• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim kardesimi görünce cin görmüs gibi oluyormus!!

kullndığ kelime çok pis bi kelime y sini r oldum öyle şey söylenirmi hem eve sen bk hem o senin paranın hesabını yapsın ohh vall ne al memeleket. bencil adm başka bişey değil ...

Eşiniz çok terbiyesizce davranmış, konuşmuş.
Şiddete meyli var diyorsunuz, dikkatli olun bence.
Bundan böyle sizde onun ailesine yapmayın o zaman, bazı şeyler karşılıkı.
Tek taraflı iyilik olmuyor.
5 yaşından beri kıskandığı ve 15 yaşında olan kardeşinizi 10 senedir kıskanmasıda enteresan.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama abilik yapması gerekirken,10 euronun hesabını mı yapıyor.
O okurken , siz çalışırken iyi ama değil mi?
Bencil erkek tiplerinden biri daha ama sizin ki edepsizliğide ele almış.

Valla simdi diyorumki ben hep ararim ailesini konusurum iki üc günde bir, aramasam diyorum ama onlarlada aram bozulacak simdi bunun yüzünden. Iyice is cigrindan ciksinmi istiyor anlamiyorum, niye bukadar büyütüyor anlamiyorum. Zaten her sene mutlaka türkiyeye bilet aliyordum ailesini özlüyor diye (benim ordaki akrabalarima hic gitmiyoruz, onlaradi hic istemiyor, problem cikartiyor) ama bu sene hic niyetim yok, gitmekte isterdim acikcasi ama kendisi böyle yapinca bende kendimi kullanilmis hissediyorum.

33 yasinda kendisi, bende 30 yasindayim. Daha öncede söyledim, dedimki bak bunlar büyüyor, niye kendinden sogutuyorsunki, onlar benim kardesim herzaman yüz yüze olacagiz. Yarin birgün onlarda gelmek istemez zaten, evlenirler vs dedim, biraz daha sogukkanli ol dedim. Bir yanlisini gördügünde bana söyle dedim.
Ama dün geceki söyledigi laf hic yenilir yutulur gibi degildi, elim titriyor hala klavyede yazdikca...

Canım ya ne diyeyim bilemedim ki.

şok oldum resmen:53:o nasıl laf kardeşlerin onlar senin.böyle bir insan ancak kendi konuştuğu dilden anlar kendi ailesine herhangi bir harcamada bulunduğunda onun dilinden konuşun belki sizi o zaman anlar.:47:benim kardeşimde ben evlenirken eniştesini kıskanıyordu ama şimdi araları iyi birgünden birgüne eşimin ağzından kötü bir söz duymadım onun hakkında onun çoçuk olduğunun bilincindeydi.ne tuhaf insanlar var ya şaştım kaldım.

üzüldüm..benim eşim benim aileme yapsa çok kırılırıdım ona..
sen iyi olmuşsunda ,ailesi sana iyi olmuş..iyi biliyorum bu duyguyu..
ailesine iyi davrandığın zaman el üstündesin..
senin yerinde düşünüyorum kendimi;
ailesinden geri çekerdim kendimi,gayet soğuk ve mesafeli...
evi benim paramla geçindirdiğimi hissettirirdim ona ki ne kadarlık adam olduğunu anlasın..
hele ki şiddet olursa anında defederdim onu...

Evet sanirim bende aynisi ailesine karsi yapmam gerekiyor...tam bir kac sene onlarla problem yasamazken yine basliyacak hersey diye cok korkuyorum acikcasi, artik onlarinda laf sokmalarindan bikmistim cünki zamaninda. Zaten siddet konusunda kesinlikle birdaha affetmem, bir tokat atsan biter bu evlilik demistim, kac yasima geldim artik rahat etmek istiyorum demistim, ama ne desen bos, biraz üstüne varsam hemen cellalleniyor : (

şok oldum resmen:53:o nasıl laf kardeşlerin onlar senin.böyle bir insan ancak kendi konuştuğu dilden anlar kendi ailesine herhangi bir harcamada bulunduğunda onun dilinden konuşun belki sizi o zaman anlar.:47:benim kardeşimde ben evlenirken eniştesini kıskanıyordu ama şimdi araları iyi birgünden birgüne eşimin ağzından kötü bir söz duymadım onun hakkında onun çoçuk olduğunun bilincindeydi.ne tuhaf insanlar var ya şaştım kaldım.

Diger kardeslerime gelince birsey demiyor, ortanciya nezaman "cocuk o" desem, "ne cocugu, yapsa cocugu olur" diyor.

Diger kardeslerime gelince birsey demiyor, ortanciya nezaman "cocuk o" desem, "ne cocugu, yapsa cocugu olur" diyor.

eşinize sinir oldum gerçekten.siz onun ailesinden birine gıcık kapıp öyle davransaydınız ne yapardı acaba.tedavi olmalı psikolojisi bozuk belli küçük bir çoçuğu kıskanıp bu denli takıntı yaptığına göre üstelik kardeşiniz onunda kardeşi sayılır.hem bencil, hem kıskanç, hem küfürbaz, şiddette var boşanmak istemiyorum diyorsunuz bu insanı çekmek kolay değil allah yardımcınız olsun umarım düzelir.

Evet sanirim bende aynisi ailesine karsi yapmam gerekiyor...tam bir kac sene onlarla problem yasamazken yine basliyacak hersey diye cok korkuyorum acikcasi, artik onlarinda laf sokmalarindan bikmistim cünki zamaninda. Zaten siddet konusunda kesinlikle birdaha affetmem, bir tokat atsan biter bu evlilik demistim, kac yasima geldim artik rahat etmek istiyorum demistim, ama ne desen bos, biraz üstüne varsam hemen cellalleniyor : (
sen bilirsin ama bana böyle davranan bir adamın ailesine ki zaten onar da geçmişte yapacaklarını yapmışlar,,asla görüşmem...onun ailesi ne güzel mutlu mesut yaşasın,,benim aileme gelince yedikleri boğazında düğümlesin...onun ailesini yanında olunca kahkahalar uçuşsun,,benim ailem gelince diken üstünde bekleyeyim ki hır çıkmasın diye...yok öyle yağma..çok bekledim yeteri kadar,artık herkes ederi kadar demişler ya..bence bu konuya çok uymuş..

Ailesiyle aranı bozmana gerek yok ama en azından ekstradan yaptıklarını yapma.
5 yıldızlı otellerde tatiller, altın bileklikler, bavul dolusu hediyeler bunlara gerek yok.
Madem kardeşine 10-20 euronun hesabını yapıyor, annenler sizdeyken yapılan market alışverişinin hesabını
yapıyor sizde yapmayın.
Hem biletleri siz alacaksınız ,
Türkiyeye gelicek sadece onun ailesini görüp kendi akrabalarınızı göremeden döneceksiniz
hiç gitmeyin o zaman.
Bunlar büyük masraflar değil mi?
O lafa da inanamıyorum.
Kendi ailesine yapılınca onlarda onun tövbe tövbe yarabbim ya...:47:

Son düzenleme:
canım aile denince akan sular durur. ben bin tane kocayı kurban ederim annemin, kardeşimin tırnağına. ne demek ailemi istemeyecek, kardeşime bu şekilde davranacak? çoktan koymuştum kapının önüne. ekonomik özgürlüğünde var, ona muhtaç değilsin. kendinize gelin allah aşkına, onlar senin canın kanın. allah akıl fikir versin.

canım aile denince akan sular durur. ben bin tane kocayı kurban ederim annemin, kardeşimin tırnağına. ne demek ailemi istemeyecek, kardeşime bu şekilde davranacak? çoktan koymuştum kapının önüne. ekonomik özgürlüğünde var, ona muhtaç değilsin. kendinize gelin allah aşkına, onlar senin canın kanın. allah akıl fikir versin.
her cümlene noktana kadar katılıyorum...nasıl olsa rahat,eşi kendi ailesine iyi davranıyor..artık sövmeye kadar vurmuş işi...herşeyi geçtim siz onun hatırına herşeyi silip ailesiyle iyi geçinmeye çalışmışsınız,,o sizin hatırınıza 15 yaşında ki çocuğa çocuk gözüyle bakamazmıydı....

Her kelimesine katılıyorum. Konu sahibi iyice düşünmeli.. :ssz:

hakaret,şiddet,saygısızlık,ailene saygısızlık,eve gelmiş misafire saygısızlık,bencilllik,pintilik,terbiyesizlik.... bu adamda herşey var.üstelik 30yaşında çalışmıyorda.....

normalde anlaşıyoruz diyosunuz ya ben en çok buna şaşırdım.

Çok üzüldüm ne ister o yaşta ki bir çocuktan?
Eşiniz yaşına göre hiç olgun davranmıyor cimri değil, cimri olan kendi ailesine de bir şey aldırtmaz ama maalesef ki çok bencil, aile çok önemlidir. Ailenize bu şekilde davranmasına izin vermeyin lütfen. Benimde bir erkek kardeşim var inanın gözlerim doldu.

hakaret,şiddet,saygısızlık,ailene saygısızlık,eve gelmiş misafire saygısızlık,bencilllik,pintilik,terbiyesizlik.... bu adamda herşey var.üstelik 30yaşında çalışmıyorda.....

normalde anlaşıyoruz diyosunuz ya ben en çok buna şaşırdım.

Anneme karsi saygili davraniyor, sirtina masaj bile yapiyor sirtim agriyor dediginde. En kücük kardesimin dogumgünü yilbasina yakin, ona hediyede alir her geldiginde. Acik acik birsey demez, zaten dünde tutmus tutmus icinde tüm gün yatinca patladi bana karsi.
Bende düsündüm cok hakli tüm yazanlar, bende artik onun ailesine karsi tavirli olmam gerekiyor...aramiyacagim, konusmayacagim, bakalim ne olacak..dediginiz gibi birazda onun huzuru kacmasi gerekiyor, yoksa beni anlamiyacak bir türlü.

al işte bunu da Allah yarattı deriz,gelde yaratılanı Yaradandan ötürü sev, bu nasıl adam yaa o laflar ne öyle, adam tutup dövdüreceksin o olacak sende onun ailesini arama sorma bende onları görünce cin görmüş gibi oluyorum de, ayrıca yurtdışındasın şiddeti belgelede öttürsünler adamı

Çok üzüldüm ne ister o yaşta ki bir çocuktan?
Eşiniz yaşına göre hiç olgun davranmıyor cimri değil, cimri olan kendi ailesine de bir şey aldırtmaz ama maalesef ki çok bencil, aile çok önemlidir. Ailenize bu şekilde davranmasına izin vermeyin lütfen. Benimde bir erkek kardeşim var inanın gözlerim doldu.

Yok cimri degildir kesinlikle, tamam cogu parayi ben kazaniyorum ama hic su pahali yada suna gerek yok demez, ne istersem alir.
Bana karsi cok iyi davranir, ailem burdayken bana hep yanliz kalinca "Sen cok yoruldun" der, ben yemek yapiyorum, camasir vs iste onun yüzünden, bende olsun severek yapiyorum diyorum.
Ben ailesinin gelmesinede hic karsi degilim, durumlari müsait olsaydi gelirlerdi yilbasinda, daha önce bir gelmislerdi üc sene önce.
Simdi eve geldi, ben konusmuyorum, bana diyorki niye konusmuyorsun. "Gece söyledigin lafi unutmadim" dedim, "Sen hala ordamisin" diyor.
"Evet ordayim, hic yenilir yutulur birsey degil, ama sende bundan sonra ne ekersen onu bicersin" dedim. Oda "Sende ne ekersen onu bicersin" dedi ve tekrar disari cikti, galiba markete gitti.
Cok sIkIldIm gercekten, hakaret, küfür falan olmasa tamam diyecegim, ama bukadarda terbiyesizlik olamaz...

Canım o laf nedir ya bir erkek eşine nasıl söyler nasıl yapar bu terbiyesizliği
bu ayıbından ötürü bence burnunu biraz sürt eşinin.
Bide insanın kardeşini sevmesi suç mu ya kendileri yapınca
bir şey olmaz annelerine babalarına neredeyse taparlar(tövbe haşa)
sen kardeşine 20 euro harçlık verince mi gözüne gelmiş beyefendinin
Sen neler yapıyorsun onun ailesi için bilmem kaç bin euro gitmiştir belki
o tatile o aldığın hediyelere.Eşin haddini aşmış
Yaptığıyla kalmasın ben olsam hemen barışmazdımm
:19:

Anneme karsi saygili davraniyor, sirtina masaj bile yapiyor sirtim agriyor dediginde. En kücük kardesimin dogumgünü yilbasina yakin, ona hediyede alir her geldiginde. Acik acik birsey demez, zaten dünde tutmus tutmus icinde tüm gün yatinca patladi bana karsi.
Bende düsündüm cok hakli tüm yazanlar, bende artik onun ailesine karsi tavirli olmam gerekiyor...aramiyacagim, konusmayacagim, bakalim ne olacak..dediginiz gibi birazda onun huzuru kacmasi gerekiyor, yoksa beni anlamiyacak bir türlü.

o ettiği küfürüde unutmayın.korkunç bi laf ya.

benimde kardeşim var .telefonda öyle azarlıcak,kötü davranacak falan düşünemiyorum yani.ben iş buralara kadar gelmeden resti çekerdim.herkes haddini bilecek.

Sen ailesine tavır almasan.. Evet böyle tavsiyeler var ama bence eşine kızıp ailesini cezalandırma.. Hem de haklıyken haksız olma.. Seviyenizi düşürmeyin.. :ssz:

Bu konu eşinle senin aranda.. Sonuçta "Senin" ailen olduğu için tavırlı.. Aslında tamamen eşinin kendi zihniyetiyle alakalı... :ssz:

Back
X