- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.063
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Bnde yorumları okurken, biride ne demek desin diye bekledim gerçektende bize ne oldu.Eşinizin de sizin de hatalarınız var, siz kardeşiniz dahi olsa gelmeye niyeti olduğunda eşinizin de fikrini almalıydınız, müsaitlik durumunuza birlikte karar verip kardeşinizi ona göre davet etmeniz gerekirdi.
Eşiniz de hatalı zira uzaktan gelen birisi 10-15 gün misafir edilebilir surat asmak ayıptır bence çünkü bu gelenin suçu değil sizin aranızdaki iletişim kopukluğundan, tamam yorgundur, hastadır kendi evinde uzanıp dinlenmek ister lakin bunu odasında yapabilir veya üslubunca kardeşinize çok yorgunum veya hastayım uzanmam lazım deyip koltukta uzanabilir.
Bazı yorumları gördüm de maksadım kötü değil ama garibime gitti çünkü tek kabahati kızkardeşinin gel demesi üzerine gidip kalan biri kapı dışarı edilmemeli bu çok ayıp bir davranış, bizim misafir ağırlama kültürümüz bu değil ki, adam eşinden ve eşinin ailesinden şikayetçiyse kendisi de boşanma davası açabilir ayrıca, ne olursa olsun kedi yavrusu abla kardeş kapı dışarı edilmez.
Kardeş bu söylenmez. Erkek başka kadın başka. Görümce gelse evdeki kadın ilgilenir, k. V gelse evdeki kadın ilgilenir. Burda da evsahibi kadın kardeşiyle ilgileniyor. Erkek misafir gibi gider gelir evine. İster kendi ister eşinin tarafı olsun. Bir erkeğin surat etmesini anlayamadım. O mu yemek yapıyı, o mu arkasını topluyor.
Bence çok ayıp. Kocasına sormamış olabilir boş bulunmuş yada kardeş ya nsl desin dur bir eniştene sorayım.... Hyr dese gelmemi diyecekti, ya da 1 haftalığına mı gel diyecekti. Bir erkeğe yakışmayan davranışlar. Biz kadınlar erkek tarafına şikayette bulunabiliyrz... Çünkü bütün işleri biz yapıyoruz. Erkek çıkıp gidiyor, her anıyla biz ilgileniyoruz. İnsan kendi kardeşiyle daha rahat ister ye ister yeme, kalk hazırla ye diyebilir, ama bir görümce ye bu kdr rahat davranamaz... Burda da bu anlaşılmasın erkek taradı gelemez... Aslaaaaa. Bn burda kadınların kocanın tarafından biri gelse dedikleri için bu şekilde açıklama getirdim.