Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

canim senin kardesin gelmek istese 1hafta ne dicen? yok gelme die adim gibi demezsn nye esnini kardesine o saygiyi gostermiyorsun esinde kardesini alir seni dinlemez zaten yeni evlisin biraz anlayisli ol esinden sogutma kendini cani kani yani sana sorms bde yok desen dahi getirir kardes soncta. yeni evlisinz die eve gelnmcek die bsey yok bnce cok yanls dusunyorsun

bu arada konu acan kisi sandm sizi pardon oyle tepki verince siz bi an karstrdm

Bir de otelde kalmak ne alaka.

Türkiyenin bir ucundan ucu kaç lira otobüs parası. Çocuk niye alakasız bir evde bir kere daha otobüse binmemek için 1 hafta kalsın ki. İnanılmaz stresli bir durum, kırk yıllık akrabası değil sonuçta konu sahibinin.

Sevişmekle de alakası yok. Biriyle beraber yaşamaya yeni başlıyorsunuz, sonra hiç tanımadığınız yeni akrabanız gelip 1 hafta kalıyor.

Bu kadar taraflı olmaya gerek var mı ''vicdanlı'' olunacak diye.

Ben konu sahibi değilim evet ama önemli değil.

Ben kardeş olarak cevap vereyim 6 aylık evli ağabeyimin evine de gitmem 1 hafta aralıklı 2 sınav için. Otobüse biner döner gelirim, daha doğru dürüst tanımadığım bir tarafı olan bir çifti neden rahatsız edeyim.

akrabaniz mi :) kardesi be kuzen yada yegen degil kardesi tabkde evine cagiracak oteldemi yatirsin

o sizin dusunceniz bn gider kalrdm abimin yanina ki yengmde sagolsun abmden once kendi der bana sagolsun cok sukurki byle aksi dusunmuyor dusunseydi dahi gene giderdm abimin evi soncta kmse umrmda olmazdi ama cok sukurki yengm cok ince dusunceli biri o yuzden byle seylere gerek kalmiyor bence cok on yargilisiniz.

akrabaniz mi :) kardesi be kuzen yada yegen degil kardesi tabkde evine cagiracak oteldemi yatirsin

Alıntıladığınız mesajda otelin alakasız olduğu, otobüsle gidip gelineceği yazıyor. Siz bir hafta aralıklı 2 plan için her gittiğiniz şehirde kalıyor musunuz 1 hafta?

Zaten aklı olan kardeş/aile böyle bir fikir sunmaz.

Bakın evin 2 sahibinden biri uygun bulmasa dahi giderdim demişsiniz.

Akrabalık adab ı muaşeret kurallarını hiçe saymayı gerektirmez, geçiniz önyargıyı falan.

e iyi kardeşi ölmeye falan kalkmamış. biz daha " 2 haftalık evliyiz, nasıl ölmeye kalkar, terbiyesiz!!!!11!!1" diye çıkışacaksınız demek ki.
tamam başka bir yol illa ki bulunur.
ben olsam 2 haftalık evli insanların evinde kalmayı tercih etmem ama bu kadar da abartılacak bir yan yok bence. şahsen bana sorulsa gelsin kalsın derim, böyle trip atmam
.

Bakın evin 2 sahibinden biri uygun bulmasa dahi giderdim demişsiniz.

Akrabalık adab ı muaşeret kurallarını hiçe saymayı gerektirmez, geçiniz önyargıyı falan.
iki kisi degil cnm bunu untma es kabl etmese abi eder hic bi zaman abi yok demez kardesini atmaz cnm oyle bsey olamaz hangi dunyadasnz siz anliyamadm :)

Herkesin kendi tercihi yargılamak, Allah senin gibi gelinden korusuna kadar laf etmek saygısızlık .Sakin bir evde tek başıma büyüdüm bende .Yatılı misafirlikten hoşlanmıyorum ne kendim kaliyim ne başkası gelsin kalsın ..Konu Sahibi haklısın bana göre ikinci haftada ne misafiri yahu hastalık değil sağlık değil bende uygun bulmadım.Bu defalik yine de ses etmeyin derim artık olan olmuş ilk haftadan kötü gelin demesinler sonrasında mesafeleri iyi ayarlamak lazim

Çok göreceli bi soru bu...
Eğer kardesle aram iyiyse cins bi ergen değilse buyursun gelsin...hep beraber yer içer gezeriz...
Bi de bu mesafe nedir? Atıyorum istanbul -bursa arası gibiyse ne gerek var kalmaya?
Gerekirse bilet parasi karşılanır gider gelir tekrar...
Ama hem çoook uzaksa hem de gıcık biriyse sanırım hemen ise dönerim...

Sen bugun esinin kardesini istemezsen, yarin obur gun, o da senin kardesini yada anneni istemezse hakkidir yani.

Ne bu stress anlamadim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…