- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
-
- Konu Sahibi melis354412
canim senin kardesin gelmek istese 1hafta ne dicen? yok gelme die adim gibi demezsn nye esnini kardesine o saygiyi gostermiyorsun esinde kardesini alir seni dinlemez zaten yeni evlisin biraz anlayisli ol esinden sogutma kendini cani kani yani sana sorms bde yok desen dahi getirir kardes soncta. yeni evlisinz die eve gelnmcek die bsey yok bnce cok yanls dusunyorsunHerkes tamam gelsin kalsın diyecek anlayışta.
Ama anlaşılan kimsenin ailesi 1 hafta yeni evlilerin evine göndermeyelim çocuğu, zaten birbirleriyle yaşamaya yeni alışacaklar deme anlayışına sahip değil.
Bu da insana kabul etme mecburiyetiniz olan şeylere anlayış gösterdiğinizi düşündürtüyor.
bu arada konu acan kisi sandm sizi pardon oyle tepki verince siz bi an karstrdmHerkes tamam gelsin kalsın diyecek anlayışta.
Ama anlaşılan kimsenin ailesi 1 hafta yeni evlilerin evine göndermeyelim çocuğu, zaten birbirleriyle yaşamaya yeni alışacaklar deme anlayışına sahip değil.
Bu da insana kabul etme mecburiyetiniz olan şeylere anlayış gösterdiğinizi düşündürtüyor.
canim senin kardesin gelmek istese 1hafta ne dicen? yok gelme die adim gibi demezsn nye esnini kardesine o saygiyi gostermiyorsun esinde kardesini alir seni dinlemez zaten yeni evlisin biraz anlayisli ol esinden sogutma kendini cani kani yani sana sorms bde yok desen dahi getirir kardes soncta. yeni evlisinz die eve gelnmcek die bsey yok bnce cok yanls dusunyorsun
akrabaniz mi :) kardesi be kuzen yada yegen degil kardesi tabkde evine cagiracak oteldemi yatirsinBir de otelde kalmak ne alaka.
Türkiyenin bir ucundan ucu kaç lira otobüs parası. Çocuk niye alakasız bir evde bir kere daha otobüse binmemek için 1 hafta kalsın ki. İnanılmaz stresli bir durum, kırk yıllık akrabası değil sonuçta konu sahibinin.
Sevişmekle de alakası yok. Biriyle beraber yaşamaya yeni başlıyorsunuz, sonra hiç tanımadığınız yeni akrabanız gelip 1 hafta kalıyor.
Bu kadar taraflı olmaya gerek var mı ''vicdanlı'' olunacak diye.
o sizin dusunceniz bn gider kalrdm abimin yanina ki yengmde sagolsun abmden once kendi der bana sagolsun cok sukurki byle aksi dusunmuyor dusunseydi dahi gene giderdm abimin evi soncta kmse umrmda olmazdi ama cok sukurki yengm cok ince dusunceli biri o yuzden byle seylere gerek kalmiyor bence cok on yargilisiniz.Ben konu sahibi değilim evet ama önemli değil.
Ben kardeş olarak cevap vereyim 6 aylık evli ağabeyimin evine de gitmem 1 hafta aralıklı 2 sınav için. Otobüse biner döner gelirim, daha doğru dürüst tanımadığım bir tarafı olan bir çifti neden rahatsız edeyim.
akrabaniz mi :) kardesi be kuzen yada yegen degil kardesi tabkde evine cagiracak oteldemi yatirsin
o sizin dusunceniz bn gider kalrdm abimin yanina ki yengmde sagolsun abmden once kendi der bana sagolsun cok sukurki byle aksi dusunmuyor dusunseydi dahi gene giderdm abimin evi soncta kmse umrmda olmazdi ama cok sukurki yengm cok ince dusunceli biri o yuzden byle seylere gerek kalmiyor bence cok on yargilisiniz.
iki kisi degil cnm bunu untma es kabl etmese abi eder hic bi zaman abi yok demez kardesini atmaz cnm oyle bsey olamaz hangi dunyadasnz siz anliyamadm :)Bakın evin 2 sahibinden biri uygun bulmasa dahi giderdim demişsiniz.
Akrabalık adab ı muaşeret kurallarını hiçe saymayı gerektirmez, geçiniz önyargıyı falan.
iki kisi degil cnm bunu untma es kabl etmese abi eder hic bi zaman abi yok demez kardesini atmaz cnm oyle bsey olamaz hangi dunyadasnz siz anliyamadm :)
bnm abilerm farkli cok sukur demekki boyle yengeler olursanz cok dislanrsnz unutmayn bunuEv de evlilik de iki kişilik bir nüfusa sahiptir. Sizin dünyada başka türlü ise bilemem.
bnm abilerm farkli cok sukur demekki boyle yengeler olursanz cok dislanrsnz unutmayn bunu
siz gitmeyn cnm ama byle yorum yapanada karsmayn bz szn fkrnze yorm yapmadk ?Ben her zaman için davetsiz bir yere gitmeyen bir insan olacağım, o kafi.
Zaten konu sahibi gibi kabul etmeyeceğimi de söylemedim. Ama konu sahibi etmeyebilir, hakkıdır.
siz gitmeyn cnm ama byle yorum yapanada karsmayn bz szn fkrnze yorm yapmadk ?
siz yorm yaptnzya byle geneli dusunyor dusncelrmze yorm yaptnz yapmasydnz size yazmicaktm ki bnSiz beni alıntıladınız. Ben hiçbir şekilde size yorum yapmamış idim.