Merhaba 1 aylık evliyiz . Eşimle kayınvalidem konusundan başka tartışmamız olmadı . Kayınvalidem çok otoriter ve baskıcı bir insan. Daha nisanliyken dışarıda yiyeceğiz bugün dedim de sen istersen ye oğlum evde yiyecek dedi. Ev tutulacağı zaman ilk sürtüşme yaşandı yakın olsun istiyordu ben de bir otobusluk yer yeterli dedim eşime eşim de kabul etti . Erkekligine kadar laf yemiş arada kaldı kayınvalidem telefon açtı beni niye istemiyorsun diye başladı ağzına geleni söylemeyi neyse başımın üstünde yerin var olur mu öyle şey derken evlendik . Kayinvalidemin eşi yok evden gönderdiğini söyledi kendisi ama bosanmamislar 5 yıl olmuş. Ek bilgi eşim de 10 seneden sonra olmuş . İlk evine gittim sökük büstiyer hediye almış ucuzluktan aldım surasini dikemedim dedi verdi eşime eve gidince çok uzuldugumu keşke almasaydi dedim. Eşim bize yakışmaz bir daha alma demis.Yemeğe davet ettim yaptığım yemekten için ben zahmetli yemekleri bilirim bu yemeği ilk yiyorum diyebilen biri. Gelirken de kullanılmış havlu getirmiş bana ayak havlusu yapalım diye. Benim de yüzüm düşüyor yanında geriliyorum . Gece kal dememisim diye eşim ağzına geleni saydi ben d çok ağlayan biriyim bıktırdım adamı ağlamaktan ama çok üzüldüm . Kayınvalidem evden çıkarken bir dahaya gelip kalacağım keyif yapacağım dedi sustum sadece. aldığım kirazın fiyatına kadar laf ediyor. Bulduğu yerde laf sokuyor.Eşim çok iyi birisi fakat annesine karşı çok hassas ailemi istemiyorsun istemiyorsan git ailenle konuş aç davani dedi . Yerde miyim gökte mi bilmiyorum .. evimde koyduğum masanın yerine kadar her oturmamizda olay yapar kayınvalidem. Eşim de sinirle ağzından çıkanı bilmez. Ben eşime aşığım onu çok seviyorum ailesini istememe gibi bir durum yok ama ben böyle görmedim ailemde . Sakin bir yapımız vardır . Bir ayda bosanilir mi .. bir ayda nasıl benden vazgecebilme düşüncesi olmuş olabilir çok üzgünüm çok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim istiyorsan git boşanma davası aç dedi yardim
- Konu Sahibi Leipehile
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma kayınvalide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
- 28 Haziran 2020
- 207
- 363
- 18
Merhaba 1 aylık evliyiz . Eşimle kayınvalidem konusundan başka tartışmamız olmadı . Kayınvalidem çok otoriter ve baskıcı bir insan. Daha nisanliyken dışarıda yiyeceğiz bugün dedim de sen istersen ye oğlum evde yiyecek dedi. Ev tutulacağı zaman ilk sürtüşme yaşandı yakın olsun istiyordu ben de bir otobusluk yer yeterli dedim eşime eşim de kabul etti . Erkekligine kadar laf yemiş arada kaldı kayınvalidem telefon açtı beni niye istemiyorsun diye başladı ağzına geleni söylemeyi neyse başımın üstünde yerin var olur mu öyle şey derken evlendik . Kayinvalidemin eşi yok evden gönderdiğini söyledi kendisi ama bosanmamislar 5 yıl olmuş. Ek bilgi eşim de 10 seneden sonra olmuş . İlk evine gittim sökük büstiyer hediye almış ucuzluktan aldım surasini dikemedim dedi verdi eşime eve gidince çok uzuldugumu keşke almasaydi dedim. Eşim bize yakışmaz bir daha alma demis.Yemeğe davet ettim yaptığım yemekten için ben zahmetli yemekleri bilirim bu yemeği ilk yiyorum diyebilen biri. Gelirken de kullanılmış havlu getirmiş bana ayak havlusu yapalım diye. Benim de yüzüm düşüyor yanında geriliyorum . Gece kal dememisim diye eşim ağzına geleni saydi ben d çok ağlayan biriyim bıktırdım adamı ağlamaktan ama çok üzüldüm . Kayınvalidem evden çıkarken bir dahaya gelip kalacağım keyif yapacağım dedi sustum sadece. aldığım kirazın fiyatına kadar laf ediyor. Bulduğu yerde laf sokuyor.Eşim çok iyi birisi fakat annesine karşı çok hassas ailemi istemiyorsun istemiyorsan git ailenle konuş aç davani dedi . Yerde miyim gökte mi bilmiyorum .. evimde koyduğum masanın yerine kadar her oturmamizda olay yapar kayınvalidem. Eşim de sinirle ağzından çıkanı bilmez. Ben eşime aşığım onu çok seviyorum ailesini istememe gibi bir durum yok ama ben böyle görmedim ailemde . Sakin bir yapımız vardır . Bir ayda bosanilir mi .. bir ayda nasıl benden vazgecebilme düşüncesi olmuş olabilir çok üzgünüm çok
en baştan evlenmekle yanlış bir karar vermişsinz.
Ana kuzusu erkekler değişmiyor eşiniz henüz kendi olamamış, bence kayınvalide yerine eşinizin tutumlarını gözden geçirin.
