Her ay fazla kalan para ile altın vs alın parayı bir yere yatırmış olun parası olmazsa gönderemezKızlar öncelikle KK ailesine yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. Eşimle henüz yeni evliyiz. Evlendiğimizden bu yana bekar üniversite bitirmiş ancak iş bulmayan çalışmayan daha küçüğüm diyen bir erkek kardeşi var. Annesi babası sağ. Onlar da para veriyor ancak her zaman eşimden abi para yollar mısın diyerek harçlık istiyor. Bir ay ayakkabı alıyor, bir ay gezmeye gidiyor bir ay sevgilisiyle gezecek oluyor ancak çalışmak yerine bizden para istiyor. Ben de çalışıyorum ikimizin geliri sonuçta, ben daha inanın evimde eksiklerimi tamamlayamadım. Evlenmeden bikaç hafta önce ile girmiştim bütün mobilyalarımı eşyalarımı biz aldık kimseden yardım almadan üstüne Eşimin evlenmeden önceki borçları da çıktı. İşe başladım başlayalı hep borç ödüyoruz, üstüne üstlük bi de kardeşine para yolluyoruz her ay. Lütfen bana bir akıl verin. Kardeşiyle konuşmak bana yakışmaz ama eşim de pısırık kimseyi kıramıyor yollamıyorum diyemiyor. Napacağımı şaşırdım
eşinizle konuştunuz mu bu durumu ne diyor ?Kızlar öncelikle KK ailesine yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. Eşimle henüz yeni evliyiz. Evlendiğimizden bu yana bekar üniversite bitirmiş ancak iş bulmayan çalışmayan daha küçüğüm diyen bir erkek kardeşi var. Annesi babası sağ. Onlar da para veriyor ancak her zaman eşimden abi para yollar mısın diyerek harçlık istiyor. Bir ay ayakkabı alıyor, bir ay gezmeye gidiyor bir ay sevgilisiyle gezecek oluyor ancak çalışmak yerine bizden para istiyor. Ben de çalışıyorum ikimizin geliri sonuçta, ben daha inanın evimde eksiklerimi tamamlayamadım. Evlenmeden bikaç hafta önce ile girmiştim bütün mobilyalarımı eşyalarımı biz aldık kimseden yardım almadan üstüne Eşimin evlenmeden önceki borçları da çıktı. İşe başladım başlayalı hep borç ödüyoruz, üstüne üstlük bi de kardeşine para yolluyoruz her ay. Lütfen bana bir akıl verin. Kardeşiyle konuşmak bana yakışmaz ama eşim de pısırık kimseyi kıramıyor yollamıyorum diyemiyor. Napacağımı şaşırdım
Ben kötü oluyorum zaten yollama diyince. Ama bana da günah değil mi bende kazanıyorum sonuçta benim rızam yok. Eşimin aklı fikri var ama bu zamana kadar binmişler hep üstüne alışmışlar artık. O da sesini çıkarmıyor.2 kardes arasina girmeyin.
dogru olmayabilir ev bakan birinin kardesine para gondermesi lakin esinizde akil var fikir var bunu olcup tartabilecek duzeyde ve yasta diye düşünüyorum.
Siz kotu olursunuz
Bende bundan korktum hep ilk başlarsa ses etmedim sonra konuştum güzelce ama yok diyor küsüp gidiyor bir tek nazı bana geçiyor. Benim kardeşim o tabimi yardım edeceğim diyoreşinizle konuştunuz mu bu durumu ne diyor ?
