Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

kendi kardeşleri olsaydı ne var canım bunda olurdu
zaten gelmesin o çocuk sınava hazır sınav haftasında daha beter stres olur suratıyla döver yengesi onu

aynen abartilyor iste sanki evi yicek kayni abisinin kardesi kani cani bundan otesi olamaz eside karisini dnlemez bnce kardesi soncta

zaten gelmesin o çocuk sınava hazır sınav haftasında daha beter stres olur suratıyla döver yengesi onu
aynen canim kendi kardesleri gelse sonuna kadr kapiyi acarlar 1ay kalsa dahi sesni cikarmaz ama esinin kardesi olunca is degisyor ayrımcılık iste baska bsey değil

insanlar yeni evli olunca ne oluyor yani anlayabilmiş değilim. çocuk iki kere git gel yapmamak için bir hafta kalacak , keyfi bişey de değil, zorunluluktan. bunda ne var? üstelik de el değil, eşinizin kardeşi. ben eşinize üzüldüm açıkçası. allah herkese anlayışlı sevecen bir eş nasip etsin.

insanlar yeni evli olunca ne oluyor yani anlayabilmiş değilim. çocuk iki kere git gel yapmamak için bir hafta kalacak , keyfi bişey de değil, zorunluluktan. bunda ne var? üstelik de el değil, eşinizin kardeşi. ben eşinize üzüldüm açıkçası. allah herkese anlayışlı sevecen bir eş nasip etsin.
aynen cnm AMIN byle tepkili yorumlar gorunce binkerce kez sukrettm yengeme vallaha ALLAHtan bnm yengem byle değil sagolsun. bnde cok uzuldum esinw bde kaynina evi yemicek alt tarafi 1hafta hadi gectm onu bunu gunah ya

Kendi kardesi diyorsunuz da kendi kardesiyle kim bilir kac yil yasamis ayni evde yasini bilmiyorum herseyi paylasmislar surdan kalk suraya gec der yardim ister kardesinin yaninda rahat davranir ama hic tanimadigi biriyle bisey paylasmamis esinin k. ardesi diye bisey dese en kotu yine o gelin olur kaynanasi dk basi arar artik ogluma sunu demis bunu demis diye kim daha ikinci haftadan kaynina biranda alisabilir bence haksizlik yapiyorsunuz buda benim dusuncem kaynananin dusunup simdiden bilet almasi daha hos olmaz mi ben boyle yapardim en azindan kaynana olsam

Kendi kardesi diyorsunuz da kendi kardesiyle kim bilir kac yil yasamis ayni evde yasini bilmiyorum herseyi paylasmislar surdan kalk suraya gec der yardim ister kardesinin yaninda rahat davranir ama hic tanimadigi biriyle bisey paylasmamis esinin k. ardesi diye bisey dese en kotu yine o gelin olur kaynanasi dk basi arar artik ogluma sunu demis bunu demis diye kim daha ikinci haftadan kaynina biranda alisabilir bence haksizlik yapiyorsunuz buda benim dusuncem kaynananin dusunup simdiden bilet almasi daha hos olmaz mi ben boyle yapardim en azindan kaynana olsam

Ya zaten 2 haftalık evli, ve muhtemelen yeni beraber yaşamaya başlamış bir ailenin yanında kim kalmak ister ki 1 hafta. Yengesini de tanımıyor daha doğru dürüst.

Evet, ve görgülü bir kaynana olurdunuz.

Eşiniz "Ne yaptım ben" aşamasına gelmemiştir umarım 2. haftada.
Gerçi "fikir sormak" yerine "izin istemek" olursa izni(!) verecek kişi de çıldırmayı kendinde hak görür.
İlerde ne yapar bilmem eşiniz, lakin siz biraz törpülenin anacım. Evlilik üstünlük yarışı, höt zöt değil.

Zaten sinava geliyormus. Oncesinde gel sinava gir kotu olur performansi icin. Bizde kalan arkadaslarim oldu sinavdan en az 2 gun once geliyorlardi. Stres oluyor insan cunku her şeyden önce. Okulu geziyorduk, kisa yoldan nasil ulasiriz diye arastiriyorduk. Bu konuda bence hoş gorulu yaklaşabilirsin. Ne sinavina girecek bu arada?

