Nasıl bir durumsa artık yok maalesef. Babasının sözünü dinler binadan atla dese atlar ama babasınında aynı rahatsızlığa sahip olduğunu düşünüyoruz. Zaten hastalığını gizleyenler annesiyle babası. Babası nasıl talimatlar verdiyse rahatsızlığını ölesiye reddediyor. Çünkü her türlü sıkıştırdık kanıtlar sunduk yok sürekli reddediyor normal bir insan olsa pes eder doğruyu söylerdi. Annesi desen onunda kafasının çok yerinde olduğunu düşünmüyoruz ağlanacak yerde gülüyor gülünecek yerde ağlıyor
.
Ben maalesef normal biri zannettiğim için sürekli tartıştık ve son noktaya geldiğim için böyle yapmıştım. O yüzden artık rahatsızlığını söyleyeceği varsada söylemez. Babası talimatları yerleştirmiş gene kafasına. Böyle olduğunu bilseydim asla tehdit etmezdim. Şu durumda dersede desin hiçde umrumda değil yutamadığım çok anım var.
Yok o sadece kendini düşünür aşırı bencildir 5 yaşındaki çocuk ondan daha anlayışlıdır. Karşısında ağlarsan güler hatta zevk alır. Birde ağladığın durum her ne ise onu sürekli tekrarlamaya çalışır yani bu kız buna üzülmüş tekrar yapmayayım demez aksine onu beynine yazar sürekli ağlatmaya çalışır. Bu yüzden ben çok dayanamadığım zamanlarda ondan gizli ağlardım onun yanında her daim güçlü mutlu gözükürdüm mecburen.
Bunu bu şekilde söyledim biz birbirimizi anlamıyoruz gel gidelim doktor sorunlarımızı çözsün dedim. O zaman ben tanıdık doktor bulucam akraba ona gidelim demeye başladı. Bende baktık olmayacak üstelemedim zamana bıraktım nasıl olsa yanıma gelecek o zaman tekrar bunu teklif ederim diye. (Bu yöntemin işe yaramamasının sebebide işte en başta tartışıp sende sıkıntılar var dediğim için artık korkuyor doktora gitmekten sebep ne olursa olsun)
Maalesef elimden tutmaz böyle bir sorumluluk ve hassasiyeti yok sadece kendini düşünür. Bu adam ben acillik olduğumda beni hastaneye götürmemiş insandır. Ailemi aramak zorunda kalmıştım hastaneye götürmeleri için o da olmasaydı ambulansı arayacaktım gerisini siz düşünün. Ha hastaneye götürmemesinin sebebide işe geç kalırmış
.
Hayır böyle bir görevi yok onun. O sadece dötünü devirir koltuğa paralarını sayar başkada hiçbir şey umrunda değildir.
Bunu yapamam önceki sayfalarda sebeplerini uzun uzun açıkladım maalesef bu olmaz. Ancak zannettiğiniz hassasiyete sahip değil bunu bilmenizi isterim.