• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ilk defa bana vurdu

Kalmıyor valla. Ben beddua etmedim,boşanmanın hemen akabinde evlendi çoluk çocuk sahibi oldu çünkü. Eşi çocukları acı çekmesin inş.
Ama bana gelene kadar canını yaktığı çok insan vardı. Onların ahları gökleri işletiyordu zaten :))
Gördüğüm kadarıyla aldı yürüdü,gayet iyi durumda.
Kötüye bir şey olmuyor haklısın.
Çocukların bir suçu yok zaten , boşanma sonrası hemen evlendiyse zaten kurtulmuşsun öyle bir adamdan.

Boyle bi konu acacagim asla aklimin ucundan gecmezdi.iyi kotu gecinen cok fazla problemleri olmayan 2 ayda bir buyuk kavgalar edip ayni gun icinde barisan 5 senelik evli bir kadinim.9 ay once dogum yaptim.hamilelik donemimdede esimle hep kavgalarimiz oldu.7 aylik hamileyken sacma sapan bi tartisma sonucunda esim ayrilalim dedi.o gun bu gundur icimden cikmadi o cumlesi zaten.dogumdan sonra daha beter oldu iliskimiz.esimin soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.dogumdan once calisan bi kadindim.artik calismiyorum.esim aksam eve geldiginde oturup sohbet etmek birlikte biseyler paylasmak istiyorum.ama o hep elinde telefon butun gece oturur sonrada gider yatar.bi kere bile agzindan hadi sende sıkılıyosun hazirlanda suraya goturim demez.hep ben teklif ederim.gelelim asil meseleye.cumartesi aksami gece 11 civari evde oturuyoruz.bebegimin de atesi cikmisti.gunduz asi vurdurdugumuz icin.cocugu yikiyorum soyuyorum falan atesi dussun diye biseyler yapiyorum.bu kalkti gecenin 11 inde arkadaslar playstation oynamaya cagirdi demeye.bizim binada komsunun evinde oynayacaklar bu arada.bana hicbisey sormadan cikti gitti.gece 2 oldu aradim artik.eve gelmeyi dusunmuyomusun dedim.oyun oynuyorum gelicem dedi.gece 3 te geldi.4 saat boyunca aramadi bile.cocuk ne oldu diye.ertesi gun benim suratim dusuk konusmuyorum.kendisine ne oluyosa o bana benden daha cok trip atiyo.evde yuzumu gormemek icin kose kapmaca oynuyo.neyse sabahtan aksama kadar hicbisey yemedik.aksam masa kurdum.yemek yemiyomusun diye seslendim cevap yok.ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.hala daha ensem uyusuk acidan.sonra abimi aradi ben annesini aradim.eve geldiler curcuna laf dalasi hicbisey cozulmedi.neymis ben onu nasil arayip eve gelmiyomusun dermisim.benim surat yapmamin tek sebebi usulunce gonlumu almadan gitmesiydi.bana deseydiki cocugun atesi var ama cok onemli degilse ben bi kac saat arkadaslarla takilip kafa dagitsam.gelirim merak etme sizde yatin vs diye guzellikle soylese canimi yese.ama yok.boyle izin almis olurmus.izin alamazmis.ben evde krallik kurmaya calisiyomusum.onu kopek gibi oynatiyomusum.disarida ondan bundan ornek alip gelip kendi evliliginede aynisini uygulamak istiyo.su an icime nefret doldu.sirf cocugum var diye gitmiyorum bu evden.yorumlarinizi bekliyorum.benim hatali oldugum yerler varsa lutfen ozelestiri yapabilmem icin soyleyin.
yorum yapacaktım çocuğum için evden gitmiyorum sözünü görene kadar.

ikinizde de hata var, karşılıklı fiziksel şiddete döküyorsunuz artık.ben bir sorun olduğunda hemen telefona sarılıp akrabaları doluşturmayı de sevmiyorum koca insanlarız sonuçta.ama bir bebeğiniz var ve o bebek için esas daha fazla birbirinize çocuğun önünde eziyet etmeden ayrılıyorsanız ayrılın.

ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.
Eşiniz yemek yemiyorum diye terslemiş, zıkkım ye diye beddua etmişsiniz. Fiziksel şiddeti ilk siz uygulamışsınız. Eşiniz ciddi manada hatalı evet, ama siz de en az onun kadar hatalısınız. Yanlışa verilen yanlış cevaplar evliliğinizi ciddi sıkıntıya sokmuş. Bu saatten sonra karşılıklı saygı sağlanabilir mi bilemiyorum, geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim.

Okurken sanki Evliliği hamileliğiniz sonunda Kafasında bitirmiş gibi bir izlenim uyandı bende.

