Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Herkes nolucak gelsin kalsin demis ama kardesim evlendiginde 2. Hafta sana gelip 1 hafta kalicam desem kovar beni, hatta sakasini yapiyorum ben dugunden sonra hemen yola cikamam bikac gun sizde kalirim diye, bana şu hareketi yapiyor

Senin kardeşin gelse eşin istemese hoş mu? Empati kur biraz. Ne var 1 hafta kalsa? 7/24 evde durmayacak ya, yine eşinle vakit geçirirsin. 2. haftasıysa ne olmuş önünüzde uzun yıllar var. Şunun için eşini kırmaya değmez anlayışlı ol biraz.

canım benım ıyı hos dıon tmm sende haklısında ya senın kardesın aynı aynı durumda olsaydı sen masraf yapmasına goz yumarmıydın?rıca etmıs senden kalsın nolcak??

Allahim benim gibi dusunen biri cikti su topicde :)

Ahhh Şu Insanlik Nereye Gidiyor! Acaba Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Hayatları boyunca eşinin aileleriyle yaşayanlar var 1 hafta mı idare edemiyorsunuz.. Başlığı Görünce Çok mühim bir şey var sandım:) Allah Akıl fikir versin

Gelsin bakalım 1gunluk evli değilsiniz ya, ilk günden adamı bunaltma derim.
Aynı şey seninde başına gelebilirdi, kardeşin yahut çok sevdiğin bir yakının sende kalmak isteyebilirdi, birde bu açıdan düşün...
Evlilikte hesap kitap tutmaz bu evlilik, zamanla bu cümlemi daha iyi anlarsın.

E side kendi kardeşiyle kaç yil aynı evde yaşamış onlarda birsey paylasmistir. BENDE bu çifte standarda karşıyım işte. Yarın birgün kendi kardeşi gelmek istese eşi istemese haklı olur.
Evet ama esi ise gidince kimle ayni evde kalacak yada kim hizmet edecek sizce .. Erkek kardesini aksam eve geldiginde gorecek gelin sabahta dipdibe rahat etmeyebilir cifte standart degilki bu azicik dusunceli olmak bir gun oncesinden gelsin yatsin sabah sinava girip gitsin yani bir hafta ne isi var

Bence arkadaş daha yeni evli olduğu için bunun uygun olmadığını düşünmüş. O kadar ustune gitmeyelim bence. Bir de bazen insanlar iyi niyetini suistimal edebiliyorlar. O yüzden de korkmuş biraz. İlerde daha fazlasını yasarmiyim diye. Bu erkek kardeş üniversiteyi sizin bulunduğunuz şehirde kazandıysa bundan sonra da benzer sıkıntılarınziz oolacaktır arkadasim.

Bir de dini açıdanbakacak olursak duruma kkadının eşinin erkek kardeşi ile evde yalnız kalması dinen de uygun değildir. Peygamber efendimiz bu durumu ölüme benzetmiştir. İsteyen arastirabilir.

nolur yani çocuk sınava girecekmiş.gidecek sonra.kocan yine senin.sınava girecek oğlana yardımın dokunur diye ödün patlıyo

yarın öbür gün sizinde birisinde kalmanız gerekebilir, onlar da sizi bu şekilde istemese arkanızdan konuşsa Hoşunuza gider miydi? bence kendinizin Yarısı kadar Başkalarını da düşünün. kaldı ki şimdiden eşinizin gözünde olumsuz bir etki bırakmak istemiyorsanız bırakın gelsin sonra hergün sizin zaten.

eşinin değil de senin kız kardeşin veya erkek kardeşin aynı durumda olsa ne yapardın? evliliğimin 2. haftası gitsin otelde kalsın ya da gitsin tekrar gelsin mi derdin? ya da sen olsaydın bu sınava girecek olan sana nasıl davranılmasını isterdin?

bencede abartmışssınız yani adam kardeşine kendi kanına hayır abicim bizim evde kalamazsın yengen izin vermiyor mu desin+kardeşi senin şehrine gelecek sen evinde misafir etmeyeceksin o akrabalar arasında nasıl dedikodun döner düşünebiliyor musun?
ve keyfi tatile gelmiyor çocuk bizimde oluyor sınavlarımız bizde kalacak yer arıyoruz böyle zamanlarda yardımcı olmayacaksanız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…