Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Bu tepkinizden sonra zaten hayalinizdeki gibi bir cicim ayı geçirebileceğinizi sanmıyorum. Tebrikler... Şimdiden gözünde ailesini istemeyen eş durumuma düşmüşsünüz.

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor

SİZİN KARDEŞİNİZ olsa kalabilirdi ama di mi?
1 HAFTA DEĞİL DAHA UZUN DA OLSA olurdu di mi?
Sorun ERKEK olması mı?
Sorunun bu olduğunu HİÇ SANMIYORUM.
Her açıdan YANLIŞ KULVARDASINIZ.
Ve bence kendinizi SORGULAMALISINIZ.
Eşiniz önce SİZE SORMUŞ, bu da onun İYİ NİYETİNİ gösterir.
Bu zamanda İYİ NİYETLİ İNSANLAR her zaman SUÇLU!!! NEDENSE!!!
Eğer sizden hiç izin istemez ve "KARDEŞİM ARTIK BURDA!!! (HESABINA GELİRSE!!!) deseydi.
GIKINIZ ÇIKMAYACAKTI. Buna adım gibi eminim.

Son düzenleme:
Sen şimdi çıldırıyorsun, ilerde ailenden biri gelmek istediğinde de eşin çıldıracak
xenforo-smilies-kk53.gif

O zaman da vay efendim nasıl olur da istemezsin ailemi diyeceksin ki, demeye hakkın yok..!

Oha adama bak kardeşim kaldın mı diye izin istiyor. Eşinize çok üzüldüm ya.

Abartmissiniz bence.
Cildiracak bir sey yok yani.

Surekli surekli gelen biri olsa, keyfiden gelecek olsa hakli olurdunuz ancak öğrencinin pek zarari olmaz kalsin ne olacak.

İkinci haftanın esprisi ne olaki?
Gencecik çocuğun hiçbir zararı olmaz; senin verdiğin bu tepkinin çok daha fazlasını eşin senin ailen için yapacak .Kaçıncı haftana denk geleceğini nerden bileceksin?
Odan ayrı olduktan sonra hafta gün hesabı yapmak hem seni hem de eşini yorar.
Eşin kardeşi oteldeyken içi huzur dolu olarak seninle vakit geçirecek sanıyorsan yanılıyorsun.

Bu konu şaka falan heralde di mi? Gerçekten var mı böyle insan(!)lar..

Burada bazı konuları okurken düşünüyorum da bazı gelinler cidden şirret kaynanayı hak ediyor. Eşiniz istemez miydi evliliğinin 2. haftasında başbaşa olmayı ? Sanki adam kalkmış kardeşim bundan sonra bizimle yaşıycak demiş suratınızın ortasına da tokatı yapıştırmış gibi davranıyorsunuz. Tamam hoş bi durum değil ama sorun çıkarmaya değer mi ? Daha yeni evlisiniz.

X