• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim kardesimin bizde kalmasini istemiyor

Özel bi nedeni yok.bi kere geldi kalmalı olarak kardeşim onda da yanında ablam ve 5yasinda yigenim vardi.o gün eşim işten geldiğinde yigenim hiç uyutmadi gürültü çok yaptı aslında suç ablamdaydi.düşünceli olmadığı için çocuğa pek bakmadı kapıları çarparak kapatıp uyutmadi.kardeşimin suçu olmadığı halde bu bi bahane oldu artık onun için.yaramaz durmaz kardeşin falan diyor
Bence cok sacma bir bahane 5 yasindaki cocuk la 12 yasindaki cocuk bir mi..yani hayatinda hic ailesinden birilerinin cocuklariyla ayni ortamda bulunmamis mi valla kaprisi var biraz ama bu kardesimi istememesi icin gecerli olamaz eve getiririm istemiyorsan ailenin yanina git kal derdim.onada 12 yasinda ve rahatsizlik gecirmis bir cocuk soz konusu

Özel bi nedeni yok.bi kere geldi kalmalı olarak kardeşim onda da yanında ablam ve 5yasinda yigenim vardi.o gün eşim işten geldiğinde yigenim hiç uyutmadi gürültü çok yaptı aslında suç ablamdaydi.düşünceli olmadığı için çocuğa pek bakmadı kapıları çarparak kapatıp uyutmadi.kardeşimin suçu olmadığı halde bu bi bahane oldu artık onun için.yaramaz durmaz kardeşin falan diyor
Bende nefret ederim kapı çarpan cocuklardan ve dur yapma demeyen annelerden.ama kardeşin çocuk değil artık akıllı uslu çocuktur. Usulünce konuş bence esin yanlış yapiyor

Valla kardeşimi istemeyen adamla işim olmaz. Aynı şekilde ben de eşimin kardeşine sevgi, saygı gösteririm. Okulu yok mu bu arada kardeşinin?
Ameliyattan dolayı on gün raporlu .babam da on onbeş gün kalcakti normalde.hazır kardesimde raporluyken gelsin istedim

Adam cocuk sevmiyor. Cocuk yapmayi da istemiyormus. Neden evleniyor ki boyle erkekler. Eninde sonunda cocuk isteyecek karsi taraf. Goturmeyin bence kardesinizi. Kardesiniz buyukmus cunku. Istenmedigini anlayacaktir. Bos yere uzulmesin cocuk.

Bence cok sacma bir bahane 5 yasindaki cocuk la 12 yasindaki cocuk bir mi..yani hayatinda hic ailesinden birilerinin cocuklariyla ayni ortamda bulunmamis mi valla kaprisi var biraz ama bu kardesimi istememesi icin gecerli olamaz eve getiririm istemiyorsan ailenin yanina git kal derdim.onada 12 yasinda ve rahatsizlik gecirmis bir cocuk soz konusu
Zaten oda öyle diyor kardeşin gelirse anne lere giderim kalmam evde diyor

12 yasında cocukla 5 yasındaki çocuğu bir tutan kocanın aklını seveyim.Hem de kolu kırık yazık.
Adam cocuk sevmiyor. Cocuk yapmayi da istemiyormus. Neden evleniyor ki boyle erkekler. Eninde sonunda cocuk isteyecek karsi taraf. Goturmeyin bence kardesinizi. Kardesiniz buyukmus cunku. Istenmedigini anlayacaktir. Bos yere uzulmesin cocuk.
Birde şöyle bi durum var eşimden önce konuştuğum biri vardı o da çok uzak bir ilde oturuyordu arabayla yaklaşık 8 saat.o da evlenince ancak senede bir kez ailemin yanına gonderirmis ve ailem ancak bir hafta kalır gidermiş.onunla ayrılmada en büyük nedenlerden biri buydu.bu yuzden de şu anki eşimle daha ilk konuşmaya başladığımızda ısrarla bu soruyu sordum ve ailen tabiki gelip kalabilir demişti. Bugünde bu sözünü hatırlattım ben sadece annen ve baban için dedim onu diyor

Kardeşinizi evinize götürmeyin zira kocanız istemediğini belli edip çocuğu üzer muhtemelen.
Hasta hasta morali bozulmasın üzülmesin yavrucak.
O değil de insan gelmesin demeye utanır aile bireyleri için.
Böyle kocaya söyleyecek söz bulamıyorum, yazık çok yazık...

Birde şöyle bi durum var eşimden önce konuştuğum biri vardı o da çok uzak bir ilde oturuyordu arabayla yaklaşık 8 saat.o da evlenince ancak senede bir kez ailemin yanına gonderirmis ve ailem ancak bir hafta kalır gidermiş.onunla ayrılmada en büyük nedenlerden biri buydu.bu yuzden de şu anki eşimle daha ilk konuşmaya başladığımızda ısrarla bu soruyu sordum ve ailen tabiki gelip kalabilir demişti. Bugünde bu sözünü hatırlattım ben sadece annen ve baban için dedim onu diyor
Cok enteresan kardes de aileden olmuyormu kardeslerle ne sorunu varmis yahu kendi kardesiyle arasi cok bozuk da butun kardesleri aynimi goruyor nedir yani

Kocanın kardeşi sizde kalacak diye ortalığı yıkan gıcık kadınlardan değilseniz eğer, sizin de kardeşiniz sizde kalabilir bence

Bak mesela benim bi arkadasimin kardrsi var 10 yasinda of yani bi gun kalmasini istemem ben,simarik avazi ciktigi kadar bagiriyor belki kardesiniz de biraz yaramazsa istemiyordur sonucta bakacak kisiler varmis.

Boyle bir durumda kardesimi goturmez kendim de o eve donmezdim. Kardesimi bu kadar kesin bir dille istemeyen adami ben de istemem. Kendini vazgecilmez sanan bu tiplerin, hayatlarinda en az bir kere popsunun ustune oturmasi lazim.

Ablamin bazı rahatsız edici davranışları oldu o yüzden pek sevmiyor.Zaten bende anlasamam ablamla.ben geleli on gün oldu yarin doncem .birazda ablan ilgilensin diyor
Ee bence hakli cnm yani hep kendi tarafimizdan dusunuyoruz.Senin esin bir hafta kardesine bakmaya gelse bi de ilgilenecek insanlar oldugu halde kardesini getirse sen de biraz da obur kardesin baksin demez misin?

Beş yaşındaki yiğenim her hafta sonu bizde kalır her cuma gider alır pazar bırakırız eşim asla asla birşey demez gelmediği zamanlar kendisi sorar neden bu hafta gelmedi diye kardeşinizi nasıl istemez 12 yaşındaki bir çocuğun ona ne zararı olur hayret ne desem bilemedim ben böyle birşeyi asla kabul etmezdim

Cok enteresan kardes de aileden olmuyormu kardeslerle ne sorunu varmis yahu kendi kardesiyle arasi cok bozuk da butun kardesleri aynimi goruyor nedir yani
Kendi kardeşleriyle bi sorunu yok ama çok samimi de değiller.ilk evlendigimiz zamanlar gececi olduğu bikac kerede küçük gorumcem bizde kaldı.yatak odasında birlikte yattık.yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.ona bile yatağa niye yatirtiyosun demişti.yanlış anlama ama ben kendi kardesimde olsa istemem yatagimda başkasının yatmasını demişti. Çok samimiyeti kalabalığı çocukları falan pek sevmez yapısı bu

Ee bence hakli cnm yani hep kendi tarafimizdan dusunuyoruz.Senin esin bir hafta kardesine bakmaya gelse bi de ilgilenecek insanlar oldugu halde kardesini getirse sen de biraz da obur kardesin baksin demez misin?
Ama sadece su an değil normal dede gelip uzun süre kalsın istemez

Siz inatla istemişsiniz o da inatla istemiyor.
İş inada binmiş.
Misafir de çocuk da sevmiyor
Bakacak kişi de varmış,huzursuz edecek kardeşi de sizi de boşu boşuna

Back