Asıl çocuğunuz için gidin o evden. Yarın öbür gün,önce annem babama vurdu,sonra babam anneme vurdu. Annem babaannemi,babam dayımı çağırdı. Kavga büyüdü diye anlatacak psikolojide bir çocuk olmaması için,çıkın gidin.

Ailelere haber verme isi ondan cikti zaten.hemen telefona sarildi abini ariyorum diye.ben uzerine gittim elinden alayim telefonu aramasin diye.defol git seni öldürürum bana yaklasma bitti dedi.oyle yapinca bende annesine haber verdim.
Mesleğiniz varmış yeni gördüm niye bitti diyip duran adamın yanında zorla duruyorsunuz? Bittiyse bitti diyip gururunuzu daha fazla ezdirmemek çok mu zor, çocuk da yokmuş nedir sizi sevmeyen hastalığınizda umursamayan bir adamla tutan şey? Abiniz size vurduğunu biliyor mu?

Boyle bi konu acacagim asla aklimin ucundan gecmezdi.iyi kotu gecinen cok fazla problemleri olmayan 2 ayda bir buyuk kavgalar edip ayni gun icinde barisan 5 senelik evli bir kadinim.9 ay once dogum yaptim.hamilelik donemimdede esimle hep kavgalarimiz oldu.7 aylik hamileyken sacma sapan bi tartisma sonucunda esim ayrilalim dedi.o gun bu gundur icimden cikmadi o cumlesi zaten.dogumdan sonra daha beter oldu iliskimiz.esimin soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.dogumdan once calisan bi kadindim.artik calismiyorum.esim aksam eve geldiginde oturup sohbet etmek birlikte biseyler paylasmak istiyorum.ama o hep elinde telefon butun gece oturur sonrada gider yatar.bi kere bile agzindan hadi sende sıkılıyosun hazirlanda suraya goturim demez.hep ben teklif ederim.gelelim asil meseleye.cumartesi aksami gece 11 civari evde oturuyoruz.bebegimin de atesi cikmisti.gunduz asi vurdurdugumuz icin.cocugu yikiyorum soyuyorum falan atesi dussun diye biseyler yapiyorum.bu kalkti gecenin 11 inde arkadaslar playstation oynamaya cagirdi demeye.bizim binada komsunun evinde oynayacaklar bu arada.bana hicbisey sormadan cikti gitti.gece 2 oldu aradim artik.eve gelmeyi dusunmuyomusun dedim.oyun oynuyorum gelicem dedi.gece 3 te geldi.4 saat boyunca aramadi bile.cocuk ne oldu diye.ertesi gun benim suratim dusuk konusmuyorum.kendisine ne oluyosa o bana benden daha cok trip atiyo.evde yuzumu gormemek icin kose kapmaca oynuyo.neyse sabahtan aksama kadar hicbisey yemedik.aksam masa kurdum.yemek yemiyomusun diye seslendim cevap yok.ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.hala daha ensem uyusuk acidan.sonra abimi aradi ben annesini aradim.eve geldiler curcuna laf dalasi hicbisey cozulmedi.neymis ben onu nasil arayip eve gelmiyomusun dermisim.benim surat yapmamin tek sebebi usulunce gonlumu almadan gitmesiydi.bana deseydiki cocugun atesi var ama cok onemli degilse ben bi kac saat arkadaslarla takilip kafa dagitsam.gelirim merak etme sizde yatin vs diye guzellikle soylese canimi yese.ama yok.boyle izin almis olurmus.izin alamazmis.ben evde krallik kurmaya calisiyomusum.onu kopek gibi oynatiyomusum.disarida ondan bundan ornek alip gelip kendi evliliginede aynisini uygulamak istiyo.su an icime nefret doldu.sirf cocugum var diye gitmiyorum bu evden.yorumlarinizi bekliyorum.benim hatali oldugum yerler varsa lutfen ozelestiri yapabilmem icin soyleyin.
allah kocana akıl fikir versin
sen de üzülme lütfen
bu erkeklere bu kadar gazı özgüveni kim veriyor dısarda anlamıyorum
evlenmek için ölüp biterken evlendıkten sonra asırı bir ego patlaması yasıyorlar
nefret edıyorum ya bu tarz erkeklerden
onun değil senin bu evlilik bitti demen lazım

O sizi kiskirtmis. Anladigim kadariyla evliligi bitirmek icin de bahane ariyor ama bitiren tarafin siz olmasini bekliyor. Akli sira vicdanen rahat olmak icin. Ancak aslinda evlilik ve paylasimi bitiren o. Sizin tepkileriniz daha cok etkiye tepki.
Cocuk icin devam ederseniz bir sure sonra her hareketiniz batar, daha beter olur. Adamin size saygisi bitmis zaten. Cocuk icin ayrilmak daha mantikli cozum. Cunku bu evlilikte adamin pek surdurme niyeti yok gibi. Hemen ortaligi alevlendirip aileleri cagirmis.
Bitmesini cok istiyor da size soyleyemiyorsa bitsin o zaman deyin ama evden giden siz olmayin. Duzenini o bozsun, o gitsin. Siz cocukla kalin evinizde. Cocugun yine ihtiyaclarini gidermek zorunda ama. Babaliktan da ayrilmiyor cunku. Pislik adam.

