Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

iyide neden delirdin ki bizimde evliliğimizin 3ncu haftasında eşimin kardeşi geldi 10 gün kaldı şimdi eylül sonunda kalıcak ve bır donem beraber kalıcaz yapıcak bısı yok o senınde kardesın erkek olsun kız olsun sen sadece normal başbaşaymış gıbı rahat olamıcaksın o kadar ama odanda ıstedıgın kadar rahat ol yanı

7 Eylül evlililiğinizin ikinci haftası olacak ise siz şu anda evli değilsiniz o halde.
ne var 1 hafta kalsa. iş mi yani bir hafta için gelip gitmesi abisinin evi varken. hayır napıyosunuz ikinci hafta olunca sabah akşam sevişecek haliniz yok ya. gelsin işte gezer, tozar gider azıcık mantıklı olun ya. naz böyle yapılınca çok sakil duruyor.

Resmen filmlerdeki o kötü gelin gibisiniz okuduğumda ilk bunu düşündüm kusra bakmayın ama iyi ve kötü günde her türlü birbirinize yardım edeceğinize söz verdiniz ve eşiniz sizden bir ricada bulunmuş o sözü ne çabuk unuttunuz?

1 yıllık evliyim ve hamileyim, çalışıyorum eşimin kardeşi iş nedeniyle bizde kalacak. valla bn mutlu oluyorum hayata adım atarken yanında olacağız zaten oda hayatını kurup gidecek bir gün bnmde yapacağım sofraya 1 tabak fazla koymak napalım :)

ne kadar saçma yazmışsınız kusura bakmayın, neler neler yapar derken bence eşiniz sizin bu sözleriniz karşısında bu şimdiden böyle yapıyor ileride neler yapar düşünmesi lazım... ne demek ya onun kardeşinin yerinde sizde ola bilirdiniz sizin kardeşinizde.. abinizin karsının size aynı tavır takındığını düşünün. ayıp yani... sonra eşlerimiz öyle böyle diyorsunuz daha 2 haftadan adamın ailesini hiçe sayıyorsunuz

Azıcık insaflı olun ya. Öğrenci çocuk gelip kalsa nolcak nasıl bir bencillik bu hiç anlamıyorum.
Aynı şekilde sizin kardeşiniz söz konusu olup eşiniz size bu şekilde tavır koysa siz ne düşünürdünüz çok merak ediyorum.
İğnenin ucu kendinize battığında çemkirmeyi çok iyi bilirsiniz ama.

Siz evli değilsiniz,7 eylül de 2 hafta olacaksa madem,ağustos 23 gibi evlenmiş olmanız lazım..
Bugün ayın 4'ü...

Keyfi gelse neyse de sınavı varmış 1 hafta için git gel mi yapsın, Allah esirgesin hastalık falan da olabilirdi, ilerde senin aile fertlerinin de işi düşebilir ona göre davran

Olmayan düğün olabilir yani,arada tarih hataları var.
abla konu sahibi daha evlenmemiş..eylülde iki haftalık evli oluyomuş..yani ağustos 20 den sonra düğünü..kaynının sınav tarihide belli olunca nişanlısı izin istemiş gelip kalabilir mi diye..yani daha evlenmeden ne diye evime geliyor kavgası çıkarmış..iki haftalık evli olacağım diyor ..hani ne hayal ediyor arkadaş anlamadım..adam keyfi gelse haklıda bir gelecek için tatavaya lüzum yok.

biraz abartmissin sanirim bir hafta sabredin sinav bitince gider nasil olsa iki haftalik evlisiniz daha ne haftalar aylar yillar bekliyor sizi

Siz evli değilsiniz,7 eylül de 2 hafta olacaksa madem,ağustos 23 gibi evlenmiş olmanız lazım..
Bugün ayın 4'ü...

Daha evlenmemiş zaten.
Bu ayın 23'ü civarı bir gün evlenecek.
7 Eylül geldiğinde de henüz 2 haftalık evli olmuş olacak.
Önceden gördüklerini yazmış.

1 hafta özlesinler birbirlerini ii olur

Nişanlılık döneminde söylenen, yapılan herşey batıyor insana, bu hep böyle mi olacak diye kuruyorsun kafanda ve bu hep düğün stresinden. Düşünüyorum da ben de çok saçma şeylere takılmış, kendi kendimi yemiştim. Takma gelsin çocuk. Zaten o da siz yeni evlisiniz diye mahcup bir şekilde gelecek. Gün boyu dışarda takılacak, erkenden yatacak vs vs. yani size rahatsızlık ve zahmet vermemek için elinden geleni yapacaktır. Onu öyle görünce emin ol sen onu rahat ettirmek için çırpınırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…