Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Benim anladigim dugununuze daha 1 ay var. Neden istemediginizi de acik acik anlatmamissiniz herkes bir seye yormus ve sizi haksiz bulmus. Farkli bir acidan bakalim misafir agirlamaktanmi cekiniyorsunuz, belki de yemek yapmayi evi cekip cevirmeyi bilmiyorsunuz, belki utanirim diye dusundunuz garipsediniz, belkide 1 haftayi cok uzun buldunuz ya da kardesinin garip huylari var falan filan. Konuya tek acidan bakmamak lazim. Ortada soyle bir gercek var ki kardesi kucuk ve bir ogrenci boyle bir sey demeniz gelmesini engellemeniz hos olmaz. Cekindiginiz konulari da esinizle konusup elbirligiyle halletmeniz gerekir. Bunlar cok basit sorunlar. Insallah halledersiniz. Mutluluklar..

Alışkanlık haline getirip devamlı yanınızda kalmayacaksa bir haftadan bir şey olmaz. Yazık kardeşi varken otelde mi kalsın çocuk?

bence eşiniz sizden acilen boşanmalı. Zavallı adam kardeşi 1 hafta kalamayacak ta ne ? Ayrıca ne olmuş 2 haftalık evliyseniz bütün gün duvarlara çarpa çarpa seks mi yapıyodunuz ? İnsanlık meselesi bu ve sizde pek yok sanırım. Asıl siz 2.haftadan böyleyseniz ilerde nasıl olursunuz bunu sormak lazım bence.

Bence eşinize, aşkım daha 2 haftalık evliyiz ya sana doyamadım ondan böyle tepki verdim birden, yoksa senin kardeşin benim kardeşimdir lütfen gelsin diyip durumu düzeltin. Çünkü insanın kardeşinin istenmemesi gerçekten çok kırıcı bir durum ve eşiniz bunu hayatı boyunca unutmaz. Kardeşi de o otelde tek başına yatarken maddi manevi vicdanen rahatsız olabilirsiniz geri dönüşünüz olmaz çocukta niye abisinde olmadığını tabiki de anlar ve size mesafe koyar. Evladına bunu yapan anne de vs. Gerek yok bunlar için aranızın bozulmasına. Ayrıca ben olsam zaten kardeşiyle eşimden önce konuşup yerin hazır buraya geliyosun ne oteli derdim. Gerçekten yapardım!

Kardesi abisi varken başkasının evinde mi kalacak.Aynı durumda sizin de Kardesiniz olabilirdi. Hem çocuk tatil için değil sınav icin geliyor.

Yapmayin Allah askina sorun arar gibi simdi bunu yapan ilerde neler yapmazmis hemen pesin hukum vermeyin. Soylemis size hic soylemese tamam hataliydi. Bir hafta kalacakmis cocuk zaten ne olacak burnunuzdan getirmeyin hayatinizi. Insanin bilmedigi sehirde kendisini yabanci hissetmesi cok zor ufak bir destek vermis olacaksiniz alti üstü.

Nolcakki çocuk 1 hafta kalsa garip geldi yaklaşımınız.. Evet yeni evlisiniz ama altıüstü 1 hafta sonra bir ömür sizin eşiniz :)

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor

Yav canim tabiki olaganustu bi durum olmasa da keyfi gelse haklisin.bende bozulurdum daha 2.hafta oldugu icin. Fakat ozel bi durum var. Gormezden gelip, hosgorulu olabilirsin

Bi de kardesine kalamayacagını soyleyen için de zor bi durum.. Esin sölicek heralde kalamayacagını... Ne dıcek adam, nasıl bi cümle kuracak.. Bı sekılde soyledı dıyelim kardesı bi hafta abimin evine sıgamadım dıye dusunecek.. Zor yaa.. Bnce toparla sen dagıttıklarını.. Esının gonlunu al kaynını bi hafta misafir et..

bende olsam evliliğimin ilk haftası gasp edilmiş gibi hisseder biraz üzülürdüm ama eşimede kardeşinede belli etmezdim. kavgada çıkarmazdım evimde ağırlar gönderirdim.

X