- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- Konu Sahibi melis354412
BEN senin kocayin yerinde olsam senle evlenmekden vazgeçerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele birde vajinusmus olunca 2.3 ayYuh ya ne biçin iş aynı şehirde olsanız dicektim ne alaka ama çocuk sınav için geliyor.
1 hafta kalsa ne olur merak etme haftalarca sabah akşam sevişmiyosunuz
Hey maşallah valla çok imrendim eskiden Büyüklerin yanında benim evim Çocuğum denmezmiş şimdi Büyüklerde kabul etmiyor Gençler'de, keşke benimde görümcelerim olsaydı böyle güzel anlaşsaydık Allah nazarlardan korusun, bende çok kaldım dayılarda yengelerkede hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür, şimdi evlenecek arkadaşıda anlamaya çalışıyorum belliki genç ama akrabasız ailesiz olmuyor canımEvlendim kv kaldim. Iki hafta sonra iki gorumcem ve kaynim esimle balayina gittik cok eglendik.
Tabi bunlar size sacma ve ucuk gelebilir.
Ogluma 5 ayg orumcem bizde kalarak bakti.
1 yil kaynim yanimda unv hazirlandi.
Senede iki uc kez gelip 15er gun kalirlar. Onlar bizim ailemiz yuk degil.
Severek karsiladim hep.
Bakis acinizi degistirin. Empati yapin diyecegim .
Ama zaten yapmis olsaydiniz bu konuyu acmazdiniz.
Fazla fazla abartmışsınız ya nolcak, odanız ayrı sonuçta ve çocuk da evde pineklemicektir heralde tüm gün.Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Aynen ne var bunda :/ biraz empati yap senin kardesin kalim desene napcaksinEşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor