eşim işsiz kaldı evliliğim zorda çıkmazdayım lütfen bana dua edinnnn :((

ben kocanın maaşını vergilerimle ödemek zorunda değilim üstelik eğitmen kalitesi bu kadar düşükken her sene kaç bin öğrenci 0 çekiyor bu yan gelip yatan sözde öğretmenler yüzünden işini iyi yapana her yerde iş var ama amaç öğretmen değil yatmak olunca böyle atanamıyoruz deyip oturulur...

Canim arkadas zaten zor durumda ne kadar kirici bir mesaj bu böyle..

ben kocanın maaşını vergilerimle ödemek zorunda değilim üstelik eğitmen kalitesi bu kadar düşükken her sene kaç bin öğrenci 0 çekiyor bu yan gelip yatan sözde öğretmenler yüzünden işini iyi yapana her yerde iş var ama amaç öğretmen değil yatmak olunca böyle atanamıyoruz deyip oturulur...

sevgili arkadaşım zaten ücretli öğretmenler okullara 600 tl ye tıkılınca eğitimin kalitesi düşüyor bundan dolayı 600 tl ye güvencesiz öğretmenle iş ddoyumu olmayan öğretmen ne kadar ders anlatacak.. yanında 4 katı maaş alan öğretmenlerii görünce ne kadar kaliteli ders anlatacaklar bu sistemin getirisi...siz ve sizin gibi böyle konuşanlar oldukça evet evlatlarımızın geleceği hiç parlak olmayacak.bu ülkede herkes vergi veriyor sadece siz değil önce sisteme sitem etmelisiniz..bu ülkede hakkı olmayan yerde oturanların maaşını verginizle veriyorsunuz da benim eşimin alacağı paraya mı göz diktiniz belli ki siz de onlardansınız yaranız var ki böyle konuşuyorsunuz.. siz o verginizle daha nelere para veriyorsunuz araştırın öyle yazın bence ayrıca çok ayıp, çok seviyesizce yazıyorsunuz tarzınızı hiç tasvip etmiyorum...birşeylerden memnun değilseniz bunu ben zor durumdayken bana anlatmanızın anlamı da yok bu şekilde tatmin olamayacaksınız....

Bazı yorumlara sok oldum bu kadar mı hissiyatimizi kaybettik bu kadar mi kolay kalp kirmak arkadaslar yapmayın allah aşkına yapmayın. kalbini kirdigimiz uzdugumuz her insanla obur dünyada helallesmemiz gerektiğini unutmayin. Sanal deyip geçmeyin. Hic tanımadığınız bir yüz hak talep edecek ahirette belki burda yazdığınız kırıcı bir yorum için..

Arkadasim bende birkac gun once bi konu actim gir oku bak sen benim 3 4 yil sonraki halimsin resmen bu kadar benzer hikayemiz. (Benim nisanlimda benle yeni tanıştığında lise mezunyydu benim cabamla uni önlisans bilgisayar programı kazandi) Nisanliyim. Öğretmenim. Ve nisanlim issiz. Bilgisayar öyle nankör bi sektörki bir türlü düzgün bi is bulamıyor. Cektigin sıkıntıyı iliklerine kadar aynen hissediyor ve yaşıyorum. Dua ettim sana bol bol...

Bazı yorumlara sok oldum bu kadar mı hissiyatimizi kaybettik bu kadar mi kolay kalp kirmak arkadaslar yapmayın allah aşkına yapmayın. kalbini kirdigimiz uzdugumuz her insanla obur dünyada helallesmemiz gerektiğini unutmayin. Sanal deyip geçmeyin. Hic tanımadığınız bir yüz hak talep edecek ahirette belki burda yazdığınız kırıcı bir yorum için..

Arkadasim bende birkac gun once bi konu actim gir oku bak sen benim 3 4 yil sonraki halimsin resmen bu kadar benzer hikayemiz. (Benim nisanlimda benle yeni tanıştığında lise mezunyydu benim cabamla uni önlisans bilgisayar programı kazandi) Nisanliyim. Öğretmenim. Ve nisanlim issiz. Bilgisayar öyle nankör bi sektörki bir türlü düzgün bi is bulamıyor. Cektigin sıkıntıyı iliklerine kadar aynen hissediyor ve yaşıyorum. Dua ettim sana bol bol...

