Esim ilk defa bana vurdu

Kocaniz merhametsiz ve sorumsuz bir adam. Bence bosanmiyorsaniz bile bir süre ailenizin yanına gidin. Hem bu kaos ortamından uzaklaşmış olursunuz hemde anneniz bebeğin bakımına yardimci olur sizde biraz dinlenirsiniz.
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm yasadiklariniz.

Sen onun sırtına o senin ensene vurmuş..İkiniz de saygıyı yitirmişsiniz.Bebeğiniz var ergen gibi triplesmeyi bırakın yoksa bu evliliğin sonu hiç iyi görünmüyor. YAziz bebeginize.

Annenize açıklama yapmayın o zaman. Biraz kafa dinlemeye geldim sizi özledim vs diyin olmaz mı öyle.

Ömür boyu size vurduğunu unutamayacaksınız. Bu çok acı. Ama bir erkek bu raddeye geldiyse sevgi sıkıntısı yaşıyor demektir. Kalbe bir kez soğukluk girdi mi artık aldatma da dayak da her şey olabilir o evlilikte. Boşanmak da zor devam etmek de zor. Ben olsam sevgisi ile ilgili sıkıntısı varsa sanırım ayrılmayı tercih ederdim. Sevgi olmazsa evlilik işkence olur.

Herkes üremek zorundaymis gibi düşünmeden çocuk yapılırsa böyle olur.
Çocuk sorumluluğunu bilerek çocuk sahibi olan çok az erkek var. Nasılsa kadın bakıyor, bu durumda kadının 10 kere düşünmesi lazım.
Sorumluluk istemeyen adamla çocuk yapıp sonra çocuğun dertleriyle darlayinca patlamaya hazır bir adet bomba oluyor.

Eşimle evliligimde sorunlu değil. Genelde mutluyuz cok uzun zamandir tartismiyoruz bile ama çocuk olursa bu evlilik elimizde patlar biliyorum çünkü eşim kendini, hayatımızı çocuğa göre yaşamak istemeyecek bir adam bunu biliyorum. Kendi de söylüyor zaten.

Çocuk için 2 ayda bir tartışma yaşamak sorun olmayacağı anlamına gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim vakit ayirip bu kadar yorum yaptiginiz icin.tabi yorum yapan herkese tesekkur ederim.benim tek derdim yuvamin dagilmamasi baska bisey degil.

Tesekkur ederim vakit ayirip bu kadar yorum yaptiginiz icin.tabi yorum yapan herkese tesekkur ederim.benim tek derdim yuvamin dagilmamasi baska bisey degil.
O zaman çok fazla tartışmaya girmeyin esinizle. Hatta bazen o yokmuş gibi davranın. Kendini bişey sanmasina izin vermeyin. Yoksa daha da saygisizlasir size karşı

Ahh tatlım su masalı yutmayalım artık demi ama?!!! Bakın çizdiğiniz o çocuğa iyi ortam pozitif cart curt ol-ma-yacak. Bu adam sizin ömrünüzü yiyecek yetmeyecek ilerde oldu bir ikinci üçüncü onlarda bu kaosa dahil olacak. Sonunda ne olacak biliyormusunuz o uğruna boşanmadiginiz çocuklarınız sinirli stresli güven problemleri olan bireyler olacak.
Benim halam bizzat böyle bir hayatı çekti. Şimdi çocukları azıcık tepeleri atınca "banane banamı çektin cekmeyeydin görmeseydim bu kavgaları tartışmaları" diyorlar. Sonra üzülüyorlar ama neye yarar.
Lütfen lütfen çocuğu bahane etmeyin...

Kocanız size ilk defa vurdu, tamam.
Peki siz ona kaçıncı defa vuruyorsunuz?
Onun yaptığını bana vurdu beyin kanaması geçiriyordum diye anlatırken kendinizin ona vurduğunuzu o kadar olağan anlatmışsınızki yani ben yaptım sorun yok ama o yapamaz gibi bir şey çıkıyor ortaya...
Diğer olaylar eğer gerçekten anlattığınız gibiyse haklıydınız tabi ama haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Sen ve bebeğin adamın umrumda değilsiniz, ne yazık ki bu böyle yaptığı söylediği şeyler bahane, adam senden ayrılmak için bahaneler üretmeye devam edecek hergün böyle birsuru konu açılıyor burda sorumsuz sevgisiz saygısız adamlar ve aynı evde küçük bebekler ne kadar üzücü... Böyle adamları koca deyip birde çocuk yapiyosunuz ya ne diyim Allah yardımcınız olsun..

