- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- Konu Sahibi melis354412
Allah ailemizi senin gibi gelinlerden korusunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
fake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorum
Ilk hastaların yeni evlisin bencede otelde kalsın. Okumak her zaman masraflı sana güvenerek is yapmasın kimseEşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor