Eşim kardeşine para yolluyor

Hesapları ayırmak evliliğe yakışmaz ki. Ben ailemde böyle gördüm. Benim ailem kabul etmez zaten benim gönderdiğim parayı borçlarınızı ödeyin diye. Ben de elimdekini gönderirsem nasıl geçiniriz biz

Yolladığı miktar önemli bence. Ben de her ay kardeşime 200 lira civarı para gönderiyorum. Eşim de sağolsun hiç sıkıntı yapmaz ama miktar yüksekse tabi sorun olabilir. Miktarı çok fazlaysa eşinizle tekrar konuşmayı deneyin bence sonuçta maddi açıdan ayrı gayrınız yoksa siz de onun gönderdiği miktar kadar her ay evinizin eksiklerini tamamlayın. Bir zaman sonra bence o da farkedecektir.

Para yönetimini siz kontrol altına alın. Gelir gider tablosu yapın. Tasarruf kalemi açın. Eşiniz ve kendinize içinden haftalık harçlık ayırın. Eğer bunları yaptırmıyorsa kendi paranizi ona teslim etmeyin. Kendinize harçlık ayırıp altın ya da doviz alın. Sorarsa da ailem onlar benim. İhtiyaçları vardı gönderdim diyin.

Miktar çık değil aslında 100-200 lira. Ancak her ay yollandığında o parayı kenara atsak gayet büyük bir miktar çıkıyor karşımıza ancak anlatamıyorum bunu. Hep alışmışlar eşimin üzerinden geçinmeye. Kirayı dahi biz evlenene kadar o ödüyordu.

50-100 harclik seklindeyse ustune dusmeyin ama atiyorum aylik 300-500 veriyorsa o zaman sikinti gercekten. Kardesine is bulun isi kabul etmezse bak is bulduk calismiyor bize guveniyor gonderme artik dersiniz

50-100 harclik seklindeyse ustune dusmeyin ama atiyorum aylik 300-500 veriyorsa o zaman sikinti gercekten. Kardesine is bulun isi kabul etmezse bak is bulduk calismiyor bize guveniyor gonderme artik dersiniz
Bulduk. Masa başı, 8-5, asgari ücretten yüksek maaşlı, evine yakın iş de bulduk. Düşünürmüş bakacakmış. Sonra küçük olduğuna karar verdi ve o işe de girmedi

Bulduk. Masa başı, 8-5, asgari ücretten yüksek maaşlı, evine yakın iş de bulduk. Düşünürmüş bakacakmış. Sonra küçük olduğuna karar verdi ve o işe de girmedi
bizim buralarda oylesine calismaya g.tu yok derler. Hazir paraya alismis demekki esin para vermeye devam ederse arkasi gelmez bunun

O gonderdigi parada seninde emegin var. Herkes kendi emegini yesin. Kaynin tabiki calismaz, gezer tozar yer icer para bittimi abi gonderiyo zaten. Bu durumu esinizle tartismakta hakkin. Konus bunu esinle. Olmadi kv ile. Tavrini goster. Ohh ne iyi ben calisim baskasi yesin. Kii calismasan bile gene haklisin.

Tavır gösterince haksız ben oluyorum işte arkadaşım. Küsüp günlerce konuşmuyor. Eve gelmiyor

Maaşınızı eşinize vermeyin, kendinize biraz harçlık ayırıp altina yatırın geri kalanını. Geçim sıkıntısı oluşunca bakalım ne yapacak.
Eşime direkt elden para vermiyorum da kira alışveriş faturalar ve diğer borçları benim maaşımdan ödüyoruz haliyle bana pek bişey kalmıyor zaten

Kendine ayır parandan. Herseyı odeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…