Boyunları altlarında kalsin o zaman.
Kalmıyor valla. Ben beddua etmedim,boşanmanın hemen akabinde evlendi çoluk çocuk sahibi oldu çünkü. Eşi çocukları acı çekmesin inş.
Ama bana gelene kadar canını yaktığı çok insan vardı. Onların ahları gökleri işletiyordu zaten :))
Gördüğüm kadarıyla aldı yürüdü,gayet iyi durumda.

Yuvanin dagilmamasini istiyorsan sana tavsiyelerim sunlar;

1.Tartismalarda ayri yatmamaya calis ve ailenin evine gitme.Mesafeler arttikca kotu dusunceler beyninizi kaplayacak.Halbuki bazen sadece bir sarilma bile tartismayi sonlandirir.

2.Esinize vurmayin.Agir laflar etmeyin.Saygili olun saygi gorun.

3.Laf sokar gibi konusmayin.Bazen ilk susan taraf siz olun.Uygun zaman ve ortamda tatli dille sorununuzu ve sizden neler bekledigini konusun.Sizde beklentilerinizi anlatin.

4.Arada kendi arkadaslariyla vakit gecirmesini ona cok gormeyin.

5.Sevgi sikintisi yasadigini sanmiyorum ama bunaldigini dusunuyorum.Cunku kendisini kukla haline getirdiginizi ima etmis.Azicik rahat birakin.

Ne demek kac defa vurdunuz.ilk defa vurdum bende.ayrica okumadiniz heralde.ben vurdugumu savunmadim.ilk vurdugum anda vurmadi bana.bekledi ve benim hic beklemedigim bi anda arkamdan vurdu.ayrica ben ona hususi gidipte dur sunun sirtina bi vurayim demedim.zaten ikimizde birbirimizi hirpaliyoduk.kolumdan cekistiriliyodum.ayrica sizin dusunceniz kan davasi gibi bisey.ben ona vurunca gelip onun da bana vurmasi gerekirmiydi.ben vurdum diye bi erkegin kadina vurmasi kabul edilebilirmi.onun elinin ayariyla benim elimin ayari aynimi.kafamin arkasi hala elimle dokundugumda aciyo.dun aksam vurdugundan beri basim agriyo.bazi hanimlar neredeyse erkek vurdu diye eline saglik diyecekler.pes dogrusu pes.

bu arada nolur bulmaz siz bı darp raporu alın. Elinizin altında olsun. Tekrar okudum "öldürürüm bicaklarim" falan demiş sanırım. Sağlama alin kendinizi nolur.

Ay sormayın ya, yok adam apartmanda arkadaşlarıyla oynuyormuş ne olacakmış , e bebek sadece kadının mı, yok kadın da vurmuş.Kimse zaten şiddeti meşrulaştırmıyor burada; ama adam resmen kadın çocuğu alacakken kadına arkadan saldırmış, ya kadın kucağına alırken bebek düşseydi ne olurdu acaba.Bu kadar şeyin arasında adam nasıl savunulur bilemedim.

Ya ama bırakın şimdi şu "bir erkeğin bir kadına vurması kabul edilebilirmi" argümanını.
Hemen cinsiyet kartını oynamayın. Bunun cinsiyeti yok.

Ne demek benim elimin ayarıyla onunki aynımı?
Sizin elinizin hafif olması suçunuzu hafifletmiyor.
Şiddet şiddettir. Kimden geldiği önemli değil.
Ben eşinizi savunmuyorum. Sizi haklı bulmamam onu savunuyorum anlamına gelmez.
İkinizde haksızsınız ve şiddet eğilimlisiniz.

Yo vallahi kusura bakmayin cocuk elindeyken düsünüp tasinip sunun ensesine saglam birtane vurayim diye karar veren erkegin vurmasi ile karinin hirpalanirken sirtina birtane vurmasi ayni degil. sinirlerim bozuldu ... yaptigi adamlik miymis?!

Sizinle bir konu hakkında sohbet etmiştik. Eşiniz kökeniniz vs hakkında. Ayrıldınız mi yoksa eşinizden ?

Sizin bakis aciniza gore benim ona vurmam onun bana vurmasini hakli sebep olarak gosteriyor.siz vurmussunuz adam da o yuzden vurmus diyerek adamin vurmasini mesrulastiriyorsunuz.tam tersi olsaydi o bana vurdu diye ben de ona vursaydim ayni yorumu yapacakmiydiniz cok merak ediyorum.sizin bakis aciniza gore erkek vursa bile kadin karsilik vermemeli.niye cunku erkeklerin dokunulmazligi var bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…