canım arkadaşım hissiyatın için çok sağol su serptin resmenn ALLAH size de yardım etsin malesef bu bölümleri açıyorlar dolduruyorlar öğrencileri bir dünya para el memleketinde okuyorlar binbir güçlükle yoklukla ailelerin paraları gidiyor sonra.... bir işsiz ordusu burdaki iş ilanlarını takip edinn bilgisayar bölümü falan çıkıyor arada ama diyorum ya maalesef torpili olanlar öne geçiyor kpss de yetmiyor Allah sevginizi aşkınızı daim etsin heralde burda en iyi biz anlarız birbirimizi yılmayın ben yılmayacağım eşime destek olacağım ama onun kuruntularını üstünden atmak zor olacak benim için.. bir erkek için bu durum çok kötü zaten biz bayanız.. çalışıyoruz çok şükür ama erkekler çalışamadıklarında iş bulamadıklarında depresyona giriyorlar gururları inciniyor.çünkü kadınlar çalışmasa da olur bakılmak zorundadır zihniyeti var çalıştırmayı çok da istemiyorlar o yüzden.. erken şimdiden dert etmeyin yaşı da çok yoksa pes etmesin destek ol ona Allah yardım edecektir.. dua kardeşiyiz yani..

Büyük bir sınavın içindesiniz. Zor bir sınav ama atlatılamayacak gibi değil...

Ne yapmalısınız?
Ailenizin eşinize karşı davranışlarına müsaade etmemelisiniz.
İş arkadaşlarınızın eşiniz hakkında yorum yapmasına müsaade etmemelisiniz.
Eşinize destek olmalısınız.

Elbette o da illa öğretmenlik yapacağım diye şart koşmayacak. Başka işler araştıracak.
Eşiniz öyle boşverci bir tip değil ki sizin telkinlerinizle fakülte bitirmiş.
Şu an psikolojik olarak çökmüş olabilir. üstüne gitmeyin. Başka işler bulması için destek olun.

Siz etrafın söylentilerine çok kulak asıp eşinize yüklenmişsiniz anladığım kadarıyla.
Ama unutmayın, Allah insanları bazen varlıkla bazen yoklukla sınarmış.
Biz sınavdayken, etrafımızdakiler de bize davranışları tutumlarıyla sınav oluyorlar..

Allah tez zamanda feraha erdirsin sizi..

hata en başta ille ünv oku diye tutturmanızla başlamış yani üvn okumayanların seviyeleri düşük oluyor gibi geliyor güzünüze ama ünv okumadanda insan kendini geliştirebilir heleki öğretmenlik kazanmış heleki tarih kazanmış atanması en zor bölümlerden biri yine tutturmuşsunuz oku diye .. eee okudu onca seneyi geçirdi ne oldu meslekmi kazandı ..o seneleri başka işte çalışarak meslek edinerek geçirseydi bu 10 senenizie yazık olmamış olurdu bari polisliğe başvursun dicem bilmiyorum yaş kısıtlaması varmı ?

parasız saadet olmuyo ne yazıkki..
haklısın sen bu durumda...
ama eşin illa öğretmenlikmi yapmalı...
atanamıyo madem geçici bi iş bulabilir bence...

eşinizin atanamaması üzücü ancak şu durumda illa öğretmenlik yapacağım deme lüksü yok
üniversite mezunu personele arayan bir çok işçi pozisyonu var özel sektörde bunlara başvurabilir
en azından düze çıkana kadar.
boşanacağız diyene kadar farklı bir iş bakabilir.

zor şartlarda büyük bir aşkla sevgiyle evlenmişsiniz madem boşanmak kelimesini ağzınıza almanız bile yanlış..
sizin şuan eşinize destekçi olmanız lazım çevreden söylenen laflara kulaklarınızı tıkayın önemli olan siz ve eşiniz evliliğiniz dışarıdaki kişilere fırsat vermeyin...
illaki öğretmenlik mi yapacak bu adam öyle bir mecburiyetliğimi var anlamadım yani..
özel sektörde üni. mezunu o kadar çok kişi aranıyor ki geçici olarak buralara girebilir çalışabilir...
başka işler yapabilir yeter ki istesin amaç para kazanmak sevdiğiyle evinde mutlu olmak başka önemli olan nedir ki...

