Eşim kendi uzaklaştırdı

Iyi günler esimi sevmiyorum istemiyorum. Biraz bebeğim büyüsün diyorum içimden. Ailem destekçi değil yanı anneme evde olan her şeyi anlatmadım tabi de söylediklerimde de öyle kabul et deyip iyi yanlarını söylüyor. Ayrılma kelimesini kullanamadim daha.
Ama ben evliliğimde aşırı mutsuz hissediyorum..beni eleştiriyor laf söylüyor. Sabah kahvaltı hazırladım o kadar mutfaktan seslendim bağırıyor bana. Benim de tüm tadım tuzum kaçtı. Sonra da gelip noldu ki bilmem ne diyor
Bebeğimi uyutucm hemen de uyumadı gelip kendi de salladı uyumadı yok geç kaldin da telefonda konusuirsun da 5 dk annemle konuşmuştum. Çok pimpirikli.
Sabah bebeğime ek gıda veriyorum. Gelip eliyle bakıyor sanki ben buz gibi soğuk ya da kaynar bir şekilde veriyorum gibi bana güvenmiyor.
Bana sürekli her gün ayni şeyleri yazar şöyle yap böyle yap her gün ama.
Cinsellik zten yok ben kaç kere yazdım olmadi vakit yok dedi şimdi de benim asla içinden gelmiyor
Belki günler olmuştur ona sarilmayali kendi uzaklaştırdı şimdi de ilgikenmiyriusn diyor.
Içimden ne öpmek ne sevmek geliyor bikac gün sonra doğum günü bi pasta bile alasim yok. Yüzüne de söyledim seni sevmiyorum diye. Ben ayrılmam dedi öylesine diyorum sandı ama ben artık eskisi gibi degilim.
Bu kadar uyumsuz, mutsuz ve cinselliğin kötü olduğu bi evlilikte bebek yapma motivasyonunu nasıl buldunuz ?

Çok biliyorsan sen yap diye eline vereceksiniz her işi pes etmeden. Sizde oturup izleyeceksiniz, takın kulaklık müzik dinleyin yapsın çok bilmiş.
Ne yapacağımı biri söylediği zaman yapacağım varsa da yapmam daha o işi.

Kaynana kılıklı herif, kendini suçlama böyle bir adama tapsan anormal olurdu asıl. Ya al karşına ciddi konuş yerini bilsin gözünüzdeki değersizliğini ona iyice hissettirin gideceğinizi bilsin

Bin kere dedim ben annesi değil miyim niye böyle yaoiyrisun diye..sözle söyledim sayfaakrca msj yazdım yazıyla söyledim uyuyamadım gece 3te oturduk konuştuk. Tm haklisin karışmıyorm diyip yine aynısını yapıyor..ben uzukdugumle kaliyorum sonra
Siz üzüldüğünüzle kalmayın, onu da üzün madem. Laftan anlamayanın hakkı misillemedir 😅 çok üzgünüm ama sizin fazla alttan alan tavrınızla adam size saygı duyması gerektiğini düşünmüyor. Annenizin tavrından nasıl yetiştirildiğiniz belli (çoğumuz gibi): kocandır idare et, alttan al, sesini çıkarma. E siz böyle yaptıkça adam kendini tanrı sanmaya başlıyor. Size saygısını yitiriyor. Izin vermeyin size saygısızlık etmesine. Önce bir afallar, sonra paşa paşa yola gelir. Artık konuşma değil, icraatla dişinizi gösterme zamanı. Azıcık cırlayın ve eleştirilerini ciddiye almayın bundan sonra.
Eşiniz herkese (ama istisnasız herkese) böyle davranıyorsa, o zaman sizin yapabileceğiniz bir şey yok, direkt sepetleyin. Hayat çok kısa, cinsellik, saygı, sevgi olmayan bir evlilik sürmemeli. Ya düzelsin ya bitsin.

