Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

herkes ayni seyi demis zaten ama olsun bende dicem
yahu epi topu kalacagi 1 hafta . hani esin dese ki hatun kardesim burada okudugu muddetce bizde kalacak tepkini anlarim ama 1 haftacik yapilacak bir agirlama icin cok cok ortaligi velveleye vermissin

Zaman olarak erken ama eşinin kardeşi sonuçta sizde kalmayıp da başka yerde mi kalsın öyle de olmaz ki bu kadar sinirlenme hem erkekmiş gün boyu dışarda gezer tozar akşam yemeğini yer yatar size çok problem olmaz diye düşünüyorum

İnsanların tahammülü ne kadar da az. Ne olucak ki sanki. Ben eşimin kardeslerini kendi kardeşinden ayırmam. Bence sizde böyle bakın ve empati yapın. İnanın doğrusu bu. Evliliğin daha başı bunlar kafaya takip uzulucek ve sorun etcek kadar büyük şeyler ddeğil. Tereddutunuz hemen bu tarz bi şeye maruz kalmanizdan kaynaklanıyor. Ama inanın sorun etcek bi şey değil. Huzurdur mühim olan. Gülfurun ki gulesiniz, değer verin ki değer giresiniz,sevin ki sevilrsiniz kardeşim...

Bu ikinci hafta muhabbeti nedir ya? Kacinci hafta tavsan modundan normale donuluyor sormasi ayiptir?

Bunda ne varki arkadaşım?24 saat sevişme modundamı geçirmeyi planlıosun?kalsın çocuk çok abartıosun

bence siz durumu abartmışsıız eşinizin kardeşi yani genç insan size ne zararrı olcak 1 hafta zaten oda meraklı değildir yani sizde kalmaya evi gibisi varken. öğrenci halinden anlayın. kendi kardeşiniz olsa ne yapardınız sokağamı atardınız? empati kurun bence biraz tamam yeni evliliğinizin 2. haftasıda 1 haftada evililikmi bitiyor?

Aslında yeni evlilerin evine yatıya gidilmez. Düzenlerini oturtsunlar, stres yapmayalım şimdi, yeni evlerinde bacaklarını uzatıp otursunlar, düğün stresini atsınlar diye. Hatta biraz zaman geçince aynı şehirdelerse önce çift büyüklerin (anne-baba, dayı, hala, teyze vs) evlerine akşam yemeğine çağırılır. Sonra çift müsait olunca onları yemeğe çağırır. Genelde bu şekilde olur yani. Ama bu aradaki hukuka, samimiyete göre değişebilir tabii. Mesela çift ısrar eder vs.

Bir de bu dediğim keyfi olanlar. Yani gezmek olsun diye yapılanlar. Zorunluluk olunca işler değişiyor. Bir hafta boyunca bir işi olmayacak sanırım. Gidiş-dönüş yapabilir. Ama öyle olmazsa ve siz büyütürseniz, haksız durumuna düşebilirsiniz. Çünkü eşiniz de sizinle baş başa olmak istese bile yapabileceği bir şey yok, ne yapsın. Bir de konu bir sınav.

İki şehir arası kaç saat sürüyor? Masraf derken oteli mi kasdediyor eşiniz otobüs bileti masrafını mı? Siz eşiniz ne yapsın istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Bende yazdıklarınızı okuyunca sok oldum .. Ne var canım 2 haftalık evlıysenız.. Kusura bakmayın ama cok bencılsınız. Sızın kardesınız olsaydı emınım çıldırmaz gelsın kalsın canım 1 hafta der dert etmezdınız, hem artık oda sızın kardesınız sayılır.

Bir de aslında konu zorunluluk olmasa bir de siz çıldırdım vs demeseydiniz bu kadar tepki almazdınız. Üzülmenizden ziyade bu kadar tepki göstermeniz eleştiriliyor. Yoksa çok kişi demiş zaten zamanlama kötü olmuş diye. Umarım düğününüz ve cicim aylarınız çok güzel geçer, eşinizle ve ailesiyle ilişkileriniz bundan sonra iyi olur ve çok mutlu olursunuz. İyi düşünün, iyi olsun.

Sen evliliği çok yanlış anlamışsın...
Evlilik sadece yiyip içip sevişmekten ibaret değil,sanki düğün gecende misafir ağırlayacak gibi bir tavrın var.
Emrivakilerden bende hoşlanmam ama sizin durumunuz farklı.
Ayrıca ağır misafir ağırlamicaksınız genç bir çocuk evinizde kalacak o kadar.He yok sevişmeye takıldıysanız onuda bir hafta yatakodanızla sınırlandırırsınız.

(Dip not:zaten bu kafada olursanız sizin evinize gelen ertesi günü zor edip kaçar,sizde İKİNCİ HAFTADAN eş dosttan kurtulmuş olursunuz)

Bunda cildircak bi durum yokki bence tamam yeni evli olablirsiniz ama sonucta abisinin evi varken cocuk neden otel köselerinde 1 hafta sürünsun ki size ne zarari olucak en fazla sofraya bi tabak fazla koyarsiniz.
Cok buyutmussunuz bence asil siz boyle davranirsaniz ilerde esiniz sizden bikabilir

Yok artık daha neler çocuk musunuz Allahaşkına bu ne şimdi "daha neler yaparmış" hahha güldüm

Bence eşin otursun düşünsün bana bugün bunu yapan karım ilerde daha neler yapar hatta bence çoktan ben ne yaptım diye karalar bağlamıştır yazık üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…