- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi melis354412
kalacak tabi abisinin evi değil mi misafir olamaz mı?? abisinin evi varken niye otele gitsin ki?? gerçekten acayipsiniz sinir olduğunuz şeye bakın!! aynısını eşiniz size yapsa buraya boşanıyorum diye başlık açardınız. eşinize söyleyin şanslıymış daha ikinci haftasında karısını tanımış oldu.Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
niye sorun yaptığını anlayamadım desem. bende evlendim görümcem 2 hafta sonra formasyon almak için yanımıza geldi. sonra 2. üniversite okumak için kaldı başka şehre gidiş geliş yaptı. 4 ay falan yanımızda kaldı. şimdide yaz stajı için yanımda. kızın bana bir zararı yok hatta faydası var. 1 hafta kalsın ne olacak sankiEşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
yok kız yıldönümü değil, 2 haftalık evli olacakmış o tarıhte :)ben olsam kalin derdim hiç umursamazdim. abime bile diyorum gel bizde kal diye. bekar abim var yani. kapım her zaman açik.. sende istemiyorsun evllik yıl dönümüm bozulmnasin diye hay allahımm
öyle mi bende 1 sene olcak sandimyok kız yıldönümü değil, 2 haftalık evli olacakmış o tarıhte :)
Tabikide kalmalı kendi kardeşi olsa kesinlikle böyle tepki vermezdi. Yada aynı durumda kendisi olsa ablası/abisi oradayken boşuna gel git yapsa orda kalmasa eminim ki buraya abim/ablam onda kalmamı istemiyor derdi.öyle mi bende 1 sene olcak sandim
olsun yinede kalsin eşinin kardeşi sonuçta.
daha evlenmediler mi ya evlilik başlamadan neden sorun çikariyor ki onu anlamadim??
yarıldım gülmektenZamanlama kötü denk düşmüş ama sınav tarihini kardeş belirlemiyor ki. Keyif için gelmiyor, bir mecburiyet durumu söz konusu. Anlayış gösterip kabul etseniz incileriniz dökülmez bence. Cazgır gelin triplerine girmemelisiniz.
Siz salonda, koridorda falan çılgınlarca sevişeceksiniz diye çocukcağız ne olduğu belirsiz otellerde falan mı kalsın? Gelsin kalsın, o gittikten sonra tadını çıkarırsınız.