siz kardeşiyle konuşmayın , eşinizle etraflıca bi konuşun,bir de kız değil erkek kardeş taşı sıksa suyu çıkar.annesi babası varken abi ne diye para veriyor ki , eşiniz düzgün bi dille kardeşiyle konuşsun,yoksa ardı arkası gelmez böyle
Yollamaya yeltendiginde borçlarımız var 1 olur 2 olur cok zor da olur ama yeter keyfi olmaz diyip izin vermeyin.Nasil baslarsa öyle müdahale edin kibarcaKızlar öncelikle KK ailesine yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. Eşimle henüz yeni evliyiz. Evlendiğimizden bu yana bekar üniversite bitirmiş ancak iş bulmayan çalışmayan daha küçüğüm diyen bir erkek kardeşi var. Annesi babası sağ. Onlar da para veriyor ancak her zaman eşimden abi para yollar mısın diyerek harçlık istiyor. Bir ay ayakkabı alıyor, bir ay gezmeye gidiyor bir ay sevgilisiyle gezecek oluyor ancak çalışmak yerine bizden para istiyor. Ben de çalışıyorum ikimizin geliri sonuçta, ben daha inanın evimde eksiklerimi tamamlayamadım. Evlenmeden bikaç hafta önce ile girmiştim bütün mobilyalarımı eşyalarımı biz aldık kimseden yardım almadan üstüne Eşimin evlenmeden önceki borçları da çıktı. İşe başladım başlayalı hep borç ödüyoruz, üstüne üstlük bi de kardeşine para yolluyoruz her ay. Lütfen bana bir akıl verin. Kardeşiyle konuşmak bana yakışmaz ama eşim de pısırık kimseyi kıramıyor yollamıyorum diyemiyor. Napacağımı şaşırdım
işin içine aile girince insan bişey diyemiyor işte.yine de bundan hoşlanmadığınızı belli edin..Bende bundan korktum hep ilk başlarsa ses etmedim sonra konuştum güzelce ama yok diyor küsüp gidiyor bir tek nazı bana geçiyor. Benim kardeşim o tabimi yardım edeceğim diyor
Evimizde ayrı gayrı yok. Ortak bir ev alıp yatırım yapmayı düşünüyoruz. Kendi üzerine düşen o kenara para atmak ama kardeşine yaedım ettiği sürece kenara para falan atamıyor kendi borçlarını ödeyip kardeşine para yolluyor. Kira, faturalar, market alışverişini ben ödeyip üstüne kenara para atmaya çalışıyorum.Kendi üzerine düşen ödemeleri yapıyorsa karışamazsınız fazlasına
Ne güzel demis ihtiyaci olduğunda.Ihtiyac nedir?Hangi durumlarda ortaya cikar?Ne yapılırsa muhtaç olunmaktan çıkılır?Bu soruları eşinize yöneltip aydinlatinSöylüyorum bunu zaten güzel arkadaşım, ama kardeşim o benim diyor ihtiyacı olduğunda yollayacağım tabi diyor
İlerisi için gelecek düşünmüyorsanız tabi atarsınız. Borç içindeyken ben para atmam güzelce de konuşurum kardeşimle.Bende veriyorum kardeşime para. Hemde çalışıyor bizimki. Eşimin çoğundan belki haberi vardır belki yoktur. Haberi olsa bişey değişmezdi.
İhtiyacı arkadaşlarıyla tatile çıkmakNe güzel demis ihtiyaci olduğunda.Ihtiyac nedir?Hangi durumlarda ortaya cikar?Ne yapılırsa muhtaç olunmaktan çıkılır?Bu soruları eşinize yöneltip aydinlatinSiz yollasaniz tepkisi ne olur
Kendine harcama yapmak yerine kardeşine yapıyordur. Sizle yatırım yapacağı evden daha mühimdir kardeşinin keyfi.Evimizde ayrı gayrı yok. Ortak bir ev alıp yatırım yapmayı düşünüyoruz. Kendi üzerine düşen o kenara para atmak ama kardeşine yaedım ettiği sürece kenara para falan atamıyor kendi borçlarını ödeyip kardeşine para yolluyor. Kira, faturalar, market alışverişini ben ödeyip üstüne kenara para atmaya çalışıyorum.
İlerisi için gelecek düşünmüyorsanız tabi atarsınız. Borç içindeyken ben para atmam güzelce de konuşurum kardeşimle.
Söyledim küsüp gidiyor evdenYollamaya yeltendiginde borçlarımız var 1 olur 2 olur cok zor da olur ama yeter keyfi olmaz diyip izin vermeyin.Nasil baslarsa öyle müdahale edin kibarca
Ne kadar yolluyor mesela insan kardeşine destek olabilir uçuk olmadıktan sonra sizde onun yolladığı kadar paranızı bir kenera bırakınKızlar öncelikle KK ailesine yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. Eşimle henüz yeni evliyiz. Evlendiğimizden bu yana bekar üniversite bitirmiş ancak iş bulmayan çalışmayan daha küçüğüm diyen bir erkek kardeşi var. Annesi babası sağ. Onlar da para veriyor ancak her zaman eşimden abi para yollar mısın diyerek harçlık istiyor. Bir ay ayakkabı alıyor, bir ay gezmeye gidiyor bir ay sevgilisiyle gezecek oluyor ancak çalışmak yerine bizden para istiyor. Ben de çalışıyorum ikimizin geliri sonuçta, ben daha inanın evimde eksiklerimi tamamlayamadım. Evlenmeden bikaç hafta önce ile girmiştim bütün mobilyalarımı eşyalarımı biz aldık kimseden yardım almadan üstüne Eşimin evlenmeden önceki borçları da çıktı. İşe başladım başlayalı hep borç ödüyoruz, üstüne üstlük bi de kardeşine para yolluyoruz her ay. Lütfen bana bir akıl verin. Kardeşiyle konuşmak bana yakışmaz ama eşim de pısırık kimseyi kıramıyor yollamıyorum diyemiyor. Napacağımı şaşırdım
Bunu nasıl değiştirebilirimKendine harcama yapmak yerine kardeşine yapıyordur. Sizle yatırım yapacağı evden daha mühimdir kardeşinin keyfi.Haklı demiyorum. Böyle düşünüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?