Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Çıldıracak kadar kötü bir durum yok.

Siz bekarken evinize gelen yatılı misafirlerden bıktınız falan herhalde...
Çok tepki vermişsiniz şimdiden :)

herkesin yazdığını tekrarlamıcam, umarım hatanı anlayıp eşinden özür dilersin. cevap yazmadığına göre anlamış olabilirsin

Bence tepkiniz yersiz.. evlendiniz diye aileleri atacak haliniz yok..size ihtiyac duyulmus sonucta..bugun esinizin ailesinden birini siz reddederseniz ileride de esiniz hakli olarak sizden birilerini reddetme hakkina sahip olmus olur

Bende sevmem cok misafir ozellikle yatili ve emrivaki izin vermem ama sinavi varmış.. bence sorun cikartma keyfi gelse haklisin derdim

Eşiniz size saygı duymuş,sizi ezmemiş ve sormuş kalabilirmi diye? Hadi emrivaki yapmış olsa tepkinizi anlayabilirdim ama size sorulduğu halde tepkiniz yersiz olmuş. Ayrıca neden bu kadar önyargılısınız,şimdiden bunu yapan ilerde neler yapmaz cümlesi ciddi anlamda önyargı barındırıyor. Nasreddin hoca misali testiyi kırmadan tokat atmak bu.

Canım benim eşimin ailesi sehir dısından geldi, düğünümün gecesi eşimin amcası kalpkrizi gecirdi düğün yaptık ,benim dügünümün ertesi günü sabahı kayınvalidemler cocuklar hepsi bizdeydi hastanın cıkmasını beklediler hasta cıktı 3.gün hasta yatagı hazırladım ve bir hafta.ailesi hasta bizde kaldı ve ben sürekli yemek yaptım hayatımda hiç bilmediğim halde tabi balayına falan cıkamadık. Sonra onlar gitti benim iznim bitti işe basladım.şaka gibi dimi.Ahhh ahhh ben ne hayallerim vardı.yani normalde olsa tabi kalsında düpünün ikinci haftası, bide beni düşün düğünün ertesi basıma gelenler.

Konuya yazılanları okumadım ama dönüp bir özür dileseniz müstakbel eşinizden hiç fena olmaz . Fazla abartmışsınız.

İşte, keşke sizin kardeşiniz aynı durumda olsaydı ''daha 1 haftalık evliyiz, 2 kere gidip gel bir şey olmaz ya da otel de kal '' demenizi görmek isterdim. Tabii diyebilirseniz? Başınıza gelen şeyleri çift yönlü düşünmeyi öğrenirseniz bu kadar sinir yapıp ortalığı velveleye de vermemiş olursunuz..

Yahu ben ilk yirmi gün laynanamın evinde kaldım evime geldim on gün sonra kaynım yüksek lisans için bize geldi 6 ay kaldı evde sobalıydı düşün yani ama Allah var temiz çocuktu ev işlerinde bana yardım ederdi okuldan öğle arası için gelirdim kahvaltım hazır olurdu demem o ki ben ölmedimbak yaşıyorum iki de çocuğum var

Adam nazikçe sana sormuş zaten. bunda ne var? Biz ilk birkaç gün farklı şehirlerden geldi diye misafirlerimizi ağırlamıştık.. Biraz anlayışlı olmak lazım bence

bence siz ikinci haftadan bu kadar tepki österirseniz eşiniz de sizin için aynı şeyleri düşünecektir. keyfi bi durum değil sonuçta

kardeşim gelecek ve benim evimde kalmasına eşim izin vermeyecek,,,,,, eşinizin yerinde olsam bende sizin aileden annenizi dahi sokmam eve..... KISAS A KISASSSS Yaptığınız döner dolaşır sizi de bulur unutmayın..

Yeni uyesin ama hemen lokasyon belirleyip dogru konuyu dogru yere acmissin bravo.
Konuya gelirsek, gelsin kalsin bi sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…