Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

yazık ya ne insanlar var hayret bir şey,biri benim kardeşimi istemese büyük olay çıkartırım hiiiiiiiç iki haftalık koca moca dinlemem ,yazık size ya gerçekten çok ağır şeyler yazarım da değmezsiniz bir banlanmak istemem iki ...

Ne kadar abartmışsınız ya. Heralde kalacak.ben eşinizin yerinde olsam size çok kızardım.

eşinizde sizin ailenizden birini istemezse o suratınızı sakın ekşitmeyin. hakkınız yok çünkü. ama bu kafayla kendi ailenizide istemezsiniz siz. nasıl olsa ağaç kovuğundan çıktınız. siz hiç kimseye muhtaç kalmayız sanmaya devam edin. zor günde kardeşine yardım etmeyen ne zaman edecek

benim düğünüme bir ay kaldı değil ikinci hafta ücüncü hafta ikinci günden bile gelicek deseler sesimi cıkarmazdım. boyle bi durumda uzaktan geliyosa tabiki abisinin evinde kalıcak.

yani 2.haftası anlıyorumda neyapsın onunda ünüversite olayları denk gelmiş eminim kalmak istemezdi zorda olmasa.. masraf yapmak istemiyor yani siz orada iken başka yerde kalması abes olur topu topu 1 hafta bence idare etmek gerekir....

Ne dusuncesiz gaddar birisin ya gunlerin cuvalami girdi yani ne varki bunda nolur yardim etsen bence cirkeflik yapmama deymez biraz insancil dusunmeyi dene....

Bence bunu eşinin ve ailesinin düşünmesi gerekti yeni evli çiftin evinde bir hafta uzun bi süre bana göre. Ama onlar düşüncesizlik ediyorsa da sen kötü gelin olursun istemiyorum desen. Boşver sabret bir hafta. Ayıp etmişler bence.. Ayrıca sorun sadece özel yaşantı değil ortada bi düşüncesizlik var herkes ilk aylarını başbaşa geçirmek ister evinde rahat olmak ister. Sınavı kazanırsa sizinle kalmaya devam eder mi okurken? Ee ne de olsa abisinin evi var çocuk yurtta mı kalsın canım ?? Diye düşünürlerse? İsteklerin arkası kesilmez...

Arkadaşım nasıl ruh hastası insanlarsınız ya
Burada eşinin kardeşi üniversite okuyana kadar beraber yaşayan var
Kız 1 hafta gelirse aranızda uyuyacak değil ya
Rahat rahat sevişirsiniz problem yapmayın

gel canım sen bana ben seni anlıyorum
bu durumu kocanın ayarlaması lazım
daha yeni evliymişsiniz kocanın başta kardeşine demesi lazım sınav zamanı tekrar gelirsin diye
arada bir iki gün olsa neysede 1 hafta uzun bir zaman değil ama kısa da değil
konu harala gürele sevişme meselesi değil yeni evlisin ve evinde kocanın kardeşi genç delikanlı hiç hoş değil. hayır bunu kocanın dert edinmemesine de ayrıca sinir bozucu. ben erkek olcakmışım valla böyle konularda hiç üzmezdim hanımımı

öncelikle allah mesut etsin. tepkiniz çok abartılı. yeni evli olsam, eşimin kardeşi de ama ziyaret için, hele hele eğitim için bir hafta gelecek olsa başımın üstünde yeri var derim. nolacak ki yani? kardeş bu ya, 17-18 yaşında genç bir delikanlı, bilmediği şehirde gidip otelde mi kalsın? bu hazırlık okumaktan muaf olabilmek için girilen sınav mı? haa devamlı sizde kalacaksa, oturup konuşulur. ama o da böyle çıldırdım, sinirlendim, astım, kestim şeklinde olmaz.

Kalsin sonucta artik onun kardesi benimde kardesim oluyor 2 haftalik evliyim diye kimse evimde yatili kalamayacak mi bence 1 haftadan zarar gelmez

ne var bunda cildiracak ben anliyamadm isterse evlilign ilk gunu olsun basimn ustnde yeri var dicegnz yerde gunah byle yapmayn esinzin kardesi soncta yabanci degl.. onun yernde sizn kardesnz gelblrdi oyle dusunun onada byle mi dicektnz? braz empati kurun gunah yani

Herkes tamam gelsin kalsın diyecek anlayışta.

Ama anlaşılan kimsenin ailesi 1 hafta yeni evlilerin evine göndermeyelim çocuğu, zaten birbirleriyle yaşamaya yeni alışacaklar deme anlayışına sahip değil.

Bu da insana kabul etme mecburiyetiniz olan şeylere anlayış gösterdiğinizi düşündürtüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…