Daha 1 aylık evliyim alışma aşamasındayız öyle kolay kosulmuyor maalesef eşimden memnunum sadece anne konusunda bu şekildeYa bu adamla evlenmen hata olmuş koşarak kaçman lazım.Senin yerinde olsaydım kapıyı açıp koşmaya başlamıştım çoktan
Annesi ile konuşuyor karışma iyi davran diye çaba gösteriyor hakkını yiyemem aslına bakarsanizen baştan evlenmekle yanlış bir karar vermişsinz.
Ana kuzusu erkekler değişmiyor.
- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.734
- 133
Ooo şimdi böyleyse ilerde neler olur düşünemedim bile..
Bak demesi kolay yapması zor ama inan yerinde olsam “sen bana bunu diyebilcek kadar gözünde değersizsem bu bile bi bitirme sebebidir” der eşyalarımı toplayıp giderdim davayıda o açsın bırak süründür ciddiyetini anlasın.
Çünkü bu ilerde nede olsa bırakamıyor, gidemiyor ben buna istediğim herşeyi der yaptırırıma gider demedi deme
Bak demesi kolay yapması zor ama inan yerinde olsam “sen bana bunu diyebilcek kadar gözünde değersizsem bu bile bi bitirme sebebidir” der eşyalarımı toplayıp giderdim davayıda o açsın bırak süründür ciddiyetini anlasın.
Çünkü bu ilerde nede olsa bırakamıyor, gidemiyor ben buna istediğim herşeyi der yaptırırıma gider demedi deme
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Şeyi merak ettim ya, sen istersen dışarıda ye, oğlum evde yiyecek dedikten sonra oğlu yemeği nerede yedi?
Bir ayda boşanılır mı? Böyle bir adamla evlenilir mi, daha uygun bir soruymuş ama sormakta geç kalmışsınız. Annesine karşı hassas filan değil, basbayağı yetişkinliğe adım atamamış bir ana kuzusu. Çok da güzel boşanılır kısaca, hayatınızı ruh hastası insanlara kurban etmek için yaşamıyorsunuz herhalde.
Bir ayda boşanılır mı? Böyle bir adamla evlenilir mi, daha uygun bir soruymuş ama sormakta geç kalmışsınız. Annesine karşı hassas filan değil, basbayağı yetişkinliğe adım atamamış bir ana kuzusu. Çok da güzel boşanılır kısaca, hayatınızı ruh hastası insanlara kurban etmek için yaşamıyorsunuz herhalde.
- 28 Haziran 2020
- 207
- 363
- 18
sizin yanınızda böyle peki arkanızdan böyle mi davranıyor emin misiniz önemli olan siz yokken sizin hakkınızda ne diyorAnnesi ile konuşuyor karışma iyi davran diye çaba gösteriyor hakkını yiyemem aslına bakarsaniz
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598
Keşke koşullar farklı olsaydı fakat birbirimizi severek evlendik biz ben toparlamak istiyorum
Sorun sende değil ki toparlayasin. Sorun görgüsüz psikolojik sorunlu kvdede ve esinde. Esinde o kadar basit git dava aç diyorsa bunu seni a) sindirmek ve korkutmak için yapıyor b) az karaktersiz değil ve c) sakin hamile kalayim deme
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
İnanın gözümüz düşüyor birbirimize ben alıngan biriyim biliyorum çok soylendim annesi hakkında o da anı sinirli annem aradı çok yanlış bu söylemin diye o da anlattı durumu benim de onun da hatası var bu konuda . Ailem 800 km uzakta ben İstanbul'dayım yeni geldim yeni şehir herşey yeni . Çok güçsüz yalnız hissediyorum kendimi işimde n istifa ettim iş arıyorum herşey şuan öyle zor kiOoo şimdi böyleyse ilerde neler olur düşünemedim bile..
- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
Bunu dedikten sonra eşiniz ne yaptı?Daha nisanliyken dışarıda yiyeceğiz bugün dedim de sen istersen ye oğlum evde yiyecek dedi.
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Kuzum siz bile bile lades demişsiniz kv yüzünü göstermiş nişanlıyken, aşkın gözü kör dedikleri bu olsa gerek, siz görmemişsiniz.
Kvnizle iyi geçinmediğiniz sürece bu evliliği yürütemeyeceğiniz belli.
Eşinizin bakış açısı bu.
Ya her şeyi sineye çekip olur diyeceksiniz,
ya da böyle krizleri sık sık yaşayacaksınız.
Kvnizle iyi geçinmediğiniz sürece bu evliliği yürütemeyeceğiniz belli.
Eşinizin bakış açısı bu.
Ya her şeyi sineye çekip olur diyeceksiniz,
ya da böyle krizleri sık sık yaşayacaksınız.
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
Siz eşiniz için yoksunuz ki ne yeri ne göğü? Annesinin yaptıklarına da, eşinizin gereksiz annesini savunmasına da boyun eğmek zorunda değilsiniz. Boşanmak istemiyorsunuz ama bu adamdan da ne köy olur ne kasaba benden demesi. Münasebetsiz bir kayın valide ve haklıyı-haksızı ayıramayan bir koca
- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
Bu olayın sonu nasıl bağlandı?sen istersen ye oğlum evde yiyecek dedi
Yani o yemek evde mi yendi sonuc olarak?