Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor

Eşinizin kardeşi sonuçta,yabancı değil.Neticede 1 hafta demiş,yıllarca dememiş.İdare edebilirsiniz.Evlilik yıldönümünüzü dışarıda bir yemekle kutlayabilirsiniz,genç çocuk yanınza takılacak değil ya,anlayış gösterir.Eşinizin bu ricasını kabul ederek daha çok taktir kazanırsınız,hem de sevaba girersiniz,bence yapıcı olun,fazla büyütmenize gerek yok...

Merak etme canım Allah bir gün senin akrabanın yolunu sizin eve düşürür o zaman anlarsın 1 hafta bizde kalıyorrr diye büyüttüğün konuyu

Eger kardesi sana iyi davraniyorsa kalabilir.. ama aranizda sogukluk varsa sorun orada iste.. mesela senin kardeslerin gelse evinizde kalmak icin eminim red etmeyeceksin.. cok abartmissin ayrica yapmis oldugun hareket hic hos degil yani.. sizin gibi bayanlari bu erkekler nerden buluyo anlamis degilim ..

eskiden mi desem şaşırdım kaldım ,bize misafirperverlik öğretildi, Allah misafiri denildi evinize gelen hürmet edin denildi ve bizde öyle büyüdük çok ŞÜKÜR...böyle mesajları okuyunca dumur oluyorum şöyle bir dakka kalakalıyorum ,nereye gidiyoruz biz yaa diyorum ACABA ondanmıdır ki insanlar birbirine bukadar yabancılaştı selam verene şüpheyle bakılır oldu güvenmek bukadar zorlaştı,dostluklar öldü,komşuluk kalmadı ....Yazık çok YAZIK....

2 hafta kalsında sonra si ze yerleşmesi için hazırlık olm ası n

1 haftacik saolnda sevismeyiverin yani ne varrr:KK48:saka bi yana ne var bunda oteldemi kalsin cocuk abisinin evi dururken..onun yerindeki sizinde kardesiniz olabilirdi.esiniz size ayni tepkiyi verse ne hissederdiniz ne dusunurdunuz .biraz empati yapin bence

öğrencı yaa acıdım cocuga nolcak bı hafta kalsa bı hafta sevısmezsenız acısını gıdınce cok fecı çıkarırsınız daha guzel olur bunu fırsat olarak görun ahh aslında senın gıbı olmak lazım da neyse sen çok kıymetlı olursun benceböyle devam et

fake değil, herkesin böyle tepki vermesine şaşırdım sadece diyecek bir şey bulamıyorum

Empati yapmayı denedin mi peki?Gözleri ni kapa ve k.biraderinin yerinde kendi erkek kardeşin olduğunu düşün,eşin istemese kalmasını otele mi gönderirdin,üstelikte zor bir sınav arefesinde,vicdanın elverir miydi? HAAAA e EVET se cevabın,seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum,yorum yok!!!

Bir haftadan bişey olmaz merak etmeyin. gelsin başım gözüm üzerine diyiverin. Hem eşiniz ne kadar anlayışlı bir eşim var benim kardeşimi kendi kardeşi gibi benimsemiş demez mi.

bizim iyi canımız varmış 1yıl kardeşi b izde kaldı ki ozaman

hem bebek hem çalışma hayatı

Valla elalem de ne gelinler var dedim :KK70: benim kaynanam gayet keyfi evliliğin 3. haftası geldi ve 20 gün kaldı! Eşim çağırdığında ve kalmasının İlk 1 hafta 10 gününde hiç gıkım bile çıkmamıştı ne kadar masummuşum :)

Kaynana değil erkek kardeş geliyomuş üstelik sadece bir hafta hem erkek çocuk yatmadan yatmaya gelir eve. Siz de birlikte sohbet muhabbet edersiniz akşamdan akşama. Ne var bunda büyütecek 1 hafta sevişmeye ara vermenize de gerek yok yatak odasının kapısını kapatıp keyfinize bakın. Kendi kardeşiniz olsa napardınız?

İlk gece dememiş ya tövbe Estağfurullah ne olur nevar bunda üniversite yi bitirene kadar kalsın dememiş esin cok hakli ve bunu unutmaz ile seninde aileden birinin ihtiyacı olur oda sana yapar aklında bulunsun esin ailesine mahcup olmuştur yazık :KK43:

bir ömür berabersiniz yahu :) insan yabancı bir öğrenciye yardımcı oluyor kaldı ki bu eşinizin kardeşi. bazen hayret ediyorum sorun diye yansıtılanlara...

Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına asla yapma!!!
1 hafta yahu ne var bunda kardeş ya kardeş. Senin kardeşin gelmek istese eşin kabul etmese şuan burda kk yı inletiyor olurdun ben nasıl evlendim kardeşimi istemiyor diye. Kapat kapını sevişir misin güreşir misin ne yaparsan yaparsın bu kadar abartmaya ne gerek var.

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Ilk hastaların yeni evlisin bencede otelde kalsın. Okumak her zaman masraflı sana güvenerek is yapmasın kimse

Vay be... Saygı, terbiye ve vicdan kavramlarından bağımsız yaşamak ne büyük lüks olmalı!...

İnşallah fake bir konudur. İnşallah bu kadar da çürüyüp, kokmamışızdır... :KK43:

X