- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 36
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Yani canım mesela.ben tatile gittiğim zamanlar full mini dar etek elbise şort dar giyinirim eşim bişey demez orda dikkat çekmiyor herkesin memesi poposu hariç heryerı açık :) ama normalde kısa kollu ve popomu kapaticak şeyler giyinirim. Böyle demek istedim .Çok açık da giyinmem çok darda. Ama bunlar göreceli kavramlar tabi ki. Atıyorum askılı ya da göbeği açık giyinen birisi değilim. Bu bana kapalılık gibi gelir başkasına uzun kollu uzun bacaklı giymek kapalılık
Esin mini etek giymenı istemeyince, bireyliginimi kaybediyorsunYorumlara gel yahu.
Çok mu dar giyiniyorsun? Diyen mi ararsın Ama sen de biraz dikkat et diyen mi ha bir de asıl karışmasa geniş geniş mi davransa diyen de var. Biz kadınlara bunu anlatamazken erkeğe ne dicez acaba.
Evlenince ' birey 'kimliğinizden bir şey kaybetmiyorsunuz. Bir birey olarak nerede nasıl giyinmeniz gerektiğini size öğretmek hakarettir.
Anne olunca da bu durum değişmiyor. Ki ben daha önce de söyledim eşiniz zaten evlenmeden size eteklerini kesicem demiş, şuan bunu yapması şok etmedi.
Gerçekten cevabınıza şaşırdım ciddi olarak mı soylediniz sadece merak ettim...
Eğer evlenmeden önce giyiyorsa ve evlendikten sonra eşi böyle diyorsa evet kendinden veriyor demektir. Böyle böyle bireylegini de kaybeder. İnsan ne isterse onu gitmeli.Esin mini etek giymenı istemeyince, bireyliginimi kaybediyorsun
Ben bekarken nasıl giyiniyorsam şimdi de öyle giyiniyorum bu aramızda sorun olmuyordu ama. Çok nadir elbiselerime çok dikkat çekici oldu bunu giyme be derdi ama deyis tonu yumuşak olduğu için yine sorun olmazdı ben de o elbiseyi giymezdim. Burda durup dururken bana sardı yani anlam da veremedim. Hala konuşmuyorum kendisiyle.Giyiminiz nasıl? Çok mu açıl ve dar giyiniyosunuz? Ben bakarken mini etek de giydim taytlarda giydim.esim evlenince giyimine karışmak istemiyorm ama bunları giyme lütfen dedi ben de taytları evde giyiyorum mini etek giymiyorum.orta yolu bulduk yani sizde de böyle bir durun mu var.onun haricinde makyajınıza her şeyi e karışıyorsa sıkıntı. Ama evlenince bekar gibi giyinemiyosun zaten daha özen göstermek gerekiyor
Çok iyi taktikmis aslında:)Valla bu işten ancak algı yönetimi ile kurtulabilirsiniz, en azından bastırır kendini.
Aynı şey benim de başıma geldi ama eşime herkes bakabilir ama sonuçta hem çocuğumun babası olarak hem de hayat arkadaşım olarak seni seçtim beni beğendiklerini söyleseler de içten içe seni kıskanıyorlar sen bunun farkında değilsin aslında senin gurur duyman lazım diye beynini yedim.
Şimdi adam aslında beni kıskanıyorlar diye dolaşıyor. Zaman aldı ama sonuçtan memnunun ne şiş yandı ne kebap
Evet???Esin mini etek giymenı istemeyince, bireyliginimi kaybediyorsun
Ben çatlak deyince hemen göbek düşündüm. Göbeğim çatladı çünkü benim hemen çatlak mı aaaa göbek işte yaaa diyorum :))Göbeğim çatlamadı zaten. Üst bacaklarımda çatlak oluştu. Niye oluştu inanın ben de bilmiyorum:)
Ben anlatmıyorum zaten. Beraber olduğumuz zamanlarda konuşuluyor. O zamanlar duyuyor. O da yeni dogum yaptığım icin muhabbeti oluyor. Hamile arkadas akraba varken konusu açılıyor bir sekilde. Su zamana kadar bu rahatsız olduğunun farkında degildim. Milletin icinde beni kotuler gibi konusunce bie noluyor dedim oradan çıktı bu muhabbet.
Canim inanki evlilikte bireysellik diye bişey yok bir olmak diye bişey var . Evlimisin bilmiyorumdaEğer evlenmeden önce giyiyorsa ve evlendikten sonra eşi böyle diyorsa evet kendinden veriyor demektir. Böyle böyle bireylegini de kaybeder. İnsan ne isterse onu gitmeli.
9 yıllık evliyim. Bir olmak ayrı bir şey. Ben onu demiyorum. Eşlerin kendine ait zamanı olmalı, kendi bedenleri üstünde kararları olmalı (bacaklarını ne kadar açıkta bırakmak istediği gibi), birbirlerini bogmadan bir olmalılar yani.Canim inanki evlilikte bireysellik diye bişey yok bir olmak diye bişey var . Evlimisin bilmiyorumda
Seni sen yapan giyim tarzinmi gerçekten ? Asıl sen bu soruya bak :)))Evet???
Eğer eşim beni ben yapan şeyleri ki bu konuya göre o şey giyim tarzı oluyor değiştirmemi istiyorsa kaybediyorum. Soruya bak.
Size uzuuun uzuuun anlatmak isterdim ama ne gerek var ya:)
Bak çok güzel söyledin , benim evlilgiimde bu şekilde ,yanlız ben eşimi rahatsız edicek şekilde giyinmem, benim özgürlüğüm ve özelim, kişiliğim bireyselligim kıyafet olacak kadar basit değil9 yıllık evliyim. Bir olmak ayrı bir şey. Ben onu demiyorum. Eşlerin kendine ait zamanı olmalı, kendi bedenleri üstünde kararları olmalı (bacaklarını ne kadar açıkta bırakmak istediği gibi), birbirlerini bogmadan bir olmalılar yani.
Evlilikte bireysellik yoktur. Bir olmak vardır diyen biriyle asssla tartısmaya girmem, iyi aksamlar.Seni sen yapan giyim tarzinmi gerçekten ? Asıl sen bu soruya bak :)))
Ben de tek bı kıyafetle gider demedim zaten böyle böyle başlar dedim. Ben de mini giymeyi sevmem ve giymem de mesela. Konu sahibi de giymiyormis zaten. Konu o da değil tam olarak. İstiyorsa giysin. İstiyorsa eşini dinlesin. Ama dayatma olmasın kendi istediği için olsun diyoruz. Konu dışı olacak ama erkekler pislik diye biz dışarıda istediğimiz gibi giyinip davranamiyoruz mesela. Taa oradan başlıyor zaten bizim özgürlük kisitlamamiz belki de. Ben en çok ona sinir oluyorum.Bak çok güzel söyledin , benim evlilgiimde bu şekilde ,yanlız ben eşimi rahatsız edicek şekilde giyinmem, benim özgürlüğüm ve özelim, kişiliğim bireyselligim kıyafet olacak kadar basit değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?