şunu da asla unutmayın çevredeki kişilere çok kulak verirseniz sizin evliliğiniz çok uzun sürmeyeceği gibi hiç bir zaman da mutlu olamazsınız ...

benim evlilikten anladıgım iki kişi birleşir ve iki kişilik bir dunya kurarlar..
bu nasıl bir mantıktır.. ne kadar önemliymiş diğer insanların sözleri ve düşünceleri sizin hayatınızda bu kadar.. onların lafıyla eşinizi hayatınızdan çıkarmayı düşünüyorsunuz...Atanamayabilir..Herkes ne eğitimi aldıysa o işi mi yapıyor ? Çalışmak isteyen her türlü iş bulur her işi yapar...işin orası kimseyi ilgilendirmez..ya da bekler senelerce atanmayı...tercih meselesi tabiki...

ama sırf bu yuzden eşinizden ayrılma dusuncesi dikkatimi çekti....eğer gercekten böyle düşünüyorsanız ne yazık ki sevginizi gözden gecirin...çok acı :(

aynı benım durumumdasınız aynı seylerı yasamısız.eger esını gercekten sevıyorsan bu zor zamanlarda ona destek ol bence ve sadece memur olacak dıye sartlandırmayın kendınızı.benım esımde sosyolojı mezunu ve atanamadı hıc bır kuruma ama bız memur olacak dıye sartlandırmadık.ozel sektore yonlendı bızde ılk evlendıgımız uc dort sene ıssız kaldı kısın ucreetlı ogretmenlık yaptı yazları hep bostu bende ogretmenım ayrıca evlenırken aılesı hıc yardım etmedı.butun masrafları bız karsıladık.neyse cok seyler atlattık.sukur sımdı duzenlı bır ısı var (ıllakı memur olmak zorunda degıl bence),bıde kızımız var gecınıp gıdıyoruz:)))

Ben bu forma bir konu açtım İşsiz eş diye.Size olduğu gibi bana da güzel öneriler,dualar geldi Allah razı olsun .(Size kırıcı mesaj yazan aynı kişi bana da benzer kabalıkta yaklaştı ve bendende sizin yaptığınız gibi cevabını aldı)

Eşim ve ben hala işsiziz.Ben evde birşeyler yapmaya çalışıyorum eşim iş arıyor.Biz ileri yaşlardayız.Bugüne dek çalışsakta ekonomik olarak hiç hazır olamadığımız için çocuk sahibi olamadık.Beni sizin durumunuzda en çok bu düşündürür?Yaşlar geçiyor ama çocuk planı yapamıyorsunuz?

Biz işsizlik sürecinde kendimizi gözden geçirdik ve hatalarımızı bulduk.Ülkemiz koşullarında özel sektörde çalışırken işsiz kalınabileceğini bildiğimiz halde eşimin aynı yerde uzuun yıllardır çalışmasına güvenip kendimizi geliştirmedik,biz de üni. mezunuyuz ama yetmiyor hatta bu bazen sorun bile oluyor eşim yapabileceği düşük ücretli işlere başvuruyor ama siz bu işi beğenmezsiniz daha iyisini bulunca gidersiniz mantığı ile geri çevriliyor...Elbette yaşı da etken...

Bizim en büyük belamız kredi çekmemiz oldu.Sizde borç ödüyormuşsunuz.Demek ki para idaresini iyi yapmak ve asla faize bulaşmamak lazımmış...

Sizin evinize bir maaş giriyor.... eşiniz iş bulana kadar onun ile idare edin,kendinizden üste olan değil altta olnlara bakın ve şükredin,insanlar eşinizi hor gördükçe siz ona sarılın,boşanma sözünü bile anmayın,eşinizde her sabah aynı heyecan ile iş aramaya başlasın.Biz öyle yapıyoruz....Allah rızkımızı bir yerlerden verecektir ama sabrımızı görmek istiyor...Eşinizin int... sözleri ona bu sınavı kaybettirecek tehlikeli sözler Allah korusun...

Allah iş arayan herkesin yardımcısı olsun inşallah...

hata en başta ille ünv oku diye tutturmanızla başlamış yani üvn okumayanların seviyeleri düşük oluyor gibi geliyor güzünüze ama ünv okumadanda insan kendini geliştirebilir heleki öğretmenlik kazanmış heleki tarih kazanmış atanması en zor bölümlerden biri yine tutturmuşsunuz oku diye .. eee okudu onca seneyi geçirdi ne oldu meslekmi kazandı ..o seneleri başka işte çalışarak meslek edinerek geçirseydi bu 10 senenizie yazık olmamış olurdu bari polisliğe başvursun dicem bilmiyorum yaş kısıtlaması varmı ?

