Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

Yedi yabancı bile öğrenciye yardımda bulunur gelsin kalsın der
Senin gibi yengem olsun istemem
2.hafta olunca noluyo evlatlık almıyosunuz 1 haftacık kalıcak, 3.haftadan sonra napıyosan yaparsın yine..

Bu kadar anlayissiz olmayin. Adam mecburi kalacak. Keyfi kalmayacak ki,simdi boyleyse ilerde ne olur diyorsunuz!!! Cok ayip yaptiginiz...

1 haftacik dayanin canim,olmezsiniz.

Kalsın. Çocuk zaten 1 hafta sonra gidecekmiş. Okula başlayıp arkadaş ortamını kurduktan sonra da size gelip kalmayı isteyeceğini sanmıyorum. Fazla abartmışsınız.

Tabi otelde falan kalması daha mantıklı değil mi?

Bn esinizin yerinde olsaydim,yanlis kadinla evlendigim kanisina varirdim!!!

Ailemden,hele ki kanimdan canimdan birine,bu kadar zor durumdayken,1 haftacik tahammul edemeyen kadinin ailesine de ben boyle davranirdim. Hatta daha beterini yapardim.

1 haftaaa kalmisss ne var kii...senin kardesin gelse ayni tepkiyimi vereceksin..biraz anlayis!!!

Bn esinizin yerinde olsaydim,yanlis kadinla evlendigim kanisina varirdim!!!

Ailemden,hele ki kanimdan canimdan birine,bu kadar zor durumdayken,1 haftacik tahammul edemeyen kadinin ailesine de ben boyle davranirdim. Hatta daha beterini yapardim.
Yanlış alıntı yapmışsınız.

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
sorunun cevabı sizde sadece empati yapın.siz gittiniz abinizin olduğu memlekete ve otelde kalsanız şahsen bana çok ters gelir.kendime yakıştıramam

benim evime yeni evliyken ne diye geliyor dıye kızdınız:stop: ama hayat bize neler getirir bilemeyiz(olmasın inş.) ilerki zamanlarda nolur nolmaz sende o cocugun yanında kalmak zorunda olursun.maddi sıkıntın fılan olur yada hasta fialn olursun.... bi hafta sonra gider butun haftalar eşinle senın olur.bol bol yalnız kalırsınız:KK51:

İyice moda oldu konu açıp ortadan kaybolmak sosyal araştırma mı yapıyorlar artık her neyse iyice denek olduk ellerinde:KK14:

Konu gerçekse ki pek sanmıyorum Allah sana layık kaynana görümce elti vermiştir inşallah:KK53: :KK200:

Yeni evli olunca ne oluyor ya hu bir hafta sıkamıyormusunuz dişinizi, şu eşler birbirlerinin ailesini kendi ailesi gibi ne zaman görecek

Daha 2 haftalik gelin bunu yapiyorsa iöerde neler neler yapmaz diye esin düsünmeli...
Tekrar düsünürdüm evliligi sahsen....

Allahimmmm ne gunlere kaldik ne olmus 2.haftanizsa cocuk yillarca kalmicakki kendi kardesin olsa birak kardesini arkadasin olsa tepkin nasil olurdu acaba...

Ben olsam ben de kalsın derdim. Ne zararı var sanki? Bence fazla tepki göstermişssiniz.

X