• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim kardesimin bizde kalmasini istemiyor

Kendi kardeşleriyle bi sorunu yok ama çok samimi de değiller.ilk evlendigimiz zamanlar gececi olduğu bikac kerede küçük gorumcem bizde kaldı.yatak odasında birlikte yattık.yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.ona bile yatağa niye yatirtiyosun demişti.yanlış anlama ama ben kendi kardesimde olsa istemem yatagimda başkasının yatmasını demişti. Çok samimiyeti kalabalığı çocukları falan pek sevmez yapısı bu

Bu söylediğinizden anladığım eşiniz sakinliği seviyor,kalabalık onun rahatını bozacak ortamda bulunmak istemiyor. Çocuk sevmiyor demişsiniz hamile kalırsanız ve bir çocuğunuz olursa onun sesine ve varlığına tahammül edebilir mi bilemiyorum.

Kocanın kardeşi sizde kalacak diye ortalığı yıkan gıcık kadınlardan değilseniz eğer, sizin de kardeşiniz sizde kalabilir bence
Yok aksine ben kalsın istesem o istemez.sevmiyor evde birileri kalsın.aynı şekilde onun kardeşi olsa kalcak dese ben kalmasın demem

Bu söylediğinizden anladığım eşiniz sakinliği seviyor,kalabalık onun rahatını bozacak ortamda bulunmak istemiyor. Çocuk sevmiyor demişsiniz hamile kalırsanız ve bir çocuğunuz olursa onun sesine ve varlığına tahammül edebilir mi bilemiyorum.
Bende istiyorum zaten bi tane çocuk olsun diyor.ama pek takmıyor.bir kere kimyasal gebelik geçirdim ilk duyduğunda sevinmişti baya ama sonra düştüğünü öğrenince üzüldü.ama çocuk olsa sever diye düşünüyorum kendi çocuğunu kim sevmezki

bakacak birileri varmıs belki siz yası küçük diye annesi gibi davranıykrsunuzdur . esinizde ilginiz azaldıgı için istemiyordur

Kocaya bak!!!!! Karısının kardeşini eve istemiyor. Nasıl bir kafa yapısı.

10 gün kalmana izin vermiş de kimse o kadar izin vermezmiş de..... adam lütfetti.

Ben gittim anneme 1 ay kaldım tek kelime etmedi eşim.

Hatta canım sıkılıyor abime gitcem dedim dur ben alırım biletini dedi.

Benim kardeşimi istemeyen adamı bende istemem. Şükür benim ki tam tersi. :KK66:

rahatına düşkün ondan heralde. kendi kardeşini isteyip seninkini istemese o zaman kızardım ama.. mecburiyeti yoksa kardeşinin 2-3 gü kalıp gitsin.

İnsanlar sanıyorlar ki kendilerinin hiçbirşeye ihtiyacı olmayacak, sanki onların zor günleri olmayacak hiçbir zaman.. Eşinizin kolu kırılsa o zaman görün bakalım kalabalığı seviyor mu sevmiyor mu. Burada ekstrem bir durum var sonuçta, ameliyat olacak kadar ciddi bir kırık. Böyle bir durumda kardeşinizle ilgilenmek istemenizden daha doğal ne olabilir? Bunun kalabalığı, misafiri sevmemekle alakası yok, insan biraz empati yapar. Kardeş ya bu sonuçta, insan misafir sevmese bile böyle bir durumda eşi için bunun lafını etmemeli bence. Kırıldığınızı anlatın ona biraz empati kurmayı öğrensin, burda özel bir durum var sonuçta..

Şimdi bunlar da koca mı oluyor kimse kusura bakmasın ama kardeşimi de evimde ağırlayamıyorsam ne yapayım böyle evliliği kadın benim esirim evlendi ve ailesi eşi dostu geride kaldı ben istersem görüşür gelir giderler istemeZsem hayır!!sebebe gelince sebep yok keyfiii !! Kurtul gitsin bacım çok sinirlendim eşine çoook

Yazılanlardan hala kararsızım ama çoğunluk eşime kızmış.kardeşime demiştim seni de mi götursem acaba diye o da sevindi gelmek istedi.ama dolmusla 3bucuk saat falan sürüyor benim evde.O yüzden ablamla eniştem ameliyat li kolu ya gidebilirmi gibisinden konuştu. Esimlede tartistigimizdan beri hala konuşmadık