Onca sene okudu meslek mi kazandı demişssiniz EVET MESLEK KAZANMIŞ adam. Atanamıyorsa, devlet kendi okullarında sayısını kendsi seçerek belirleyip eğittiği insanlara iş imkanı sağlayamıyorsa, hatta ve hatta bir şekilde dersaneler kanalıyla bile olsa denetlemelerin eksikliğinden, adam kayırmadan v.s.den yararlanarak sadaka verir gibi 450 tl maaşla sigortasız adam çalıştırılmasına göz yumuyorsa hata o okulu okuyanda okutanda değil bu düzeni kuran ve ona çanak tutanlardadır.

Kaldı ki üniversiteler kişilere sadece meslek kazandırmaz. Dünyaya çok daha geniş bir açıdan bakabilmeyi, farklı düşünceleri de değerlendirmeyi, okumayı, dinlemeyi öğretmeyi hedefler. Ha tabiki her üniversite mezunu bu özellikleri kazanamaz ama amaçlanan odur. O nedenle insanlar üniversiteye girmek için çırpınıyorlar. Bir noktada dediğniz doğru, insan üniversiteye gitmeden de kendini geliştirebilir ancak bu tek başına yapılması zor olan bir durumdur ve kişinin çok fazla çabalaması gerekir. Ha başaran yok mudur tabiki vardır başta kendi annemden biliyorum.

Konu sahibi arkadaşım, aynı yollardan ben de geçtim. Mühendis eşim çalışkan ve azimli olmasına rağmen 6 yıllık ilişkimizin sonunda yüzükleri takınca bir anda işssiz kaldı. Ben de konum olarak ondan daha yüksek bir konumda yüksek bir maaşla çalışıyordum. İlla ayrılmak istedi bende. Çok büyük bir kavga ettim onunla. Ve kavganın sonunda 30 yasında kocaman adam hüngür hüngür ağlamaya başladı. Hıc unutamam... Erkekler çok daha ağır geçiriyor bu durumu. İnanırmısın o dönemde tezgahtarlık için başvuru yaptı kabul etmediler. Ama sonra Allahıma binlerce kere şükürler olsun ve Allahım o zorlukları hem bize hem başkalarına asla yasatmasın, rastgele başvurduğu kurumsal bır fırmadan teklıf aldı ve düğüne 2 ay benım ıkı katım maasla ıse başladı. Dilerim allah cümlemizin yardımcısı olsun... Başka bir ilde olsanız belki daha çokiş imkanınız olabilir.

Bu arada eşinizin sizin sözlerinizle üniversiteye gitmesi bence aileniz tarafından eleştirelecek dağil takdir edilecek bir olay. Bunu aienize soyleyın....:nazar:

memurmuşsunuz sizde kpss ile mi atandınız?.

eşiniz öğretmense kpssye bu yıl buzamanlar çalışmaya başlasın. öle böle değil gezmeyte tvye bile zaman ayırmadan çalışsın.. yeterki kayda değer bir puan alsın.

hem eğitim bilimlerinden hemde genel kültür genel yetenekten. eğer ataması olmuyorsa (ki çok az alım oluyor) 4001den düz memur olabilir.

kim işini yapabiliyor ki...

yok torpil felan diye kendini kandırmasın (herkez torpille atanmıyor).

kpss zor diyorsa, iş tipine bakmadan özelde iş araması gerekiyor.

borçlarınız varya dikkat edin yeni borç yapmamaya çalışın. kredi kartlarınız varsa kartlarınızı iptal edin (araştırmalara göre daha çok alışveriş yapılıyormuş)....

birde sırf bu yüzden boşanmayı düşünmeyin... bir sürü insanın sıkışık dönemleri oluyor... eşiniz en azından çabagösteriyor... göstermese bırak derdim...

Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okudum. Allah yardımcınız olsun, rızkınız bol olsun.
Eşiniz anladığım kadarıyla kendini sizin karşınızda ezilmiş hissediyor. Bu aşamada sizin desteğiniz çok önemli. Çevrenin ne dediği sizi ilgilendirmesin. İnsanlar her zaman konuşur, üzerine vazife olmayan her konuda yorum yapar, kendi eksiklerini başkalarının hayatlarını irdeleyerek görmezden gelmeye çalışırlar. Her ay maaşı eve getirdiğinde herkes sevilir; ama asıl önemli olan o kişinin işsiz kalması halinde de sevilip değer görmesidir. Bu herkesin kolay kolay yapabileceği bir şey değil, siz ona sahip çıkmışsınız, sizi kutluyorum.