Mesleğiniz varmış yeni gördüm niye bitti diyip duran adamın yanında zorla duruyorsunuz? Bittiyse bitti diyip gururunuzu daha fazla ezdirmemek çok mu zor, çocuk da yokmuş nedir sizi sevmeyen hastalığınizda umursamayan bir adamla tutan şey? Abiniz size vurduğunu biliyor mu?
Cocugunuz yok yazmissiniz da cocugum var.zaten o yuzden kalakaldim ne yapacagimi bilemedim.abime de soyledim vurdugunu benim de ona vurdugumu.ikimize de nasihat verdi.

Çocuğunuz var diye ayrılmalısınız asıl o evden. Nasıl bir insanla beraber olduğunuzu bir daha düşünün bence. İnsan sinirden kuduruyor. Allah aşkına. Aileniz falan yardım etmez mi? Şimdilik onlarla kalın düzeninizi oturtursunuz bir süre sonra.
Çocuğu bile umrunda değil adamın, siz hiç olmazsınız

Lanet herif neden evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş bir de. Ya bu adamları kimler yetiştiriyor, nasıl böyle oluyorlar anlamıyorum. Darp raporu alıp şikayet etmelisiniz.

Sizin bakis aciniza gore benim ona vurmam onun bana vurmasini hakli sebep olarak gosteriyor.siz vurmussunuz adam da o yuzden vurmus diyerek adamin vurmasini mesrulastiriyorsunuz.tam tersi olsaydi o bana vurdu diye ben de ona vursaydim ayni yorumu yapacakmiydiniz cok merak ediyorum.sizin bakis aciniza gore erkek vursa bile kadin karsilik vermemeli.niye cunku erkeklerin dokunulmazligi var bu hayatta.
Buraya iki tane yorum yazdım. Bunların neresinde şu söylediğiniz şeyleri yazmışım gösterin bende özür dileyeyim.
Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz.
Ve halen cinsiyet kartını oynuyorsunuz.
Eşinizi haklı gören tek kelime dahi yazmadım. Ama siz eğer beni haklı görmüyorsa onu haklı görüyordur mentalitesinde olduğunuz için sürekli yanlış anlıyorsunuz.
Ben diyorum ki ikinizde haksızsınız.
Siz haklılığınız ilk başlardaydı. Sonra bunu kaybettiniz.
Buda son mesajım olsun.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Cocugunuz yok yazmissiniz da cocugum var.zaten o yuzden kalakaldim ne yapacagimi bilemedim.abime de soyledim vurdugunu benim de ona vurdugumu.ikimize de nasihat verdi.
Ben karıştırdım pardon bir önce sizinkine benzeyen bir konu 6 aylık evli bayan öğretmendi siz değilsiniz yanlış yazmışım..

Ama eşinizin durumu durum değil insan çocuğu hastayken baska birilerine gece oyun oynamaya gidermi şaştım kaldım.Allah yardımcınız olsun.

Siz o cocugun yaninda birbirinize vurup bagiriyor musunuz? O cocuk huzursuz olmuyor mu? Esinizin hayatinda bir bosluk var ya da sizi artik sevmiyor gibime geldi. Yaptiklari yenilir yutulur seyler degil. Bir de uste cikmaya calismislar nasil ararsin diye. Al cocugunu git babanin evine. Yalvarsin ayaklarina kapansin dön diye. Şartlarını sunar geri dönersin eve, son şans olarak.

Kötüye bir şey olmuyor haklısın.
Çocukların bir suçu yok zaten , boşanma sonrası hemen evlendiyse zaten kurtulmuşsun öyle bir adamdan.
1 sene uğraştırdı. Birini bulunca kabul etti.
Boşanmamak için ayak direyen adamları kavga dövüş yerine sabırla beklemek lazım.
Uygun birini bulunca def olup gidiyorlar zaten :)

O kadar ağır vurdu he ..
Bisey demek istemiyorum amma yav...
Hakkinizda hakkimizda hayirlisi..

Yorumları okumadım. Ben en çok çocuğum için bu evde kalıyorum kısımlarına takılıyorum konularda. Eminim kolay değildir ama sadece sormak istiyorum ''Çocuğunuz için'' kaldığınız o evde çocuğunuza iyi bir şey mi yaptığınızı sanıyorsunuz?

Back