- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
- Konu Sahibi sweetywitch91
Saygısizlık yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki gebelikte 25 kilo aldim 1 gram catlak yokken 3. De 10-15 kiloyla catlagim oldu:) oluyo yaniYa ben 5 kilo ile vücut nasıl çatladı ona takıldım. Hiç mi göbek yoktu sizde 5 kilo bende hafif bir göbek yapmıştı mesela hiç hamile gibi olmaz ki insan 5 kilo ile bçrde çatlamış. Saçma ayrıntılar var konuda.
Allaa alla ya mesela benim vücut çatlamaya öol müsait 12 kilo aldım bende. Ama 10 kilomda çatladım. 5 kilo da çok belirgin olmuyor ya birde şaşırdım o yüzden. :)Bizim millet birazda abartiyo bu isi.. eskiden zayif anne yokmus nerdeyse
iki gebelikte 25 kilo aldim 1 gram catlak yokken 3. De 10-15 kiloyla catlagim oldu:) oluyo yani
Ole gibi ama catlamanin kiloyla alakasi yok bence. Kendim yasamasam inanmazdim bende. Her kadin baska her gebelik baska cok dogruymusAllaa alla ya mesela benim vücut çatlamaya öol müsait 12 kilo aldım bende. Ama 10 kilomda çatladım. 5 kilo da çok belirgin olmuyor ya birde şaşırdım o yüzden. :)
Okurken güldürdünüz:) tabi göbeği açık gezmiyorum:) herkes de direk benim hakkımda konuşmuyor. Sadece hamilelik konusu gecince bak ne guzel hic degismedi falan oluyor veya hic dogurmus gibi degil kim der ki simdi buna anne falan. Boyle saatlerde her gittigimiz yerde olan bir sey de degil aslinda. Ama 3 5 derken dikkatini cekti sanirim. Catlak konusuna gelince o ayrı milletin yorumundan. Ben rahatsız oldum eşim ne olcak kalsın dedi ben istemedigimi soyledim tedavi oldum. O da ne gerek var benden baska kim gorecek kafasında. Kendimden rahatsız olabilecegimi idrak edemiyor. O da farklı bir tartışma konusu yani.Siz hep göbeği açık mı geziyorsunuz ?Catlakla milletin yorumunun ne alakası var anlamadım ?Herks sizi görür görmez eşiniz yanında vücudun ne çabuk toplarlardı diye ayan beyan bağırıyorlar mı?
Zaten topu topu 5 kilo almışsınız nasıl bir değişiklik oldu da dogumdan sonra sizi hemen görenler böyle feryat figan bağırıyorlar ? 30 kilo alıp vermediğinize göre milletin sizin vücudunuzdan ulu orta bahsettirecek şey ne ?
Yani siz aynı sizken ,eşiniz “Herkes doğurunca bi AYI YOGi anne oluyor şu dünya da ;bi sen böyle tığ gibi anne oldun”diye mi attı eşyalarınIzı?
Çok açık da giyinmem çok darda. Ama bunlar göreceli kavramlar tabi ki. Atıyorum askılı ya da göbeği açık giyinen birisi değilim. Bu bana kapalılık gibi gelir başkasına uzun kollu uzun bacaklı giymek kapalılıkYani anne gibi derken biraz daha kapalı şeyler giy demek istemiş . Giyim tarzın nasıl çokmu açık giyiniyosun çok mu dar giyiniyosun
Tmm da adam önce konuşmuş anlatmış inat eden direten sizsiniz. Bi insanın eşini kıskanmasından daha doğal ne olabilir ki...
Orta yolu bulmak yerine inatlaşmayı seçmişsiniz. Atmamıştır bi yere bırakmıştır kesin.
Herhangi bi adamdan bahsetmiyoruz. Hayat arkadaşınız. Birbirinizin giyimine tabiki karışacaksınız. Karıkocalıgında bi ayrıcalıgı olmalı. Hemen cephe alıp savaş pozisyonuna girilmez. Biraz kendi istedigin biraz onun istedigi derken orta yol bulunur.
Hiç kıskanmayıp geniş geniş davransa daha mı hoş olurdu.
Bu tarz konularda boşan diyen insanlara şaşıyorum. Ya siz başka ülke yaşıyorsunuz ya bizim bildigimiz eşler arası ilişki değerleri sorunlu.
Ya ben 5 kilo ile vücut nasıl çatladı ona takıldım. Hiç mi göbek yoktu sizde 5 kilo bende hafif bir göbek yapmıştı mesela hiç hamile gibi olmaz ki insan 5 kilo ile bçrde çatlamış. Saçma ayrıntılar var konuda.
Anne giyin demek ne demek !!! Sinir oldum kocanizin tavrına oda baba gibi olsunda çocuğunun annesine konuşmasını değiştirsin !!!! İnat yap al kartını ve cokert ekstrasini mustehak çünküInatlasmadım aslında. Bu konuyu bana yeni açtı. Ama rahatsız oluyorum şeklinde bir yaklaşımı yoktu. Direk saldırı gibi girdi olaya. Ne biçim giyiniyorsun sen anne oldun artık çeki düzen ver kendine falan gibi cümleler beni sinirlendirdi.
Adam belki farklı bir açıdan bakıyor olaya. Her konuyu bir ağızdan dinleyerek yorum yapan kafalar bu kadına boşan yazan onu daha da sivriltecek yorumlar yapan insanlar . Kadın istediğini yapar zihniyetinde olduğunuz sürece o devran öyle dönmez. Benim kafam gayet yerinde . Ayrıca evet kocasının onayı olmalı herşeyde evlilik böyle birşey maalesef.
Valla bu işten ancak algı yönetimi ile kurtulabilirsiniz, en azından bastırır kendini.Kendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik döneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da çok kısa sürede hamilelige başladığım kilodan daha azına düştüm. Yine hamilelik boyunca çatlak için önlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hiç doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim süresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak çatlak olsun onların da anısı var sen böyle de güzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz çıldırıyor. Bir yere gideceğiz saçımı yapıyorum yapma dikkat çekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vücut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra çok söyler oldu. Bugün de yine arkadaş ortamında böyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu saçmaladığını söyledim. Ben böyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı geçer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi çöpe atacağını söyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca çöp poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden götürdü attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan çıkarken gördüm. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?