Eşim kendi uzaklaştırdı

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
Iyi günler esimi sevmiyorum istemiyorum. Biraz bebeğim büyüsün diyorum içimden. Ailem destekçi değil yanı anneme evde olan her şeyi anlatmadım tabi de söylediklerimde de öyle kabul et deyip iyi yanlarını söylüyor. Ayrılma kelimesini kullanamadim daha.
Ama ben evliliğimde aşırı mutsuz hissediyorum..beni eleştiriyor laf söylüyor. Sabah kahvaltı hazırladım o kadar mutfaktan seslendim bağırıyor bana. Benim de tüm tadım tuzum kaçtı. Sonra da gelip noldu ki bilmem ne diyor
Bebeğimi uyutucm hemen de uyumadı gelip kendi de salladı uyumadı yok geç kaldin da telefonda konusuirsun da 5 dk annemle konuşmuştum. Çok pimpirikli.
Sabah bebeğime ek gıda veriyorum. Gelip eliyle bakıyor sanki ben buz gibi soğuk ya da kaynar bir şekilde veriyorum gibi bana güvenmiyor.
Bana sürekli her gün ayni şeyleri yazar şöyle yap böyle yap her gün ama.
Cinsellik zten yok ben kaç kere yazdım olmadi vakit yok dedi şimdi de benim asla içinden gelmiyor
Belki günler olmuştur ona sarilmayali kendi uzaklaştırdı şimdi de ilgikenmiyriusn diyor.
Içimden ne öpmek ne sevmek geliyor bikac gün sonra doğum günü bi pasta bile alasim yok. Yüzüne de söyledim seni sevmiyorum diye. Ben ayrılmam dedi öylesine diyorum sandı ama ben artık eskisi gibi degilim.

Böyle bir insandan soğumamak mümkün değil zaten:KK51:

Yağacağınız şey belli öyle yap böyle yap derse, ben yetişkin bir insanım gerizekalı da değilim kimsenin aklına ihtiyacım yok. hele ki senin aklına hiç ihtiyacım yok bana akıl öğretme diceksiniz. Konuşmaya başlarsa kulaklıkla müzik takın.

Alın karşınıza konuşun, iyice kaynana ağzı oldun çok konuşuyorsun ben soğudum. Ya kendini duzelt daha az konuş ya da boşanıcam huzur istiyorum beynimi yedin diyin. gerçekten çok sinir bozucu bu şekilde hayat geçmez.

Çok konuşan, memnuniyetsiz, pimpirikli insanlar kadar itici çok az şey vardır herhalde. :olamaz: Kim olsa soğursun, isterse Brad Pitt olsun. Yaşadığınız şey psikolojik şiddet aslında. Her şeyi eleştiren, sanki siz doğrusunu bilmiyormuşsunuz gibi kontrol eden biri aklınca sizi aşağılıyordur. Amaç zaten sizin özgüveninizi düşürmek. Bir vakit sonra siz de aaa ben bilmiyor olabilir miyim, beceriksizim, güzel değilim demeye başlarsınız.
Böyle biriyle evli olmayı istememek çok normal.

Yağacağınız şey belli öyle yap böyle yap derse, ben yetişkin bir insanım gerizekalı da değilim kimsenin aklına ihtiyacım yok. hele ki senin aklına hiç ihtiyacım yok bana akıl öğretme diceksiniz. Konuşmaya başlarsa kulaklıkla müzik takın.

Alın karşınıza konuşun, iyice kaynana ağzı oldun çok konuşuyorsun ben soğudum. Ya kendini duzelt daha az konuş ya da boşanıcam huzur istiyorum beynimi yedin diyin. gerçekten çok sinir bozucu bu şekilde hayat geçmez.
imza mühür kaşe dediğim bir yorum.
konu sahibi aynen böyle yapmalisin

Çok katılıyorum.
Sizin diliniz yok mu? Bu kadar pasif kalmayın. Valla benim eşim azıcık eleştirmeye kalksa, işime karışsa sustururum. Çok biliyorsan kendin yap derim, kaynanam mısın derim, derim de derim ama susmam. Sinirim geçince de bu yaptığının sinir bozucu olduğunu, ileride çocuğumuza da böyle davranmaması gerektiğini anlatırım.
Adamın size saygısı yok, cinsel çekim de yok. Bi sarsın kendisini, düzelmezse deh.

Adam sizin terk etmeyeceğinizden çok emin. Biliyor ki siz evde onu bekliyorsunuz, o ne zaman isterse olur, sizin ne istediğiniz önemli değil. Siz bir kendiniz silkelenin, bu kafa yapısıyla ayrılamazsınız da.

Sevmediğin biriyle bir ömür geçmez. Geçer de senden de çok şey alır götürür. Aileler genelde ortada şiddet aldatılma yoksa boşan kızım demez hâlbuki sevgisizlikte boşanma sebebidir bana göre. Çocuk büyüsün ondan sonra demişsiniz ama o büyüğüne kadar sizin ruhunuz yaşlanacak

Sana sürekli napman gerektiğini söylerse o yapsın kılını kipirdatma. Her ne yapiyorsan elindeki işini ona devret bağırıp çağırmadan.

Eşinle ciddi bir şekilde konuş al karşına ya düzelt kendini ya da git de.

Bu evden gidersin paşa paşa da nafaka ödersin çeneni de çekmem deyin.
-Karı kocalik yok
-Şefkat yok
- İlgi yok
-Ve en önemlisi saygı yok
Ben seni ne yapayım deyin. Annen değilim yemek ütü temizlik vs yapayım eşinim ayağını denk al diyeceksiniz.

