Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Evlenirken sadece yatak ve ev arkadaşlığı olayına odaklanıyor bazıları çok yazık!!! Istersen 3 günlük evli ol,aynı şeyi sen kendi kardeşin için istemek zorunda kalsan ve Eşinden böyle bi tepki alsan ,Kızlar eşim kardeşimi istemiyoooo çok anlayışsuz diye konu açardın heralde ! Fazla bencillik bu kadarı

Kocanız size ne yapsa müstehak !!
Ben kocanız olsaydım aileniz ayak baş parmağındaki tırnağın ucunu bile sokamazdı evime!!!
Ölene yada boşanana dek...

Hoş ben böyle bir şeyin üzerine kapının önüne koyardım, alırdım kardeşimi de değil bir hafta bir ay bakardım ya neyse

Evliliginizin ikinci haftasi olmasi iyi bi tesadüf olmamış ama adamda kardeşine gelme otelde kal diyemez kendini onun yerine koy.siz zaten o süre içinde balayina gidip gelmiş olursunuz görümcen olsa daha fazla ilgilenmen gerekirdi ama erkek fazla problem olmaz üzme kendini

Evlendim kv kaldim. Iki hafta sonra iki gorumcem ve kaynim esimle balayina gittik cok eglendik.
Tabi bunlar size sacma ve ucuk gelebilir.
Ogluma 5 ayg orumcem bizde kalarak bakti.
1 yil kaynim yanimda unv hazirlandi.
Senede iki uc kez gelip 15er gun kalirlar. Onlar bizim ailemiz yuk degil.
Severek karsiladim hep.
Bakis acinizi degistirin. Empati yapin diyecegim .
Ama zaten yapmis olsaydiniz bu konuyu acmazdiniz.

Bende yeni evliyken görümcem 1 hafta kalmıştı.Kalma nedeni de kaynanamın badana yapmasıydı evde ayağımın altında dolanmasın diye bana yolladı..Eşimde vardiyalı çalışıyor oh negüzeö dedim bana arkadaş takıldık kardeş kardeş..Erkek olması daha da avantaj çıkar gezer evde durmaz zaten merak etmeyin gencecik çocuk otellere göndermek olmaz yazık!!

Evlendim kv kaldim. Iki hafta sonra iki gorumcem ve kaynim esimle balayina gittik cok eglendik.
Tabi bunlar size sacma ve ucuk gelebilir.
Ogluma 5 ayg orumcem bizde kalarak bakti.
1 yil kaynim yanimda unv hazirlandi.
Senede iki uc kez gelip 15er gun kalirlar. Onlar bizim ailemiz yuk degil.
Severek karsiladim hep.
Bakis acinizi degistirin. Empati yapin diyecegim .
Ama zaten yapmis olsaydiniz bu konuyu acmazdiniz.
Hey maşallah valla çok imrendim eskiden Büyüklerin yanında benim evim Çocuğum denmezmiş şimdi Büyüklerde kabul etmiyor Gençler'de, keşke benimde görümcelerim olsaydı böyle güzel anlaşsaydık Allah nazarlardan korusun, bende çok kaldım dayılarda yengelerkede hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür, şimdi evlenecek arkadaşıda anlamaya çalışıyorum belliki genç ama akrabasız ailesiz olmuyor canım

Kalsın ne olacak yargilamiyorum ama senin kardeşin gelsede o öyle dese(kalmasın dese) kiyameti koparirsin ama . yok Esim aileme değer vermiyor vs. Kendine nasil davranilmasini istiyorsan öyle davran

ee bende ıkıncı gun esımın arkadaslarını cagırdım gelın sohbet ederız dıe , ucuncu gunde ıkı gorumcemı cagırdım ne var kı sımdı bunda ?
neden pıreyı deve gıbı anlattınız anlayamadım..

Her zaman bu zamanlar, buna benzer geçen yılda kk konu açılır epeyde reyting yapar

Evliliginin ikinci haftasina denk gelmesi kotu olmus tabi ama esini kircak kadarda buyutulcek bisey diil araniza hic kirginlik sokma bence neticede bi hafta

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Fazla fazla abartmışsınız ya nolcak, odanız ayrı sonuçta ve çocuk da evde pineklemicektir heralde tüm gün.

Ya konu sahte yaa, hic bir inandiriciligi yok..

"Simdiden bunu yapan sonra ne yapmaz" tarzinda bir cumle cok isabetsiz olmus..

Bu arada ziyalaaarrr :KK3: nassiniz:KK25:

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Aynen ne var bunda :/ biraz empati yap senin kardesin kalim desene napcaksin

Ne kadad anlayissiz birisiniz siz ya... ayni durumda kardesiniz olsaydi ve esiniz 'nasil kalir daha 2. Haftada' diye cirlasaydi buraya gelip esinizin okuzlugunden bahsederdiniz.. siz 1 hafta misafir edemiyorsunuz diye çocukcagiz otellerde kalsin yani... insanlik nereye gitti ? Arkadasa bi ugrasin

Herkes iyilik meleği olmuş burda ya, halbuki okuduğum konularda çoğunu gaddar bulurdum. Valla ben 2 aylık evliyken eşimin kardeşini gönderdiler bize üni sınavına hazırlansın diye 1 sene için, çok zor oluyor malum, şimdi bakıyorum onların genel hali bu, anlayış yok, sıfır, sen ne düşünürsün, ne hissedersin akıllarına bile gelmez. Eğer böyle bi tip aile değilse, sınırlarını bilen insanlarsa 1 haftada kimse ölmez, ama en azından ailenin bi arayıp kusura bakmayın böyle böyle demesi gerekir bence, daha cicim günlerinizdeyken.

X