Eşim kendimi çok kötü hissettiriyor.. Ne yapmam lazım yardım edin akıl verin:(

burukk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
12
0
16
İstanbul
2 senelik evliyiz ve 13 aylık bir bebeğimiz var. Eşim 44 yaşında ben ise 30. Eşimin 2. evliliği benim ilk. Evlenir evlenmez hamile kaldım eşimin yaşı yüzünden beklemek istemedim.Evliliğimizde hiçbir şeyi oturtmadan çocuk yapmamalıydım sanırım Bebeğimiz doğduğundan beri benim evde varlığım yok gibi. İşten akşam 8,30 gibi geliyor. O saatten sonra bebeğim yatana kadar sadece onunla ilgileniyor ben sadece onların arkasını toparlayabiliyorum. Saat 10 da mutfaktan ancak çıkabiliyorum sonra da bebeğin maması, meyvesi şusu busu derken 11,00 oluyor ve uyutma safhası başlıyor. 11,15-30 gibi bebeği yatırıyoruz salıncağında eşim de onunla beraber yanında koltukta sızıyor çoğu gece.Sarılıp oturma beraber film izlemek..herşey hayal oldu..Oğlumu çok seviyorum onunla vakit geçirmek,ilgilenmek istemesi de çok güzel ama ben de varım o evde ve benim de ilgiye ihtiyacım var
Cinsel beraberliğimiz de hamileliğimde haftada 1 kere idi. onun da beni isteyerek değil zorunlu görev gibi olduğunu hissettim her zaman. Günü vs belliydi. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmadı hala da yok. Burada bunları yazmak çok kötü ama kimseye de anlatamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Beraber olurken en duygusal olmamız gereken anlarda televizyon izliyor hatta bazen kanal bile değiştiriyor. Onun uygun gördüğü günberaber oluyoruz. Ben öpmeye başladığımda yorgunum hadi uyuyalım diyor. Sanırım hiçbir şey kalmamış aramızda.. Beni sevdiğini söylüyor sarılarak uyuyor ama istemiyor belli ki. Dışarıda güzel kızlara bakıyor ve ben çıldırıyorum yüzüm düşüyor hemen.Bunların hepsi çok gurur kırıcı.Çirkin asla değilim 166 boy 49 kilo orantılı hatlarım var ama yetmiyor demek ki. Artık ne beraber olmak istiyorum ne aynı evi ne de aynı yatağı paylaşmak.. Ailesi ile ilgili de sorunlarımız var. Onunla böyle mutsuzken o sorunlar da gözümde iyice büyüyor hiçbir şeyi alttan alamıyorum.
11 aylık bebeğim babasına çok düşkün onun sevgisi benim o evde kalmam için yeterli mi? Yüzümdeki mutsuzluğun çevremdeki herkes farkında eski yüzü gülen ben yok uzun zamandır.. Ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?

bu konuları onada biz anlattığın gibi anlatıp bunu dert ettiğini paylaştın mı? yoksa konuşmadınız mı hiç tepkisi ne ?

kendisinden kaç yaş küçük gencecik karısı var..hala ne bakıyo dışarıdaki kadınlara

ANlatmadım. Ne zaman sıkıntımı anlatacak olsam sonu kavga oluyor
bence öncelikle konuşmayı deneyin gerçi erkeklerle konuşmak zor ama deneyin bebeğinize bakabilcek biri varsa bırakıp bi yemeğe çıkın yada evde farketmez konuşun ne gibi gerekçeleri var öğrenin.ayrıca 30 yaşında karısı karısı olan 44 yaşındaki bi adamın halen başka kadınlara bakma çabası olması ve gözünün karısını görmemesi ilginç

sinir bozucu bi durum..bebeği yeni oldugu için cinselliği erteleyebiliyomus sanırım erkekler.ama sizin bir seneyi geçmiş.konuşsan,beni arzulamıyomusun diye sorsan olurmu?

bencede eşinle kesinlikle konuşmalısın.eşinin yaşı itibarıylada cinsellik konusunda soğuk olabilir.belki bu kadar seni kırdığının farkında değildir.isteklerini ona söylemelisin susarak ancak kendini üzersin

Kopmuşsunuz birbirinizden,eşiniz belli etmese de o da uzaklaşmış,yani durumun farkında..birlikte bir şeyler paylaşmaya çalışın,vakit geçirin..14 yaş biraz fazla birbirinizi anlamamanız normal,hele ki böyle uzak davranırsanız hiç anlayamazsınız..görücü usülü mü evlendiniz ?

canım bi de bebek çok vaktini aldığı için kendine bakmayı ihmal etmiş olabilirsin en azından eşin gelmeden üstünü değiştir hafif bi makyaj yap erkekler bizim gibi değil maalesef görselliği seviyolar

Eşimle bir de ailem istememesine rağmen karşı çıkarak birbirimizi severek evlendik...süslenip makyaj yapmayı bir ara denedim farkına bile varmadı
Hamileyken görev gibi yapıyorsun o şekilde olacaksa hiç olmasın demiştim . Biraz kavga etmiştik sonra da yok öyle birşey vs dedi seni seviyorum istediğim için beraberim dedi. ama inanılacak gibi mi sizce? Konuşsam yine aynı şeyleri söyleyecek ama benim içimden bu hissi atamayacak

bence seni seviyordur. sanırım evine ve çocuğuna bağlı. seni de sevdiğini düşünüyorum. sevmese sarılmaz bile bence. bence kızmadan konuşmayı dene. bir de eğer bakacak kimse varsa bazı akşamlar bebeği emanet edip başbaşa birşeyler yapmaya çalışın. sana ve bebeğine bağlı olmasa dışarı çıkar gezer ederdi. sizinle olmayı seviyor ama belki de çok yoruluyor. hem fiziksel hem de beyni yoruluyor olabilir bütün gün. eğer başka sorunlarınız yoksa konuşarak çözebilirsiniz gibi geldi bana.

istersen birazda sen onunla ilgilenme bakalım ne yapcak hem belki yaşından kaynaklı bi isteksizlikte yaşıyor olabilir

Anlamadığım cinsellik sadece sizin istemenizle mi oluyor?
Sonuçta eşine bunu görev gibi yapıyorsun demenden senin daha talepkar davrandığı çıkıyor.
Bu durum normal değil.Belkide senin bu baskın onu soğutuyor olamaz mı?
Bayanlar bu konuda çok da istekli değildir yada istekli olsa dahi erkeklerin fizyolojisi gibi zorunlu bir ihtiyaç değildir en azından.
O yüzden bu durumu neden biraz zamana bırakmıyorsunuz.Yapmanız gereken her türlü temizliğinize ve bakımınıza dikkat edip eşiniz sizi talep etmedikçe ona yanşmamanızdır bana göre.Bu sizin psikolojiniz açısından da daha iyi olur çünkü kadın doğası gereği talep edilen konumdadır.
Dışarda güzel kızlara bakıyor diyorsunuz demekki eşinizin cinsel yönden bir sorunu yok 44 yaş ise bir erkek için gayet genç bir yaş.
Anladığım kadarıyla siz bu konuda çok dert edip eşinize farkında olarak yada olmayarak, gizli ve alenen bir baskı yapıyorsunuz.
Bu da ters tepiyor doğal olarak.

Canım yapman gereken ılk şey 11 aylık bebeğini gece 23.30da yatırmamak

bebek o saate kadar ayakta olmaz

en fazla 20.30da o bebek herşeyıyle hallolup uyuyor olmalı gelişimini bozmak ıstemezsın değil mi?

hem sıze de vakıt kalır...

birlikte olurken tv izleyip kanalmı değiştiriyor benmi yanlış anladım
canım bi kere aranızda kuşak farkı var bunlar normal bence biraz sabırlı ve anlayışlı olmalısın. senin yerinde olsam beni anlayana kadar konuşmaktan vazgeçmem o sinirlense bile sakin davranırım..

bence sorun...birbirinizi tam olarak tanımadan bbek sahibi olmanız ve bir anda yoğun bir sorumluluk almanız sanırım bunun kargaşalıgını yasıyor kendı iç dünyasında...

onu bende anlamadım birlikte olurkende mi tv izliyormuş

onu bende anlamadım birlikte olurkende mi tv izliyormuş

Evet orasını bende anlamadım.Tamam tv izleyebilir de kanal nasıl değiştiriyor orasını hiç anlamadım.
Ama sanırım arkadaşın bahsettiği duygusal anlar, yani romantik zamanlarda aklı tv de demek istedi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…