Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Bide şu var. Evliligin birinci ikinci ucuncu dorduncu ....... haftasi da hep ayni merak etme. Kardesi gitsin yapicaginiz ne varsa yine yaparsiniz.

Bu kadar vurmaya ölmüştür o kızlar
bende vurmaya gelmiştim bu yorumu gördüm
konu sahibine gelince evet bende çok sinir olurum yatılı misafir hiç sevmem özellikle daha iki haftalık evliyken ama burada bir mecburiyet söz konusu
çocuk sınava ve bir haftalığına geliyor
hep gelip gideceği gün belli hem gezmeye ortamı sabote etmeye gelmiyor
hani dese iki haftalık evliyken kaynım bize gelicek bir sene bizime yaşayacak dese ne dese haklı derim ama durum bambaşka
ayrıca görümce olsaydı daha uyuz olurdu kayınlar çok karışıp dedikodu yapmaz genelde

Sen bugun esinin kardesini istemezsen, yarin obur gun, o da senin kardesini yada anneni istemezse hakkidir yani.

Ne bu stress anlamadim????
bncede cnm ya sasrdm boyle dusunenelere kardesi soncta esimin kardesi bnmde kardesmdr empati kurmak lazm kendi kardesleri gelse yok demezler o zamanda esi istemezse haklidr

bncede cnm ya sasrdm boyle dusunenelere kardesi soncta esimin kardesi bnmde kardesmdr empati kurmak lazm kendi kardesleri gelse yok demezler o zamanda esi istemezse haklidr
Daha yeni ama maasallah, simdiden "yengelik" yapiyor. Yine kocasi iyi, benim esim bana sormaz bile, hem sormasinda, ne olacak kalsin derim zaten.

Daha yeni ama maasallah, simdiden "yengelik" yapiyor. Yine kocasi iyi, benim esim bana sormaz bile, hem sormasinda, ne olacak kalsin derim zaten.
bnm abmde oyle iste cnm sadce der kardesm gelecek die izin istemez yani yengmden. bde bu daha taze gelin smdiden bylesine cok karsmasi yersiz ki ne var evinimi yicek esinin kardesi

Ortada çıldıracak bir durum yok abartmayın.

İki haftalık evli olsanız ne farkeder? Yatak odasından çıkmayacak değilsiniz ya.

Bir hafta altı üstü bu kadar dert etmeyin. Eşinizin kardeşi bu insan ötesi var mı?

Mecburiyet falan demissiniz de simdiden ucak bileti alsin madem git gel yapabilir sanki ne masrafi olacak ya yakinsa zaten git gel yapsin uzaksada alsin biletini erkenden daha cok var bir iki haftalik gelinin evine kayinbirader ne alaka bir hafta yengesiyle evde birde kim ugrasir daha esine alisamamisken,herkesin fikrine saygi duymak lazim bence konu sahibide kendine gore haklı

Cok saygisiz ve dusuncesizce bana gore yapacagi isler planlar olabilir yeni evli çift sonucta kararindan dönme daha en bastan

İnsanlara zahmet ettirmeye ne kadar meraklı bir milletiz.

Bütün forum misafir sorunlarıyla dolu. Herkes birilerinin evinde kalmanın hakkı olduğuna inanıyor. Çağırılmadan gidiyor, ev halkını umursamıyor.

Ayrıca masraf diyenler gerçekten 1 hafta çocuğun otobüs bileti kadar harcama yapmayacağını mı düşünüyor? Ağabeyi ve yengesine verdiği zahmete girmedim bile.

Çok ısrar ederler gel kal diye, ancak öyle kalır. Ki akıllı biri kalmaz.

aynen abartilyor iste sanki evi yicek kayni abisinin kardesi kani cani bundan otesi olamaz eside karisini dnlemez bnce kardesi soncta

cagrilmadan gittigimi kim soyledi ? abimin evi ben degl kendi cagrir beni esine sormadn da cagrir bunun icn esindn izn alck hali yok. bilip bilmedn yorum yapmayn..

en azından sormuş hiç sormadan tabi kal deseydi?bunu kardeşine demesi cok tuhaf olmazdı karşısındaki kardeşiyken bile sana bunu sormuş benim sevglim olacak koca öküz sıradan bir arkadaşı için bile sormadan kabul ederdi biliyorum

cagrilmadan gittigimi kim soyledi ? abimin evi ben degl kendi cagrir beni esine sormadn da cagrir bunun icn esindn izn alck hali yok. bilip bilmedn yorum yapmayn..

Sizden bahsedilmediğini anlamanız çok zor değildi aslında.

Eşine sormadan çağırmamalı, aynı şekilde sizin eşiniz de öyle. Siz evliliği ne sanıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Elbette eşler ortak alanlar için her zaman ama her zaman fikir sorulmalıdır.

bunun icin sahsen ne ben sorarm ne izn verrm esimin sormasna hadi brakin abmdn ornek vermeyi ne sacma ya esimin kardesi ne zmn isterse buyursun gelsn isterse evliligmn ikinci gunu gelsn basmn ustnde yeri var. bakin sizn yorumunza bn bsey diyemem herkesn kafa yapisi farklı bnm ve benm.gibilern gorusune saygi duyun ki bnde sizn dusuncenze saygı duyym.

Gelinin kardeşi olsa eminim ailesi çekinirdi daha yeni evliler rahatsız etme diye. Ama erkek tarafı nedense bi rahat oluyo oğlumuzun evi havalarına giriyor. İnsanın kızdığı nokta bu zaten

Doğru. Balayına gitmemiş kayınvalideyle kalmışlar, bunu da marifet gibi anlatıyorlar. Halbuki kaç kadın var annesiyle kalan balayı yerine.

Hiç.

Neyse.

Yahu saygili olan dusunceli olan biri gel kal dese bile bunu kabul etmez gelinin isi olur evinde istedigi saatte kalkar en azindan daha ikinci haftadan esine alisma zamaninda birde esinin kardesine mi hizmet etmek zorunda ?? Oturur kalkar istedigi gibi ama dusunce neredee oglumun evi oglumun parasi diyen kaynanalar yollar iste , saygi gostermeden saygi beklerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…