- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi melis354412
yani 2.haftası anlıyorumda neyapsın onunda ünüversite olayları denk gelmiş eminim kalmak istemezdi zorda olmasa.. masraf yapmak istemiyor yani siz orada iken başka yerde kalması abes olur topu topu 1 hafta bence idare etmek gerekir....Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
Tamda aynı şeyi yazıcakken sizin yorumu gördüm 2 gündür gelen geçen vurduBu kadar vurmaya ölmüştür o kızlar
ne var bunda cildiracak ben anliyamadm isterse evlilign ilk gunu olsun basimn ustnde yeri var dicegnz yerde gunah byle yapmayn esinzin kardesi soncta yabanci degl.. onun yernde sizn kardesnz gelblrdi oyle dusunun onada byle mi dicektnz? braz empati kurun gunah yaniEşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor