Maalesef benimde huyum böyle.sanki en iyi ben ilgilenirmisim gibi geliyor.onu da geçtim kardeşimin bende hiç kalamamasi normalmiKardeşinin var okuma yazması ama
Bana fazla sahiplenici geldiniz
Annenize çocuğuna bakamazsın sen diyorsunuz gibi
Ben hala evinde huzurla kalsın diyorum
Benim kadar ince düşünceli ve sabırlı değildir. Ameliyat li falan dinlemez kızar yaniablanizla ne diyor bu konuda.onunla kardeşinizin arası nasıl
Maalesef benimde huyum böyle.sanki en iyi ben ilgilenirmisim gibi geliyor.onu da geçtim kardeşimin bende hiç kalamamasi normalmi
Benim kadar ince düşünceli ve sabırlı değildir. Ameliyat li falan dinlemez kızar
anne baba konusunda bir sey diyemeyecegim ama kardes deyince akan sukar duruyor ben de
alırım kardeşimi yanıma orası benim de evim koca kişisi az ötede dursun yani
Yok o kendi açısından dışlanmış vs hissetceginden değil bence. Annesi ablası varken niye getiriyorsun ablası ilgilensin diyor.O ben kendi ailemden bile önce tutuyorum seni ama sen bana değer vermiyorsun diyor.kardeşimin gelmesiyle ne alakaysa.sen beni onemsemiyon lafimi dinlemiyorsun diyor.ama hiçte öyle değil.sadece bu kardesimle ilgili karşı geliyorum diye isteO normal değil
Eşinin o gelirse anneme giderim tepkisi daha da garip
Ama onun bir sebebi olmalı yaramaz vs diye değil bence senin ilgin ile alakalı bir sorun
İşte bu en iyi ben bakarım duygundan rahatsız sanki evde de odak çocuk olur diye düşünüyor belki de dışlanmış hissedecek vs vs bunu eşinle kavga ortamı yatışınca konuş
Onda bende hemfikirim.Annesi çocuğuna elbette bakabilir.Fakat eşte bir gariplik var bence.Sanki hiç çocuk görmemiş,yanından geçmemiş,yada kendi çocuk olmamış.Evliliğe karar verirken daha iyi tanımalı birbirini.Böyle insan da yokmudur,vardır.Ama,tanıyıp,bilip,kabul edebiliyorsan evleneceksin.Konu ille kardeşin kalması değil.Şu durumda kalmayabilir.Ama Allah korusun,o çocuk anasız babasız kalsa sokağa mı atacak.Kardeşinin var okuma yazması ama
Bana fazla sahiplenici geldiniz
Annenize çocuğuna bakamazsın sen diyorsunuz gibi
Ben hala evinde huzurla kalsın diyorum
Onda bende hemfikirim.Annesi çocuğuna elbette bakabilir.Fakat eşte bir gariplik var bence.Sanki hiç çocuk görmemiş,yanından geçmemiş,yada kendi çocuk olmamış.Evliliğe karar verirken daha iyi tanımalı birbirini.Böyle insan da yokmudur,vardır.Ama,tanıyıp,bilip,kabul edebiliyorsan evleneceksin.Konu ille kardeşin kalması değil.Şu durumda kalmayabilir.Ama Allah korusun,o çocuk anasız babasız kalsa sokağa mı atacak.
Çocugu goturmeyın tavır falan yapar 12 yaş küçük değil anlarsa üzülür ilerde oda onu istemez hani ilişkilerini de etkiler eşine bişe diyemiyorum genel olarak kimseyi sevmiyor bence evde kimseyi istemiyor ama sen evlenirken annem babam gelirler dimi diye sormuşsun muhtemelen önceki ilişkinin bitişini falanda biliyor ondan anneye babaya ses çıkartamıyor bıraksan onlarıda istemez 1 gün bile olsa.Yok o kendi açısından dışlanmış vs hissetceginden değil bence. Annesi ablası varken niye getiriyorsun ablası ilgilensin diyor.O ben kendi ailemden bile önce tutuyorum seni ama sen bana değer vermiyorsun diyor.kardeşimin gelmesiyle ne alakaysa.sen beni onemsemiyon lafimi dinlemiyorsun diyor.ama hiçte öyle değil.sadece bu kardesimle ilgili karşı geliyorum diye iste
Olabilir ,belki de öyle düşünmüştür,ama o zaman düşünmekle kalmayıp eşine de belirtseydi bunu,sen yorulmuşsundur canım,gel biraz dinlen,gerekirse elbette kalabilir,ama şimdi çok gerekli değil bence gibisinden,konu sahibi üzüntüyle konu açmazdı burada sanki...Ona da yorum yazdım ama bence her şeyi sen üstlenme demek isteyip sonra da gArip bir inada bindirmiş
3,5 saat mesafe varmış
annen var ablan var sana mı kalmış çocuğa bakmak zaten 10 gündür bakıyorsun diyor gibi geldi bana
Ayy, klasik, ben erkeğim,laf dinle kadın şeysileri...Aman böyle insanlardan Allah beni uzak etsin,bu düşüncedeki bir insan,tek kardeşle sınırlı kalmaz,her konuda triplere girer...Yok o kendi açısından dışlanmış vs hissetceginden değil bence. Annesi ablası varken niye getiriyorsun ablası ilgilensin diyor.O ben kendi ailemden bile önce tutuyorum seni ama sen bana değer vermiyorsun diyor.kardeşimin gelmesiyle ne alakaysa.sen beni onemsemiyon lafimi dinlemiyorsun diyor.ama hiçte öyle değil.sadece bu kardesimle ilgili karşı geliyorum diye iste
Yontulmamis odun empati kursun biraz.Şöyle bi durum var.ailemi ziyaret için yanlarına üç beş gün kalmak için geldim.geldikten bir gün sonra kardeşimin okulda kolu kırıldı.12yasinda kendisi.şehire hastaneye götürdük yanında refakatçi olarak ben kalmak istedim kardeşimin ameliyat olması bir haftayı buldu.bu arada biraz hastanede birazda yakınımızda kaldık.kardeşim iki gün once ameliyat oldu.geldik.benimde yarin kendi evime dönmem lazım bu arada babam da benimle gelcek bazı nedenlerden dolayı iki hafta falan kalması lazım.hazır o geliyorken kardesimde gelsin istiyorum çünkü ameliyat olduğu için pansuman yapılması lazım iki gunde bir aslında ablam var o da ilgilenebilir ama benim gözüm arkada kalcak.Bende eşime dedim kardesimde gelsin bizde kalsın on gün diye. Ama kesinlikle istemiyor bu yüzden telefonda çok kötü tartıştık.geçen yaz da kardeşimin biraz bizde kalmasını istemiştim yine tartismistik ve kardeşimi geri getirmiştim.normal bi durum olsa bu kadar karşı çıkmam ama sonuçta ameliyat oldu.O yüzden aklım onda kalsın istemiyorum.çok kotu de tartıştık telefonda birbirimize kötü şeyler söyledik.kesinlikle istemiyor.ben buraya geleli on gün oldu.kim izin verir bu kadar kalmana diyor.yarin doncem eve babam da gelcek ama kardeşim konusunda ikilemdeyim napmaliyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?