Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

kalabılır mı dıye sormus
dusuncesız adam olsa sıze son dk golu atar kardesım bızde kalcak da dıyebılır dı
ne var kı bunda napsın
sınav olmasaydı da oylesıne gelıp kalsaydı yanlıs evet
ama sınav yanı otelde mı kalsın bosu bosuna

kk daki konuları gördükçe ne iyi insanım diyorum

yorumları okumadım. kalsın ne olacak, ne kaybetceksiniz..

eşinize pardon daha eşiniz olmayan eşinize söyleyin zararın neresinden dönerse kardır.

bence bunu büyütüp kendine sorun etme...senin kardeşinin geleceğini düşün sokakta mı bırakcaksın...

kalacak tabi abisinin evi değil mi misafir olamaz mı?? abisinin evi varken niye otele gitsin ki?? gerçekten acayipsiniz sinir olduğunuz şeye bakın!! aynısını eşiniz size yapsa buraya boşanıyorum diye başlık açardınız. eşinize söyleyin şanslıymış daha ikinci haftasında karısını tanımış oldu.

çok değil daha 10-15 yıl öncesine kadar ilk gecesini dahi belki 10 kişinin yaşadığı geniş aileli evlerde geçirmek zorunda olan çiftler vardı belki halada vardır. siz 2.haftadan şikayet ediyorsunuz. ne değiştide bu kadar vicdan kaybına uğradı insanlar

Ben de konuyu okumadan önce başlığı görünce " Eşim kardeşi 1 hafta bizde kalabilir mi diye sordu.Bana bunu nasıl sorabilirdi,tabi kalabilir, ben kötü bir insanmıyım da benden izin alıyor" gibi bir şey anladım. Ne iyi niyetliyim yahu.

niye sorun yaptığını anlayamadım desem. bende evlendim görümcem 2 hafta sonra formasyon almak için yanımıza geldi. sonra 2. üniversite okumak için kaldı başka şehre gidiş geliş yaptı. 4 ay falan yanımızda kaldı. şimdide yaz stajı için yanımda. kızın bana bir zararı yok hatta faydası var. 1 hafta kalsın ne olacak sanki

reddetmek ayıp olur bence hem işi olduğu için kalıyo. tatil yapmak için gelmiyoya. bu kadar büyütmeyin herşeyi. aynı talep senin kardeşinden gelse oteldemi kal diyecektin...

ben olsam kalin derdim hiç umursamazdim. abime bile diyorum gel bizde kal diye. bekar abim var yani. kapım her zaman açik.. sende istemiyorsun evllik yıl dönümüm bozulmnasin diye hay allahımm

Bu konuda empati yapsan iyi olur.
Tabi anlıyorum daha yeni evli olucaksın ama 1 haftadan bişey olmaz idare edilemeyecek bir durum değil.
Yarın öbürgün bu davranışın sana yol su elektrik olarak dönecektir mutlaka

ben olsam kalin derdim hiç umursamazdim. abime bile diyorum gel bizde kal diye. bekar abim var yani. kapım her zaman açik.. sende istemiyorsun evllik yıl dönümüm bozulmnasin diye hay allahımm
yok kız yıldönümü değil, 2 haftalık evli olacakmış o tarıhte :)

evliliğe nasıl başlarsanız öyle gider

huzur bozan huzursuzluk içinde ömrünü yer bitirir

bir hafta için eşinizin kardeşinin sizde kalması için bu tepkiniz değer mi??

öyle mi bende 1 sene olcak sandim
olsun yinede kalsin eşinin kardeşi sonuçta.
daha evlenmediler mi ya evlilik başlamadan neden sorun çikariyor ki onu anlamadim??
Tabikide kalmalı kendi kardeşi olsa kesinlikle böyle tepki vermezdi. Yada aynı durumda kendisi olsa ablası/abisi oradayken boşuna gel git yapsa orda kalmasa eminim ki buraya abim/ablam onda kalmamı istemiyor derdi.
Ve herşeyi geç yarın öbürgün damatbeyin ailesi tarafından laf sokma konusu olur bu durum.
1 hafta için değmez yani.

yarıldım gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…