Eşim kardeşine para yolluyor

Eşime direkt elden para vermiyorum da kira alışveriş faturalar ve diğer borçları benim maaşımdan ödüyoruz haliyle bana pek bişey kalmıyor zaten
Annemlerin ihtiyacı varmış bu ay benim maaşımdan ödeme yapamayacağım sen hallet deyin o zaman. Esinizin kendi maaşından eline kalan miktarı biliyorsunuzdur, mesela bir kira parası mı kalıyor o zaman bu ay kirayı da sen öde deyin. Her ay böyle böyle öğrenir o da yanlış yaptığını. Bazen kisas yapmak gerekir.

siz de calısiyormuşsunuz bütceleriniz ortak mı ayrı mı?

iki turlu yorumum olacak. butceleriniz ayrı ise yanı ev giderleri ortak karsilayip kalan paralari iki tarafta kendine harciyor veya biriktiriyorsa karışmayın siz de ona danismadan eksiklerini tamamlayın.

yok maasları en basindan birlestiriyoruz ev giderlerine verdikdikten sonra kardesine para yolluyor diyorsaniz sizin maasinizdan da yollamiş oluyor otomatik olarak. bu na razı gelmediginizi soyleyin. devam ederse butceleri ayirip kendi maasınizla eksiklerinizi gidereceğinizi soyleyin.

okuyan kardese arada para gönderilir anlarım da calismayan sevgilisiyle gezen kardese her ay para göndermek olmaz.

o zaman maasinizi aldiginizda gidin kendi isteklerinizi alın kendinize bir ay yetecek para ayirin kalanı esinize verin. ustunude sen tamamla kira ve faturalar alışveris icin diyin. niye eksik derse ihtiyaclarimı aldım diyin. benim niye haberim yok derse sen kardesine gonderirken benim haberim oluyor mu diyin.

kavga cikarsa ciksin. kuserse kussun. ben calisacam kocama verecegim kocam kardesini tatile yollayacak. olmaz oyle sey.

Haklısınız belki doğru bir davranış değil ama sanırım bunu yapmadıkça akıllanmayacak

Esiniz eve bakmakla yukumlu ama siz degilsiniz. Dilerseniz maasinizdan bir kurus bile vermeme hakkina sahipsiniz.
Ben olsam maasimin hepsini dahil etmezdim harcamalara. Kimse kusura bakmasin para kolay kazanilmiyor, millet keyif catacak diye sizin emeginize yazik degilmi? Hadi zor durumda olur kardes tamam da bu tamamen simariklik.

Bende bekar üni mezunu işsiz kardeşime arada para gonderiyorum.bunda bişey yok boşuna dert etmeyin kendinize.keske daha fazla göndersem diyorum hatta

Bende bekar üni mezunu işsiz kardeşime arada para gonderiyorum.bunda bişey yok boşuna dert etmeyin kendinize.keske daha fazla göndersem diyorum hatta
gönderen taraf bunda bişey yok diyor zaten. Önce bi borçlar ödenir sonra millete sıra gelir. Siz de yanlış yapıyorsunuz. Kese ortaksa ve yan gelip yatan tatil için para isteyen bi kaynınız olsa ve o günlerce gecelerce hastane köşelerinde nöbet tuttarak kazandığınız parayı her ay tırtıklasa aynı benim gibi düşünürdünğz emin olun.

Şımarıklık yapıyor da abisine göre ihtiyaç oluyor. Canıma tak etti artık eve girmek dahi istemiyorum

Sızın dedıklerınız çok yanlış o zaman adamda der kı ben senın cüzdanın değilim. Sen kendine harca ben her şeyi üstleneyim öyle şey mi olur yahu.

200 lira bence çok bir şey değil bir markete gidince 200 e üç dört parça amca şey geliyor gelmiyor. Yani onu kardeşine vermese kendinede bir harcaması olur. Ha kendine harcamış ha kendi harçlığından vermiş. Bır yerde haklısınız tamam ama bende 400 500 falan verıyor sandım. 200 para değil ki

Borcun harcın içinde olunca öyle bi para oluyor ki inanamazsın

Sızın dedıklerınız çok yanlış o zaman adamda der kı ben senın cüzdanın değilim. Sen kendine harca ben her şeyi üstleneyim öyle şey mi olur yahu.
Zaten kirayı faturayı market alışverişini yapan benim o kendi eski bırçlarını ödüyor kazandığıyla geri kalanı da kenara atayım bi dahaki ay rahat edekim demek yerine kardeşine yolluyor. Konuyu mu anlamadınız anlamadım gitti

Borcun harcın içinde olunca öyle bi para oluyor ki inanamazsın
Ben sıze hak verıyorum haklısınız. Ortak gıderlerınız her şeyınız ortak bende kıçını yayan bır erkeğe para vermek ıstemezdım. Ancak diğer arkadaşın dedıklerını yanlış buldum

Ben sıze bunu demedım başka uyeye dedım sız bunu anlamamış olabılır misiniz ?

100-200 ne ki? Evlendiniz diye eşiniz ailesini bi kenara mı bıraksın? Bu kadar küçük hesaplar peşine düşmeyin. Eşinizin yerinde olsam azıcık paranın peşine düştüğünüz için soğurdum sizden

Anladım kusura bakmayın ben yanlış anlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…