- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
-
- Konu Sahibi melis354412
Rengini belli ediyor :)öyle mi bende 1 sene olcak sandim
olsun yinede kalsin eşinin kardeşi sonuçta.
daha evlenmediler mi ya evlilik başlamadan neden sorun çikariyor ki onu anlamadim??
iyide neden delirdin ki bizimde evliliğimizin 3ncu haftasında eşimin kardeşi geldi 10 gün kaldı şimdi eylül sonunda kalıcak ve bır donem beraber kalıcaz yapıcak bısı yok o senınde kardesın erkek olsun kız olsun sen sadece normal başbaşaymış gıbı rahat olamıcaksın o kadar ama odanda ıstedıgın kadar rahat ol yanıEşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
hayaller hayatlar diyelim en iyisi..Konu sahibi acaba evliliğin ilk zamanlarında sadece 5 dk ihtiyac molası verilip paso sevişileceğini falan mı sanıyor
Tövbe ya Rabbim ya
Ben de bunu yazdım ya inanamıyorum kendime :)
ahaha çok güldümmmmmmmmmmbence adam ikinci haftada nasıl bi hata yaptığını nasıl bir cadıyla evledniğini anlamıştır : D
Azıcık insaflı olun ya. Öğrenci çocuk gelip kalsa nolcak nasıl bir bencillik bu hiç anlamıyorum.Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
bence bu düğün iptal hanım ablaSiz evli değilsiniz,7 eylül de 2 hafta olacaksa madem,ağustos 23 gibi evlenmiş olmanız lazım..
Bugün ayın 4'ü...
bence bu düğün iptal hanım abla
abla konu sahibi daha evlenmemiş..eylülde iki haftalık evli oluyomuş..yani ağustos 20 den sonra düğünü..kaynının sınav tarihide belli olunca nişanlısı izin istemiş gelip kalabilir mi diye..yani daha evlenmeden ne diye evime geliyor kavgası çıkarmış..iki haftalık evli olacağım diyor ..hani ne hayal ediyor arkadaş anlamadım..adam keyfi gelse haklıda bir gelecek için tatavaya lüzum yok.Olmayan düğün olabilir yani,arada tarih hataları var.
Siz evli değilsiniz,7 eylül de 2 hafta olacaksa madem,ağustos 23 gibi evlenmiş olmanız lazım..
Bugün ayın 4'ü...
1 hafta özlesinler birbirlerini ii olurabla konu sahibi daha evlenmemiş..eylülde iki haftalık evli oluyomuş..yani ağustos 20 den sonra düğünü..kaynının sınav tarihide belli olunca nişanlısı izin istemiş gelip kalabilir mi diye..yani daha evlenmeden ne diye evime geliyor kavgası çıkarmış..iki haftalık evli olacağım diyor ..hani ne hayal ediyor arkadaş anlamadım..adam keyfi gelse haklıda bir gelecek için tatavaya lüzum yok.
Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor