- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
-
- Konu Sahibi melis354412
öğrencidir ne olacak canım? 1 hafta kalıp gıdecek . 2 haftalık evlisiniz diye eve kımsenın adım atmaması mı lazım?
senın kardeşin de olabilirdi o şekilde düşün olayı
Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Allahim benim gibi dusunen biri cikti su topicde :)İnsanlara zahmet ettirmeye ne kadar meraklı bir milletiz.
Bütün forum misafir sorunlarıyla dolu. Herkes birilerinin evinde kalmanın hakkı olduğuna inanıyor. Çağırılmadan gidiyor, ev halkını umursamıyor.
Ayrıca masraf diyenler gerçekten 1 hafta çocuğun otobüs bileti kadar harcama yapmayacağını mı düşünüyor? Ağabeyi ve yengesine verdiği zahmete girmedim bile.
Çok ısrar ederler gel kal diye, ancak öyle kalır. Ki akıllı biri kalmaz.
Allahim benim gibi dusunen biri cikti su topicde :)
Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Evet ama esi ise gidince kimle ayni evde kalacak yada kim hizmet edecek sizce .. Erkek kardesini aksam eve geldiginde gorecek gelin sabahta dipdibe rahat etmeyebilir cifte standart degilki bu azicik dusunceli olmak bir gun oncesinden gelsin yatsin sabah sinava girip gitsin yani bir hafta ne isi varE side kendi kardeşiyle kaç yil aynı evde yaşamış onlarda birsey paylasmistir. BENDE bu çifte standarda karşıyım işte. Yarın birgün kendi kardeşi gelmek istese eşi istemese haklı olur.
fake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorum
nolur yani çocuk sınava girecekmiş.gidecek sonra.kocan yine senin.sınava girecek oğlana yardımın dokunur diye ödün patlıyoEşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
eşinin değil de senin kız kardeşin veya erkek kardeşin aynı durumda olsa ne yapardın? evliliğimin 2. haftası gitsin otelde kalsın ya da gitsin tekrar gelsin mi derdin? ya da sen olsaydın bu sınava girecek olan sana nasıl davranılmasını isterdin?Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor