Surekli siddet uygulayan bi insan olsaydi zaten giderdim simdiye kadar.bu ilk oldugu icin hemen gemileri yakip gitmek bosanmak vs bunlar cocuguma haksizlik etmis olacagim gibi geliyor.simdi diyeceksiniz bi kere yapan bi daha yapar diye.bunu yasamadan bilemicem.tabiki boyle bir durumla tekrar karsi karsiya gelsem artik derimki bu adamin yolu yol degil.sen kac git kizim.su anda ayri odalarda takiliyoruz.bu sekilde ne olacak bilmiyorum.Yorumları okumadım. Ben en çok çocuğum için bu evde kalıyorum kısımlarına takılıyorum konularda. Eminim kolay değildir ama sadece sormak istiyorum ''Çocuğunuz için'' kaldığınız o evde çocuğunuza iyi bir şey mi yaptığınızı sanıyorsunuz?
Oyle miii pardon.Ay yok Allah korusun :)
İlk eşimden bahsediyorum.
2.evliliğim şuan.
Gecmis olsun.Esinizin onceligi kendisi. Her insan isler zorlasinca farkli tutumlar sergiliyebilir,ama cocuk sahibi olanlarin boyle davranmaya haklari yok.Hamileliginizde ilk sinyali size vermis.Siz sinyali dogru anlamissiniz,bunun icin icinize oturmus kabullenememissiniz.Simdi isler iyice sarpa sardi,fiziksel siddet var,hem de bebegin yaninda olumcul sonuc dogurabilecek bir yere.Artik esiniz size iyice bilendi.Bunun gerisi gelir mi,derseniz sebep artik yaratilir esiniz tarafindan bu sefer tek tokatla kalacagini dusunmuyorum.Siniri hamileyken asmis esiniz,cita simdi daha yuksekte.Olacaklari beklemek bebek icin ne kadar saglikli siz dusunuceksiniz.Son olarak kendi isteklerini cocugunun sagliginin onune koyan bir kisinin anlayisina birakiyorsunuz evladinizi.Surekli siddet uygulayan bi insan olsaydi zaten giderdim simdiye kadar.bu ilk oldugu icin hemen gemileri yakip gitmek bosanmak vs bunlar cocuguma haksizlik etmis olacagim gibi geliyor.simdi diyeceksiniz bi kere yapan bi daha yapar diye.bunu yasamadan bilemicem.tabiki boyle bir durumla tekrar karsi karsiya gelsem artik derimki bu adamin yolu yol degil.sen kac git kizim.su anda ayri odalarda takiliyoruz.bu sekilde ne olacak bilmiyorum.
Çok ilgili bir baba ise neden çocuk ateşler içinde yanarken pes oynamaya gidiyor?normalde bana cok destek olan çocuğuyla da cok ilgili bir baba
sinirim geçmedi.aksine daha da artıyor giderek.ben sadece çocukla ilgili bişeyler olduğunda yardım ettiğinden bahsettim.altını değiştirmek,mama içirmek gibi.onun dışında düşüncesizliklerinden de bahsettim.sorun bu düşüncesiz tavırları.bana yardım etmesin ama beni düşünsün insan yerine koysun.tek derdim tek kırıldığım üzüldüğüm konu bu.ve bana vurduğu için asla affetmek gelmiyor içimden.zaten kendisi yanaşma niyetinde de değil.o yüzden akışına bıraktım.illede ayrılmam demiyorum.bir anlık ofkeyle hayatımıza mal olacak böyle bir hareket yapmak istemiyorum.bir süre gözlemleyip duruma bakıcam.olmadı inceldiği yerden kopar gider.Çok ilgili bir baba ise neden çocuk ateşler içinde yanarken pes oynamaya gidiyor?
Sanırım siniriniz geçti
ayrılmakta istemiyorsunuz
Kendi kendinizi avutuyorsunuz şu an
ne gibi ondan geri kalır bir yerim yok mesela ?Al birini vur ötekine. Eşinize saydırıyorsunuz ama sizin de ondan kalır hiçbir yeriniz yok
Başlamışsınız şiddete, ağız dalaşı ve söz kavgası karşılıklı. Yani bu hikayede mağdur kimse yok herkes şiddet uyguluyor herkes ağır söz söyleyebiliyor, aileleri devreye sokup olayı büyütüyor.ne gibi ondan geri kalır bir yerim yok mesela ?
Bak kız kardeşim, güçlü ol. Ben seni tanımam eşini, ev ortamını bilmem ama yapma kendine, yaşayıp göreceğim demişsin bundan sonra ne yaşarsan yaşa bunu unutabilecek misin? Bu adam değişmezse evladın ilerde sormayacak mı ben miydim buna seni mecbur bırakan diye? Etme.Surekli siddet uygulayan bi insan olsaydi zaten giderdim simdiye kadar.bu ilk oldugu icin hemen gemileri yakip gitmek bosanmak vs bunlar cocuguma haksizlik etmis olacagim gibi geliyor.simdi diyeceksiniz bi kere yapan bi daha yapar diye.bunu yasamadan bilemicem.tabiki boyle bir durumla tekrar karsi karsiya gelsem artik derimki bu adamin yolu yol degil.sen kac git kizim.su anda ayri odalarda takiliyoruz.bu sekilde ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?