Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

canım böyle ufak şeylere büyük tepkiler gösterme ben bir aylık evliydim eşimin dayısı yengesi iki çocuğu bizde kaldılar çokta eğlendik her zaman işin iyi yönünü bulup ordan bak evlilik sabretmektiiirrrr

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor

Valla kalsın. Evet ikinci haftaniz ama sonuçta kardeş. Hiçbir şey olmaz. Aynı durumda siz de olabilirdiniz. Empati biraz...

Biz yeni evliyken 1 sene 1 kardeşim 1 sene diğer kardeşim sırayla yanımızda kaldılar bulundukları il küçük olduğu için yanımızda dersane ye gittiler.Eşim birkez bile şikayet etmedi onun kardeşi aynı durumda olsa ben de demezdim birşey.Kalmış ki sizinki sadece 1 hafta kalacakmış nasıl sorun olabilir anlayamıyorum.Ama şunu da biliyorum ki kocam sorun çıkarsaydı(kardeşim zor durumda iken kabul etmeseydi )soğurdum ondan,onun ailesi de gelemezdi

Allahım yaa... Nazlı insanın derdi hiç çekilmiyor.Tamam 2. haftanız da zaten çocuk 1 hafta kalacakmış.Üstüne üstlük onun kardeşi sizin kardeşiniz demektir.Ne demek çıldırdım filan ya? Benim eşim gelemez filan dicek bana kardeşimin 1 haftalık mecburiyeti için,ulan ne bok yedimde evlendim ben bu hayinle diye oturur kuytu köşede ağlarım hiç kusura bakmayın.Belki acımasız bi eleştiri yaptım ama sizin tavrınıza ağzım açık kaldı benim resmen.

Biraz fazla abartiyorsun bu sınavlar o çocuklar için ne ifade ediyor bir düşünün yerinizde olsam bizde kalması için ısrar eder onu sınava motive etmeye çalışırdım.

Vay be... Saygı, terbiye ve vicdan kavramlarından bağımsız yaşamak ne büyük lüks olmalı!...

İnşallah fake bir konudur. İnşallah bu kadar da çürüyüp, kokmamışızdır... :KK43:

Umarım :KK43: Yorumunuza çok katıldım.Gerçekten umarım fake bir konudur çünkü aksi halde çok utanç verici bir durum.Terbiyesizlik yahu hatta.Ne bileyim.Erkek kardeşim var birtane,Allah ona hayırlı bir eş nasip etsin.Çünkü resmen elimde olmadan kınadım içten içe ben bu konuyu.Başımıza gelmesin yahu... Korkarım ben böyle merhametsiz ne dediğini bilmeyen insanlardan.Kardeş nerde 2 haftalık karı nerde bide.İlla biri kapıya konacaksa kardeşimi istemeyen eşi koyarım kapıya yani ne büyük ayıp bişey ya.İnsanlar çıldırmış gerçekten...

Yapmayın allah aşkına sanki ilk gece gelip kalacak nekadar abartmışsınız. Yani keyfi gelmek istese ben de sorun çıkarırdım ama böyle bir durumda asla ses etmez hatta memnun olurdum.

Çocuk keyfi gelmiyor ki sınavı varmış.
Ha 2 hafta ha 2 yıl evli fark etmez bu konularda eşinizi sıkmayın. Hani gezmeye gelse ileri tarihe atsın dersin ama çocuk o tarihte gelmek "zorunda".

Benim kaynım da sımavlar için geldi bende kaldı kaç kere. Eşim sadece şu zaman geliyormuş dedi hatta biletlerini bile ben aldım.

Sınava giren sizin kardeşiniz olsaydı eşiniz aynı tepkiyu verseydi ne düşünürdunüz acaba???

görümce olsa hadi tamam deriz belki de erkek çocuğu ve keyfi de gelmiyor size.akşamları gelip direk yatacak belki de.kendinize göre haklısınız ama bunun için ilişkinizi yıpratmayın.yirmi yılda geçse eşiniz sürekli bunu vurur yüzünüze o kozu vermeyin.

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Sizin için evlilik ne anlam ifade ediyor? Siz şu anda eşinizin kardeşinin bir hafta nasıl sizde kalacağını düşünürken, bence eşiniz de şu anda "ben bununla nasıl bir ömür geçireğim" diye düşünüyordur. Eşinizin yerinde olsam 7 eylülde kardeşimle başbaşa olur, sizi tanımasını sağladığı için ona teşekkür ederdim...

benim kaynımda hep kalırdı aynı şehirdeyken bende öyle yıllık evli değilim 10. aya girdik daha. ben hiç sorun etmedim. balayına gidip gelmiş oluyosunuz yada daha gidecek evde olduğunuza göre sorun yapacak bişi yok

valla canım çok abartmışsın kusura bakma. bende yeni evliyken eşimin akrabalarını 1 ay ağırladım ailesi değil akrabaları hemde o kalan kişilerden nefret ettiğim halde. ve şuan da EŞİMİN ERKEK KARDEŞİ temelli olarak yanımızda kalıyor bu durumdan çok çok mutluyum eğer gitmek isterse çok üzülürüm :) hem 1 hafta işte bırak kalsin tatlım yaa

X