Pasif değilim hatta kvalidem burdayken yaygarayı kopardım bağıra bağıra söyledim annesine de eşime de. Kvalidem de akli basinda biri. Bana hak verdi bir daha karışmayacaksın o annesi. Anne olmak farkki senden çok onun cani vs vs dedi. Tm bundan sonra hiç bir şeye karismiycam dedi sonuç yine aynı. Can çıkar huy çıkmaz

Adama kaynana ağızlı dediğim için pişmanım, KV gayet makul bir insanmış:KK51:

Son düzenleme:
Adamın saygısı yok. Kadını hiç sayıyor. Kadıncağız da kendini saydırmıyor. Kendisine bu muamelenin yapılmasına şimdiye kadar müsade etmemeliydi. Konu sahibi kendini saydırırsa eşşek gibi düzelir.
Yani, tabii, umarım düzelir ama adam en doğrusunu ben bilirim adamlarından ve böyle adamların değiştiğini pek görmedim.

Iyi günler esimi sevmiyorum istemiyorum. Biraz bebeğim büyüsün diyorum içimden. Ailem destekçi değil yanı anneme evde olan her şeyi anlatmadım tabi de söylediklerimde de öyle kabul et deyip iyi yanlarını söylüyor. Ayrılma kelimesini kullanamadim daha.
Ama ben evliliğimde aşırı mutsuz hissediyorum..beni eleştiriyor laf söylüyor. Sabah kahvaltı hazırladım o kadar mutfaktan seslendim bağırıyor bana. Benim de tüm tadım tuzum kaçtı. Sonra da gelip noldu ki bilmem ne diyor
Bebeğimi uyutucm hemen de uyumadı gelip kendi de salladı uyumadı yok geç kaldin da telefonda konusuirsun da 5 dk annemle konuşmuştum. Çok pimpirikli.
Sabah bebeğime ek gıda veriyorum. Gelip eliyle bakıyor sanki ben buz gibi soğuk ya da kaynar bir şekilde veriyorum gibi bana güvenmiyor.
Cinsellik zten yok ben kaç kere yazdım olmadi vakit yok dedi şimdi de benim asla içinden gelmiyor
Belki günler olmuştur ona sarilmayali kendi uzaklaştırdı şimdi de ilgikenmiyriusn diyor.
Içimden ne öpmek ne sevmek geliyor bikac gün sonra doğum günü bi pasta bile alasim yok. Yüzüne de söyledim seni sevmiyorum diye. Ben ayrılmam dedi öylesine diyorum sandı ama ben artık eskisi gibi degilim.
Uzaktan ültimatom verip pimpirik li olmak kolay onu bende yaparım.

Pasif değilim hatta kvalidem burdayken yaygarayı kopardım bağıra bağıra söyledim annesine de eşime de. Kvalidem de akli basinda biri. Bana hak verdi bir daha karışmayacaksın o annesi. Anne olmak farkki senden çok onun cani vs vs dedi. Tm bundan sonra hiç bir şeye karismiycam dedi sonuç yine aynı. Can çıkar huy çıkmaz
kayinvaliden olgun biriymis, yangina korukle gitmemis.

bence duzeltilmeyecek seyler degil, esinle sakin bir zamanda cocugu anne birak, oturun konusun.

cocuk olmasi ekstra stres ikiniz icin de

Yani haklısınız, bunlar gerçekten soğuma sebebi evet.

Nickiniz aklımda kalan nicklerden, eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim de, siz de başka başka konularda özellikle de maddi ve eşinizin ailesi ile ilgili olan konularda çok fazla laf edip eleştiriyorsunuz eşinizi. İğneleyip bir kusur buluyorsunuz.

Mesela bakın kv niz ne güzel size destekmiş, ama siz onların evinde kalırken (15 gün,memleket ziyaretinde) eşinizin yaptığı 400₺ lik erzak alışverişe kadar laf etmişsiniz.

Eşiniz ailesi emekli maaşı ile geçiniyor diye her ay 300-400 yolluyormuş, sonra kv ve kp diğer torunları için diğer evlatlarına para gönderdiler diye “ durumları yok bizden alıp başkasına yolluyorlar ayıp” şeklinde düşünmüşsünüz. Ki bence çok nahoş ve ayıp bir düşünce… biriktirip torunlarına hediye, evlatlarına destek yollamışlar…

Evet belki eşinizin daha fazla rahatsız edici huyu vardır ama bence karşılıklı olarak bir şeyleri düzeltmeniz gerekiyor.

Siz de çok pozitif bir insan değilsiniz çünkü.

Eşiniz ortaya koyduğunuz sarmaları bitirdi diye görgüsüz demiştiniz ona mesela bir de.

Bence terapi alabilirsiniz. İşe yarayacak diye düşünüyorum.

X