• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kalp krizi geçirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

harika95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
44
10
3
Selam herkese eşim ikinci defa kalp krizi geçirdi bugün şimdi yoğun bakıma aldılar iyi balon ile tıkalı damar açılmış.
Kalmama izin vermediler 24 saat goremiyormusuz eve geldim uyku tutmuyor
Eşimle son zamanlarda kavga ediyorduk tesetturden çıkmak istedim için izin vermiyordu hep tartışma oluyordu neyse bugün ambulans falan diyince terlikle ve başi açık cikip ambulansa atladım
Bu süreçte beni arkadaşları komşularımız akrabaları bu şekilde gördü kendi de gördü yoğun bakıma çıkarken ama hiç söz konusu olmadı yarın çıkarmaya gidicem ben ne yapicam şimdi tesettürü takip mı gideyim yoksa zaten olan olmuş gören görmüşmu diyip takmayayim mi
Eşim iyi bir sorun yok çok şükür

Gecmis olsun yanlis anlamayinda esiniz kalp krizi gecirmis ne kadar iyi olursa olsun atlattigi sey gayet agir bir sey grip falan degil adam ve siz suanda bunu mu dusunuyorsunuz
Hanımefendi ben sadece ne yapacağımı bilmiyorum eşim iyi soru sordum linç edin demedim

Selam herkese eşim ikinci defa kalp krizi geçirdi bugün şimdi yoğun bakıma aldılar iyi balon ile tıkalı damar açılmış.
Kalmama izin vermediler 24 saat goremiyormusuz eve geldim uyku tutmuyor
Eşimle son zamanlarda kavga ediyorduk tesetturden çıkmak istedim için izin vermiyordu hep tartışma oluyordu neyse bugün ambulans falan diyince terlikle ve başi açık cikip ambulansa atladım
Bu süreçte beni arkadaşları komşularımız akrabaları bu şekilde gördü kendi de gördü yoğun bakıma çıkarken ama hiç söz konusu olmadı yarın çıkarmaya gidicem ben ne yapicam şimdi tesettürü takip mı gideyim yoksa zaten olan olmuş gören görmüşmu diyip takmayayim mi
Eşim iyi bir sorun yok çok şükür
Bu durumda bile kendinizi düşünüyorsunuz, bence tesettürsüz gidin.
Eşiniz karşı çıkarsa da boşanın .

Eşiniz izin vermiyormuş bu yüzden gittiğinizde kapalı olarak gidin. Eğer açılmak istiyorsanız da taburcu olduğu ve iyi olduğu bir bir vakitte bunu tekrar konuşun istemediğiniz bir şeye zorlayamaz sizi.
Zorluyor işte psikolojim bozuldu ağır depresyon yaşıyorum bir ton ilaç kullanıyorum ben burada ki arkadaşlar linç ediyor ama ben devamlı atak geciyorum

Bu durumda bile kendinizi düşünüyorsunuz, bence tesettürsüz gidin.
Eşiniz karşı çıkarsa da boşanın .
Bakın bu konuyu beni lincleyin diye açmadım ne yaşadığımı bilmeden kendini düşünüyor falan demeyin ben buna zorlanıyorum ağır depresyon yaşıyorum

Bakın bu konuyu beni lincleyin diye açmadım ne yaşadığımı bilmeden kendini düşünüyor falan demeyin ben buna zorlanıyorum ağır depresyon yaşıyorum
Ben de bunu söylüyorum, hayat çok kısa. Dilediğiniz gibi yaşamaya çalışın. Eşiniz engel oluyorsa boşanın.
Bunun neresi linç.

tesetturden çıkmak istedim için izin vermiyordu
Linçleyenlere soruyorum, buna hakkı var mı bir kocanın? Hep adamlar mı mutlu mesut olsun? Kalp krizi geçirdim yoğun bakımlık oldum, ailemden ayrı kaldım, kimsenin kalbini kırmayayım demeyen adama ben acımıyorum. İkinci kez kalp krizi geçirmiş hala aynı kafa. Sen ibadetini inancını benim için değil Allah için yaşa, benimle değil onunla aranda, ben karışamam deyip kenara çekilmemiş.

Konu sahibi sizi ne huzurlu edecekse onu yapın. Tesettürde kalmak sizi mutsuz ediyorsa açılın. Millet iyice kula kulluk etmeyi benimsedi. Kocalar mı karar verecek tesettüre girmeye veya çıkmaya? Ben acımıyorum, vadesi gelen gidebilir. Bir zorba eksilebilir, çok var çünkü.

Bu pro uyelerin görevi yargılamak linç etmek galiba ? Bu adam beni zorluyor ve ben ağır depresyon yaşıyorum bir ton ilaç kullanıyorum
Konunuzu geri getirin de banlanmayın bari. Arkadaşlar alıntılanmış, modlar da geri getirecek zaten. Siz de kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle gidin. Bunda kınanacak bir durum yok.

Konunuzu geri getirin de banlanmayın bari. Arkadaşlar alıntılanmış, modlar da geri getirecek zaten. Siz de kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle gidin. Bunda kınanacak bir durum yok.
Yo gerek yok üyeliğimi silinmesini talep ediyorum çünkü ukala tavırları yargılayıcı üslupları hiç hoş değil insanlar buraya dert yazıyor linç yargılama alay eder gibi konuşmanın ne manası var

Kimsenin sizi istemediğiniz şekilde yaşamaya zorlamaya hakkı yok. Ama adam kalp krizi geçirmiş ya hani... Sağlık, her şeyden önemli bir olay yani... Kocam ya da ailemden biri allah korusun kalp krizi geçirse durumu iyi dahi olsa bu konu benim düşüneceğim bir konu olmaz mesela... Sizin de eleştirilen yanınız burası... Eşiniz iyileşsin evine dönsün güzelce konuşun, üç günlük dünyada ben de istediğim gibi yaşayayım deyin, hastalanınca insafa gelmiştir belki o da.

Kimsenin sizi istemediğiniz şekilde yaşamaya zorlamaya hakkı yok. Ama adam kalp krizi geçirmiş ya hani... Sağlık, her şeyden önemli bir olay yani... Kocam ya da ailemden biri allah korusun kalp krizi geçirse durumu iyi dahi olsa bu konu benim düşüneceğim bir konu olmaz mesela... Sizin de eleştirilen yanınız burası... Eşiniz iyileşsin evine dönsün güzelce konuşun, üç günlük dünyada ben de istediğim gibi yaşayayım deyin, hastalanınca insafa gelmiştir belki o da.
Bakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X