bende evledım hemen hamile kaldım cinsel hayat dıye bişey kalmadı
tam oğlumu buyüttüm rahata erdım dedım
2. bebeğime hamile kaldım:1:
şimdi onu buyutuyırum henuz 2 gun oluyor 1 yaşına girdi :nazar:

yanı bizide cinsel yasamımız duzenlı ve guzel degıl romantık degıl ama bu bır sürec gececek bliyorum..

hemen pes etme bak ne guzel mutlu bır yuvan var hersey cınsellık degıl ...karsında çocugunuseven ilgilenen bır baba var :34:

KEŞKE BENİMKİDE SEVMEKTEN ÖTE 5 DAKIKA BAKSA ÇOCUKLARA KOCAMI DAHA ÇOK SEVECEM VALLA:16:

AYRICA TEK BİR KONUDA AŞIRI TAKILDIM İLİŞKİ ESNASINDA TV İZLEMSI VE KANAL DEGISMESI İĞRENÇ VE ÇOK GURUR KIRICI BIR DURUM İNANKİ MORALINI DUZELTMEYE CALISTIM AMA BUNU GÖZ ARDI EDEMEM ..EŞİN SANKİ GÖREVİNİ YERİNE GETIRIYORMUS GIBI :( ÜZGÜNÜM BU KONUDA EŞİNİN DÜZELMESİ ZAMAN ALABILIR..ÇOCUK BAHANE BELKIDE BILEMICEM BIRDE 40 YAŞINDA ACABA KENDINI YETERSIZMI GÖRUYO NE BILIM KENDINE GUVENI KALMAMIS OLABILIRMI BUNUDA HIRSINI SENDEN ALIYOR OLABILIR KENDİNİ COCUGA ADAMIS GIBI GÖRUNEBILIR ..... VALLAHI BILEMEDIM :(

Son düzenleme:
Tipik ilgisiz eş sorunu,sizin ki biraz abartmış gerçi,tv izlemek,kanal değiştirmek falan:44:
Ben haksız olduğunuz tek bir nokta göremedim.
Ne hissediyorsanız odur ama bunu eşinizle konuşamamanız kötü.
Tabi ki süt liman geçmez bu konuşma, o da kendisini savunacak,
inkar edecek,hararet artacak.
Normal bir konuşmadan çıkıp tartışmaya dönüşmesi olası tabi.
Ama yılmayın,pes etmeyin.Sizi anlayana kadar konuşun,tartışın.
Ama bu duruma bir çözüm bulun.
Boşanmak için daha erken sanki,yani siz elinizden geleni yapıp
içiniz rahat edene kadar biraz daha uğraşın.
Baktınız düzelmiyor,mahkeme yolları hep açık.
Ama şimdi değil bence.Kavgaysa kavga,tartışmaysa tartışma.
Açık açık anlatın ne hissettiğinizi.ne hissettirdiğini.
Böyle devam edemeyeceğinizi.Ayrılığı bile düşündüğünüzü.
Çok merak ediyorum,ruhsuz kocanız ayrılık lafını duyunca hala aynı sakinliğini,umarsızlığını koruyabilecek mi.

Son düzenleme:
Cinsellik kısmı çok gurur kırıcı.. Onun dışında oğlumla ilgili de ileride sorun yaşayacağımı sanıyorum. Çocuğun bana saygısı kalmayacak. Eve geldiği andan itibaren annesi şunu getir bunu götür onu yap...sürekli elinin altındaki elemanı gibi davranıyor ben evde sadece arkasını toplayan isteklerini yerine getiren biri gibiyim.. Bebeği erken uyutmak istedim saat 10 da ışıkları kapatıp en azından uyumasa bile çabalayalım alışır diye.. Sonuç gerildik suratlar asıldı. Uyumak istemiyor işte ne zorluoyrsun diye suçlanma:(( Yine bildiğini yaptı ve bebeğin uykusu ne zaman gelirse o zaman yatırdı.. Benim tartışmalara gücüm yok artık

eşinizle konuşmayı deneseniz, yada bir uzmana gitmeyi teklif etseniz? sorun onda değilde sanki sizde gibi anlatsanız, bilmiyorumki ikna olur mu acaba? sonuçta iyi bir aile danışmanı sorunu bizlerden daha iyi çözebilir. ama tabi önce eşinizle konuşup çözmeyi denemek ilk tercihiniz olmalı..

umarım gönlünüze göre düzelir herşey..

sevgili burukk,
inan bana üzülmene hç değmez. bebeğnle iyi vakit geçirmeye bak. ben eşimle 21 yaşında çıkmaya başladım, 3 sene çıktık, adam beni peri sanıyor diye düşüüyordum o zamanlar ki öyleydi. şimdi buna gülüyorum. eşim 30,ben 28 yaşındayız, 2mizin de ilk evliliği, hatta ilk büyük aşk da denilebilir, evlendikten 1,5 yıl sonra hamile kaldım ve inan bana senle aynı şeyleri yaşıyoruz:9: gülmeme kızma sakın arkadaşım, yanlış anlama ama inan bunların hepsi aynı. iş sende bende bitiyor. biraz kafana takmıycan, biraz alttan alcan üstten çıkcan, pes etmiycen, canım cicim diycen...vs...
ama bunları kafana takma inan aynılar. oğlunla güzel vakit geçirmeye bak ve eşin de oğluna düşkün bir baba olduğu için çok mutlu ol. neler var...

of canım ya inan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum..sen konuştukça sızlanma olarak görecek ...birsüre hiçbişey talep etme neyapacak nereye kadar devam edecek...hali tavırları kabul edilebilir düzeydeyse zaten devam ediceksin de diğer türlü inceldiği yerden kopar...kadınlar için cinsellik fiziksel ihtiyaçtan öte ruhsal bir doyum bu olmadan ne evin bereketi olur ne de o evlilikten bir hayır gelir şu genç yaşında çalışıyor musun

bazı erkekler cocuk dogduktan sonra eslerını sadece anne olarak gorebılıyormus .

cınsel gozle bakamıyorlarmıs,esınız de suan da sızı sadece anaç olarak goruyordur .

ha bı'de esınızın yanın da cocugunuzu emzırmemeye dıkkat edın :34:

sızı anac olarak gormesının en buyuk nedenıdır bu .

bu arada esınızden oldukca genc kucuksunuz .esınız hala ne dıye baska kızlara

bakıyor:47: erkek degıl mı ıste hep doyumsuz hep doyumsuz:47:

Doğum izninden sonra işe başlamadım henüz. 1 ay içinde başlamayı düşünüyorum işe. Bebek göğüs ucum küçük olduğu için emmedi hiç. 7 ay boyunca sadece anne sütü verdim ama sağarak. 7 aydan sonra yetmemeye başladı sütüm 9. ayda çekti iyice 6 aydır sağma vs yok. Birşeylerin düzelmesi için yeterli bir süre değil mi?
Cinsellikle ilgili olarak da ben 2 kere falan denedim o şekilde cevap alınca bir daha ben asla yaklaşmadım bile. sarılmaya basit bir öpücüğe bile korkuyorum artık ne tepki alacağım diye yanaşmak istemiyorum zaten. O haftada 1 gün kendi istediği zaman sanırım görevini yerine getiriyor o kadar.

Doğum izninden sonra işe başlamadım henüz. 1 ay içinde başlamayı düşünüyorum işe. Bebek göğüs ucum küçük olduğu için emmedi hiç. 7 ay boyunca sadece anne sütü verdim ama sağarak. 7 aydan sonra yetmemeye başladı sütüm 9. ayda çekti iyice 6 aydır sağma vs yok. Birşeylerin düzelmesi için yeterli bir süre değil mi?
Cinsellikle ilgili olarak da ben 2 kere falan denedim o şekilde cevap alınca bir daha ben asla yaklaşmadım bile. sarılmaya basit bir öpücüğe bile korkuyorum artık ne tepki alacağım diye yanaşmak istemiyorum zaten. O haftada 1 gün kendi istediği zaman sanırım görevini yerine getiriyor o kadar.

:14::14::14: okudukça üzlüdüm.. özlelikle bu yazınızı....
Ya anlayamıyorum ki ne desem ne yazsam. özellikle o geri cevirmeleri.. o sözler fazlasıyla guru ve onur kırıcı. sizi içinize döndürüyor değilmi içinizeçöktürüyo.. banyo bile yapasınız gelmiyor. bazen o sarılmasın banada dokunmasın istiyorsunuz. bazen canınız kocanıız isteyince dedikleri aklınıza geliyor bogazınız düğümleniyor.. gözleinizi doluyor ve vazgeçiyorsunuz...... Çokk zor sevgili burukk....:14:

Bir kadın makyajını silmeden yatmasının iki sebebi vardır. Ya Silmeyi unutucak kadar mutludur. Yada silmeyi düşünmeyecek kadar mutsuz.

Back