Yorumlari okudumda sanirsiniz dunya sorunu. Takmislar bi yeni evli sifatina. Yahu yeni olsa ne olur eski olsa ne olur.

Ne zormus bi kardes. Onune bi kap yemek koyup cekyata bi carsaf sericen o kadar. Kocan icin yapmasan Allah icin yap. Bi de guler yuz goster. Bak o zaman benim yengem ne kadar iyi, Allah razi olsun der cocuk. Hem kocanin da gönlünü hos edersin.

Devlet meselesi gibi yapmayin şunu. Yenilik gecince baska baska odalarda takılacaksiniz zaten. Onu da gectim sanki dip dibe olmayinca bi hafta olecekmisiniz hasretten. Allahim ya...

Yorumlari okudumda sanirsiniz dunya sorunu. Takmislar bi yeni evli sifatina. Yahu yeni olsa ne olur eski olsa ne olur.

Ne zormus bi kardes. Onune bi kap yemek koyup cekyata bi carsaf sericen o kadar. Kocan icin yapmasan Allah icin yap. Bi de guler yuz goster. Bak o zaman benim yengem ne kadar iyi, Allah razi olsun der cocuk. Hem kocanin da gönlünü hos edersin.

Devlet meselesi gibi yapmayin şunu. Yenilik gecince baska baska odalarda takılacaksiniz zaten. Onu da gectim sanki dip dibe olmayinca bi hafta olecekmisiniz hasretten. Allahim ya...
aynen vallaha ya devlet.meselesi oldu tutturulmus yeni evlilik lafi yeni eski ne farkedecekse hadi yabaanci deseler neyse dicem esinin kardesi bide bunun icin laf eden ilerde neler etmez

E side kendi kardeşiyle kaç yil aynı evde yaşamış onlarda birsey paylasmistir. BENDE bu çifte standarda karşıyım işte. Yarın birgün kendi kardeşi gelmek istese eşi istemese haklı olur.

Bizde olsa ayıptır yeni evliler daha iki haftalık gidilmez denir. Çocuğa yol parası verilir. Normal şartlarda bir hafta için iki defa gel git yapmasına değmez doğru . Ama bana göre bu da zaruri bir durum ve çocuğun kalmayı istememesi ailesinin aynı düşüncede olması gerekir. Abisi dese bile olmaz demesi gerekir bence.
Bir de nedense kimse şu açıdan bakmamış. Arkadaş tek açıdan bakmış ve hiç başka açıdan düşünmeden tepki koymuş . Belki diğer açılardan baksa hoşuna gitmese de bu şekilde davranmazdı . Ama bu şekilde tepki vermesine sebep birçok şey olabilir . Yanılıyor olabilirim ama profiline baktım ve 30 üstü yaşı . Yanlış anlaşılmasın benim de 30 üstü. Arkadaş evlenmek bir yuva kurmak için az beklememiş bunu kabul edelim . Ben de evli olmadığım için anlayabiliyorum belki . Herkes seks deyip durmuş . Ya evlilik ya da yalnız baş başa kalma isteği, hele de bunca zaman bekledikten sonra, daha 2. haftasında , sadece seks istediğini mi gösterir? O eşiyle daha ayakları yere basmazken bunun tadını çıkarmak istiyor. Sevgi ilgi vs .
Ayrıca burda millet bir tepki koymuş konusu sahibi şaşkınlıktan uğramaz olmuş . O nasıl ki tek açıdan bakarak tepki koyduysa ve bundan dolayı suçlanıyorsa, burdakilerin de duygu durumunu düşüncesini sormadan hemen tepki koymaları bence farksız.

E side kendi kardeşiyle kaç yil aynı evde yaşamış onlarda birsey paylasmistir. BENDE bu çifte standarda karşıyım işte. Yarın birgün kendi kardeşi gelmek istese eşi istemese haklı olur.
aynen oyle bnde oyle yorum yaptm guya kizin kardesi dusunurms gelmezmste yeni cftler die.oyle.yorum yapildi direk savnmaya gecildi empati kursalar bize hak verirler

X