- Konu Sahibi melis354412
Konu fake herhalde konu sahibi bakıyor cevap vermiyor takılıyor öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu diyorum zaten...otel mi Allah askina abisinin rvi varken otelde kalmak mi cok kotu devirdeyiz kimse kimseye sahip cikmiyor insanlik gttikce öluyor insanlar bencillesip kendi acisindan dusunuyor yardimseverlik yok
fake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorumKonu fake herhalde konu sahibi bakıyor cevap vermiyor takılıyor öyle
fake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorum
Yanlış düşünmüşüm diyebilirsin elimese tekrardan uygun bir dille gelsin olabilir demelisin yinede senin kararınfake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorum
Daha 2. haftada esinin kardesini kabul etmeyen ilerde neler yapmaz aklim almiyor!!daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!!
Sesli güldüm :))Bu tepkinin üzerine non stop sevişmezsen adamla, boşardım yeminle onun yerinde olsam