Birde şöyle bi durum var eşimden önce konuştuğum biri vardı o da çok uzak bir ilde oturuyordu arabayla yaklaşık 8 saat.o da evlenince ancak senede bir kez ailemin yanına gonderirmis ve ailem ancak bir hafta kalır gidermiş.onunla ayrılmada en büyük nedenlerden biri buydu.bu yuzden de şu anki eşimle daha ilk konuşmaya başladığımızda ısrarla bu soruyu sordum ve ailen tabiki gelip kalabilir demişti. Bugünde bu sözünü hatırlattım ben sadece annen ve baban için dedim onu diyor
Ne yani şimdi annen baban size gelse oğlunuz u getirmeyin ama mı diyecek.resmen sacmalamis kocan. Çok mu şımarık acaba kardesin o yüzden mi sevmiyor

adam samimiyet sevmiyor kalabalığı sevmiyor çocuklari hiç sevmiyor
sizin açtığınız iki konudan biri çocuk sahibi olmak üzerine
işte bazen insan Allahın bir bildiği var diyerek oluruna bırakmalı
anneniz yok mu kardeşiniz le neden o ilgilenmiyor
ben kardeslerime çok düşkün ve de aşırı pimpirikli biriyim şimdi bile grip vs.olsalar gece başlarında beklerim o yüzden evime getiririm es de nereye giderse gitsin çok da umrumda olmaz

evimde 10 gün kolundan ameliyat olmuş bi çocuk kalıcak
bi sıkıntı olsa hastaneye falan götürmek gerekicek
şahsen düşünürüm bu çocuğun annesi nasıl izin verdi bu halde bizde kalmasında diye
benim şahsi görüşüm bu
insan evinde rahat hissemeli
1 gün 2 gün değil 10 gün çok bence
ben misafir geldiğinde rahat edemeyenlerdenim
o yüzden eşinizi anlıyorum
babanıza bişi dememiş eşiniz annenize de
demekki kardeşinizi sevmiyo ya da küçük çok konuşuyo olabilir
çocuk sevmiyo olabilir

Anneniz nerede

12 yaşında ameliyatlı çocuk annesi ile kalsın

Doktoruna yakın yerde kaldın zira kolu şişer bir sıkıntı olur vs vs
Ameliyat olduğu hastane 1bucuk iki saat uzaklıkta.buraya en yakın hastane bi saat mesafeli ve altlarında arabada yok. Ama benim oturduğum yerde hastane var Allah korusun şişme falan olsa en azından orda doktora goturebilirim.bu arada annem evde ama okuma yazması falan yok suruplarini bile ablam verir

Zaten oda öyle diyor kardeşin gelirse anne lere giderim kalmam evde diyor
:oha:niye,adamda çocuk fobisi mi var?Peynir korkusu olan adam geldi aklıma,arkadaşları şaka olsun diye,fobisini bildikleri için,bir tabak peynir koymuşlar çekmecesine...Adam kendini 6ncı kattan atacakmış korkusundan,pencerede yakalamışlar.Bu sakinliği sevmekle açıklanamaz konu sahibi,senin kocada bir gariplik var.

Ameliyat olduğu hastane 1bucuk iki saat uzaklıkta.buraya en yakın hastane bi saat mesafeli ve altlarında arabada yok. Ama benim oturduğum yerde hastane var Allah korusun şişme falan olsa en azından orda doktora goturebilirim.bu arada annem evde ama okuma yazması falan yok suruplarini bile ablam verir

Kardeşinin var okuma yazması ama

Bana fazla sahiplenici geldiniz

Annenize çocuğuna bakamazsın sen diyorsunuz gibi

Ben hala evinde huzurla kalsın diyorum

adam samimiyet sevmiyor kalabalığı sevmiyor çocuklari hiç sevmiyor
sizin açtığınız iki konudan biri çocuk sahibi olmak üzerine
işte bazen insan Allahın bir bildiği var diyerek oluruna bırakmalı
anneniz yok mu kardeşiniz le neden o ilgilenmiyor
ben kardeslerime çok düşkün ve de aşırı pimpirikli biriyim şimdi bile grip vs.olsalar gece başlarında beklerim o yüzden evime getiririm es de nereye giderse gitsin çok da umrumda olmaz
Bende öyle kardeşime düşkünüm.şimdi ameliyat li diye daha çok üstüne düşüyorum.dediğim gibi annemin okuma yazması yok pek anlamaz.hastane yakında yok altlarında araba yok.ne biliyim birazda evhamliyim aklımda onda kalcak.ama eşim istemiyor ışte.ablan ilgilensin diyor

Bende öyle kardeşime düşkünüm.şimdi ameliyat li diye daha çok üstüne düşüyorum.dediğim gibi annemin okuma yazması yok pek anlamaz.hastane yakında yok altlarında araba yok.ne biliyim birazda evhamliyim aklımda onda kalcak.ama eşim istemiyor ışte.ablan ilgilensin diyor

ablanizla ne diyor bu konuda.onunla kardeşinizin arası nasıl

Back