Borçlar bir şekilde ödenir, Allah kolaylığını verir muhakkak. Siz denemekten, çabalamaktan ve sevginizden vazgeçmeyin. Belki bir müddet daha özveride bulunmak zorunda kalacaksınız. Ama eşinizi seviyorsanız, o da sizi seviyorsa bu sınavı kolayca atlatırsınız.Onun kendini bırakmasına izin vermeyin. Boşanmanın bir kurtuluş olmadığını anlamasını sağlayın. Boşanmayı düşünmek yerine kendi için bir şeyler yapması gerekiyor. Siz zaten çalışıyorsunuz, boşanacak olsanız da işiniz var. Boşanmayla size iyilikte bulunmayacağını, aksine kendine kötülük edeceğini izah edin. Kendinize, eşinize ve hayata inanmaktan vazgeçmeyin. Duam sizinle.

bu gibi konu açanların derdi bazı firmalardaki adaletsizlikler değil kendilerini geliştirmedikleri için devletin köhne zihniyetine muhtaç olmalarıdır yoksa benim tanıdığım nice öğretmenler var özel okullar adeta yarışıyor kendilerine transfer etmek için dedim ya işini iyi yapana her kapı açık ama sadece mezun olup atayın beni diye ağlayana kimse iş vermez elbette 400 500 lirayı reva görür. o yüzden oturup düşüneceksiniz.

ben gerçekleri yazıyorum burada ben de bilirdim dua etmeyi pollyanacılık yapmayı ama size faydası olmaz.. devlete sırt dayamayı düşüneceğinize oturup nasıl daha iyi bir öğretmen olabilirim diye düşünürseniz daha faydalı olur..

memurmuşsunuz sizde kpss ile mi atandınız?.

eşiniz öğretmense kpssye bu yıl buzamanlar çalışmaya başlasın. öle böle değil gezmeyte tvye bile zaman ayırmadan çalışsın.. yeterki kayda değer bir puan alsın.

hem eğitim bilimlerinden hemde genel kültür genel yetenekten. eğer ataması olmuyorsa (ki çok az alım oluyor) 4001den düz memur olabilir.

kim işini yapabiliyor ki...

yok torpil felan diye kendini kandırmasın (herkez torpille atanmıyor).

kpss zor diyorsa, iş tipine bakmadan özelde iş araması gerekiyor.

borçlarınız varya dikkat edin yeni borç yapmamaya çalışın. kredi kartlarınız varsa kartlarınızı iptal edin (araştırmalara göre daha çok alışveriş yapılıyormuş)....

birde sırf bu yüzden boşanmayı düşünmeyin... bir sürü insanın sıkışık dönemleri oluyor... eşiniz en azından çabagösteriyor... göstermese bırak derdim...

Allah yardımcınız olsun...

arkadaşıma katılıyorum
canım ben de kpss ile atandım sıfır torpille merkezi atama için torpil gerekmiyor
bu yıl b grubu yılı
eşin başlasın şimdiden çalışmaya biliyorum borcunuz var ama yolunu bulursanız dershaneye gitsin
kendi alanından iyi puan almak için ne lazımsa yapsın
gerekirse uyumadan çalışsın
olmazsa genel kültür genel yetenek puanıyla 4001 ile atansın sonra geçer öğretmenliğe gene
insanlar kpss de en çok tarih ve matematikte zorlanıyor eşin zaten tarihçi
matematiği de toparlarsa 4001 den atanacak puanı alır
ben görüyorum insanlar adliyede mübaşirlik yapıyor ama aslında atanamamış öğretmen
ya da bir yerde düz memurluk yapıyor kpss yeterli olunca geçiş yapıyor
çalışısın çabalasın eşin
Allah emeğini karşılıksız bırakmaz elbet

hayır şunu anlamıyorum sana neden o kadar para versinler bir düşün. farkın ne? senin gibi nice öğretmen-cik var piyasada varmı seni farklı kılacak yerinin doldurulamayacağı bir özelliğin? yok. o zaman sana bu kadar. git yeni teknikler bul öğrencilerce velilerce aranan bir isim ol bak nasıl akıyor şartlar sana doğru ama alışmışsınız yatmaya şimdi zor geliyor tabi..

