- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Kendi kardeşleriyle bi sorunu yok ama çok samimi de değiller.ilk evlendigimiz zamanlar gececi olduğu bikac kerede küçük gorumcem bizde kaldı.yatak odasında birlikte yattık.yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.ona bile yatağa niye yatirtiyosun demişti.yanlış anlama ama ben kendi kardesimde olsa istemem yatagimda başkasının yatmasını demişti. Çok samimiyeti kalabalığı çocukları falan pek sevmez yapısı bu
Yok aksine ben kalsın istesem o istemez.sevmiyor evde birileri kalsın.aynı şekilde onun kardeşi olsa kalcak dese ben kalmasın dememKocanın kardeşi sizde kalacak diye ortalığı yıkan gıcık kadınlardan değilseniz eğer, sizin de kardeşiniz sizde kalabilir bence
Bende istiyorum zaten bi tane çocuk olsun diyor.ama pek takmıyor.bir kere kimyasal gebelik geçirdim ilk duyduğunda sevinmişti baya ama sonra düştüğünü öğrenince üzüldü.ama çocuk olsa sever diye düşünüyorum kendi çocuğunu kim sevmezkiBu söylediğinizden anladığım eşiniz sakinliği seviyor,kalabalık onun rahatını bozacak ortamda bulunmak istemiyor. Çocuk sevmiyor demişsiniz hamile kalırsanız ve bir çocuğunuz olursa onun sesine ve varlığına tahammül edebilir mi bilemiyorum.
Ne yani şimdi annen baban size gelse oğlunuz u getirmeyin ama mı diyecek.resmen sacmalamis kocan. Çok mu şımarık acaba kardesin o yüzden mi sevmiyorBirde şöyle bi durum var eşimden önce konuştuğum biri vardı o da çok uzak bir ilde oturuyordu arabayla yaklaşık 8 saat.o da evlenince ancak senede bir kez ailemin yanına gonderirmis ve ailem ancak bir hafta kalır gidermiş.onunla ayrılmada en büyük nedenlerden biri buydu.bu yuzden de şu anki eşimle daha ilk konuşmaya başladığımızda ısrarla bu soruyu sordum ve ailen tabiki gelip kalabilir demişti. Bugünde bu sözünü hatırlattım ben sadece annen ve baban için dedim onu diyor
Ameliyat olduğu hastane 1bucuk iki saat uzaklıkta.buraya en yakın hastane bi saat mesafeli ve altlarında arabada yok. Ama benim oturduğum yerde hastane var Allah korusun şişme falan olsa en azından orda doktora goturebilirim.bu arada annem evde ama okuma yazması falan yok suruplarini bile ablam verirAnneniz nerede
12 yaşında ameliyatlı çocuk annesi ile kalsın
Doktoruna yakın yerde kaldın zira kolu şişer bir sıkıntı olur vs vs
Zaten oda öyle diyor kardeşin gelirse anne lere giderim kalmam evde diyor
Ameliyat olduğu hastane 1bucuk iki saat uzaklıkta.buraya en yakın hastane bi saat mesafeli ve altlarında arabada yok. Ama benim oturduğum yerde hastane var Allah korusun şişme falan olsa en azından orda doktora goturebilirim.bu arada annem evde ama okuma yazması falan yok suruplarini bile ablam verir
Bende öyle kardeşime düşkünüm.şimdi ameliyat li diye daha çok üstüne düşüyorum.dediğim gibi annemin okuma yazması yok pek anlamaz.hastane yakında yok altlarında araba yok.ne biliyim birazda evhamliyim aklımda onda kalcak.ama eşim istemiyor ışte.ablan ilgilensin diyoradam samimiyet sevmiyor kalabalığı sevmiyor çocuklari hiç sevmiyor
sizin açtığınız iki konudan biri çocuk sahibi olmak üzerine
işte bazen insan Allahın bir bildiği var diyerek oluruna bırakmalı
anneniz yok mu kardeşiniz le neden o ilgilenmiyor
ben kardeslerime çok düşkün ve de aşırı pimpirikli biriyim şimdi bile grip vs.olsalar gece başlarında beklerim o yüzden evime getiririm es de nereye giderse gitsin çok da umrumda olmaz
Bende öyle kardeşime düşkünüm.şimdi ameliyat li diye daha çok üstüne düşüyorum.dediğim gibi annemin okuma yazması yok pek anlamaz.hastane yakında yok altlarında araba yok.ne biliyim birazda evhamliyim aklımda onda kalcak.ama eşim istemiyor ışte.ablan ilgilensin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?