Bebeğin maması konusunda size güvenmemesi çok dikkatimi çekti.sizi umursamıyor ama bebeği gayette umursuyor, demek ki garezi size. Anneliginize bile güvenmiyor demek ki. O yüzden her şeyi şöyle yap böyle yap diyerek hatırlatma gereği duyuyor. Bu saatten sonra düzelir mi bilemedim.

Bebeğin maması konusunda size güvenmemesi çok dikkatimi çekti.sizi umursamıyor ama bebeği gayette umursuyor, demek ki garezi size. Anneliginize bile güvenmiyor demek ki. O yüzden her şeyi şöyle yap böyle yap diyerek hatırlatma gereği duyuyor. Bu saatten sonra düzelir mi bilemedim.
Adamın saygısı yok. Kadını hiç sayıyor. Kadıncağız da kendini saydırmıyor. Kendisine bu muamelenin yapılmasına şimdiye kadar müsade etmemeliydi. Konu sahibi kendini saydırırsa eşşek gibi düzelir.

Iyi günler esimi sevmiyorum istemiyorum. Biraz bebeğim büyüsün diyorum içimden. Ailem destekçi değil yanı anneme evde olan her şeyi anlatmadım tabi de söylediklerimde de öyle kabul et deyip iyi yanlarını söylüyor. Ayrılma kelimesini kullanamadim daha.
Ama ben evliliğimde aşırı mutsuz hissediyorum..beni eleştiriyor laf söylüyor. Sabah kahvaltı hazırladım o kadar mutfaktan seslendim bağırıyor bana. Benim de tüm tadım tuzum kaçtı. Sonra da gelip noldu ki bilmem ne diyor
Bebeğimi uyutucm hemen de uyumadı gelip kendi de salladı uyumadı yok geç kaldin da telefonda konusuirsun da 5 dk annemle konuşmuştum. Çok pimpirikli.
Sabah bebeğime ek gıda veriyorum. Gelip eliyle bakıyor sanki ben buz gibi soğuk ya da kaynar bir şekilde veriyorum gibi bana güvenmiyor.
Cinsellik zten yok ben kaç kere yazdım olmadi vakit yok dedi şimdi de benim asla içinden gelmiyor
Belki günler olmuştur ona sarilmayali kendi uzaklaştırdı şimdi de ilgikenmiyriusn diyor.
Içimden ne öpmek ne sevmek geliyor bikac gün sonra doğum günü bi pasta bile alasim yok. Yüzüne de söyledim seni sevmiyorum diye. Ben ayrılmam dedi öylesine diyorum sandı ama ben artık eskisi gibi degilim.
Ortada bir bebek var. Eşinizle konuşun.. ama herseyi.. içinden düşündüğün aklından geçen herseyi.. inşallah kendine çeki düzen verir..

Alın karşınıza konuşun ciddi olduğunuzu anlasın ya degilse duzelmiyorlar eğer bir gelişme olmazsa ayrılın. Bazen evliliklerde dönem dönem olabiliyor böyle tatsizliklar bende eşimi sevmediğim çok zamanlar oldu😄 ama cidden oturup konuşulduğu zaman eğer halledilebiliniyorsa umudunuz varsa devam edin ama kendi kararınız tabiki.

Her boku bilen koca çok can sıkıcı, bir benzeri de bizim evde var. Bebek olmadan önce pek karışmazdı ama şimdi herşeye bir yorumu var. Ben cinnet geçirerek çözüyorum sorunu 😃 sana tavsiye etmiyorum.

Bu konuları açık açık konuş, ciddi olduğunu anlasın. Yoksa çok çekersin. Çocuklu hayata alışırken de bu tip sorunlar yaşanması çok gario gelmiyor bana

Pasif değilim hatta kvalidem burdayken yaygarayı kopardım bağıra bağıra söyledim annesine de eşime de. Kvalidem de akli basinda biri. Bana hak verdi bir daha karışmayacaksın o annesi. Anne olmak farkki senden çok onun cani vs vs dedi. Tm bundan sonra hiç bir şeye karismiycam dedi sonuç yine aynı. Can çıkar huy çıkmaz

Beğenmiyorsa alsın kendi yapsın, tutuştur eline. Car car konuşmaya başlarsa sen de konuş, dilini elini korkak alıştırma , tık ağzına lafları kabız olsun. Sen düşüneceğine o düşünsün. Hasta olursun hasta. Sen hasta olursun, o gider sağlıklısını bulur. Aklını başına al.

Beğenmiyorsa alsın kendi yapsın, tutuştur eline. Car car konuşmaya başlarsa sen de konuş, dilini elini korkak alıştırma , tık ağzına lafları kabız olsun. Sen düşüneceğine o düşünsün. Hasta olursun hasta. Sen hasta olursun, o gider sağlıklısını bulur. Aklını başına al.
+1
Mama tabağını vereceksiniz eline yedirsin madem. Ya da hiç mama yapmayacaksınız, bebeği kucağına vereceksiniz, doyur çocuğunun karnını diyeceksiniz. Babası değil mi? Yapsın madem.

Adamın saygısı yok. Kadını hiç sayıyor. Kadıncağız da kendini saydırmıyor. Kendisine bu muamelenin yapılmasına şimdiye kadar müsade etmemeliydi. Konu sahibi kendini saydırırsa eşşek gibi düzelir.
Bin kere dedim ben annesi değil miyim niye böyle yaoiyrisun diye..sözle söyledim sayfaakrca msj yazdım yazıyla söyledim uyuyamadım gece 3te oturduk konuştuk. Tm haklisin karışmıyorm diyip yine aynısını yapıyor..ben uzukdugumle kaliyorum sonra

Beceriksizin önde gideni. Her lafi söylüyorum tabi sonrasında saygım da yok sevgim de..kalmadı çünkü

X