bulunduğumuz yer ve iş ortamım çok bağnaz hele iş arkadaşlarım kibirli eşleri hep çok para kazanan insanlar; aaaaa eşin çalışmıyor mu senin daha atanamadı mı yanlış adam seçmişsin falan..dışlamalar bile var zaten iş yerimde çok huzursuzum dedikodu falan eşim de çok gururludur. boşanmak ayrılmak hep onun telaffuzu biz birbirimizsiz nefes bile alamazken öyle kötü bi hale büründü ki durum.. yaş geçiyor evladımız yok yapamıyoruz herşey sıkıntı borçları zor ödüyoruz.. başka bir ile mi taşınsak diyorum ne blim iş olanağı çok olan biryere

Öncelikle böyle düşünen insanlardan arkadaş olmaz, onları hayatından çıkarmalısın..
parayla saadet olmaz, parayı paylaşacak kimse olmadıktan sonra isterse trilyonlar olsun olmaz..
Saadet için her ikisi de gerekli ölçülerde lazım..
Eşin evde oturmasın illa atanmadı diye başka işte mi yok?
Hiç bir şey yapamıyorsa taksi şoförlüğü, tezgahtarlık falan yapsın..
Gitsin iş kura baş vursun, isteyen taşı sıkar suyunu çıkarır..
Yani kurumsal marketlere bile girebilir asgari ücretle falan..
Hiç yoktan iyidir...
Ama önce sen kafanda ki düşünceleri değiştirmelisin..
Evlilik bu şimdi atanamadı diye çalışamıyor ilerde bir gün ALLAH korusun hasta olsa ne olacak?
Ya da sen çalışamasan ne olacak..
Evlilik sadece güzel gün değil kötü gün birlikteliğidir de..
Üzerine gitmemeye çalış..
Kaldı ki memurum diyorsun bu gün en düşük memur maaşı nereden baksan 1500-2000 tl ye yakın..
İstedikten sonra bu parayla çok rahat geçinilebilir..
Şimdilik lüxlerden vazgeçin ve bu parayla geçinmeye bakın elbet ki bir gün eşinizde iş bulur..
Para bulunur da seven ve sevilecek karakterde bir eş her zaman bulunmaz..

bu gibi konu açanların derdi bazı firmalardaki adaletsizlikler değil kendilerini geliştirmedikleri için devletin köhne zihniyetine muhtaç olmalarıdır yoksa benim tanıdığım nice öğretmenler var özel okullar adeta yarışıyor kendilerine transfer etmek için dedim ya işini iyi yapana her kapı açık ama sadece mezun olup atayın beni diye ağlayana kimse iş vermez elbette 400 500 lirayı reva görür. o yüzden oturup düşüneceksiniz.

ben gerçekleri yazıyorum burada ben de bilirdim dua etmeyi pollyanacılık yapmayı ama size faydası olmaz.. devlete sırt dayamayı düşüneceğinize oturup nasıl daha iyi bir öğretmen olabilirim diye düşünürseniz daha faydalı olur..

Belki eşi çok iyi bir öğretmendir de henüz hayatının dönüm noktası olacak işe sahip olamamıştır olamaz mı?
Bu kadar önyargılı olmayın.Konu sahibinin eşini tamıyoruz değil mi?
Ülkemizdeki mezun sayıları ile istihtam kapasitesi birbirini karşılayabiliyor mu buna bakmak lazım.
Herkesin önünde ışıklı yollar açılmıyor mezun olur olmaz.
Konu derindir kısacası.
İşsiz kalanların içinde emin olun çok değerli insanlar da var.
Bu ne onları suçlu konuma düşürür ne de değersizleştirir.

Konu sahibi arkadaşım;
Sen eşine destek olmaya ve yanında olmaya devam et.
İşsiz kalınca boşanmayı düşünmek te ne demek.
İnsanların hayatları iniş-çıkışlarla doludur.
İyi günde ve kötü günde birbirimizin yanında olabilmeliyiz.
Eşin kendi branşı dışında da tercih yapmış sanırım.Elinden geleni yapıyor anladığım kadarıyla.
Sabredin biraz daha.Etrafa kulak asmayın.Mutlaka bir kapı açılacaktır eşinize.
Olmazsa öğretmenlik dışı bir işte geçici olarak çalışsın.
Bundan da utanmasın.Evinin geçimini sağlamak için 450 liraya öğretmenlik yapmış.
Resmen emeği sömürülmüş.Ama yine olsa yine çalışmaya razı.
Umarım en kısa zamanda hallorur sorunlarınız...

Back
X