- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 36
Menenjit asisi evet.ama 7 ayda bi menenjit asisi daha yapilmisti.bu baska tur bi menenjitmis.Bexero diye geciyo adi.Bu hangi aşı acaba menenjitmi ?
Evet bexero yu bende vurduracagim ama biz 10.5 ayligiz şu an , bayagi erken vurdurmussun. Her Dr farklı bi tarih veriyor menenjit de .. Bende yaşına girince vurduracagmMenenjit asisi evet.ama 7 ayda bi menenjit asisi daha yapilmisti.bu baska tur bi menenjitmis.Bexero diye geciyo adi.
Az once evi terkettim ve abime geldim.gelirken haber vermedim.bi mektup yazip biraktim masanin uzerine.aksam eve geldiginde gorecek.beni istemedi bunaldigini soyledi.yaptiklarini dusundukce sindiremez oldum ve gittim.mutlu olsun simd...
Hayir aramadi.hic bir hayat belirtisi gostermiyor.Haber var mı eşinizden sizi hiç aradı mı?
Kadın erkek eşit değildir zaten. Bu üstünlük manasında değil tabi. Erkek fiziksel olarak güçlü olduğuna göre tabi ki kadına vurması kadının erkeğe vurmasından daha abestir. Cinsiyetler arasında eşitlik değil adalet aranmalıdır. Her konuda aynı muameleye tabi tutulmak kadın için de erkek için de eziyettir. Farklıyız. Bu kadar basit.Ya böyle bir şey olabilir mi?
Bu ne biçim eşitlik, bu ne biçim feminizm?
Ben kadınım, ona vurabilirim (ben güçsüzüm alt metni, erkek benden güçlü alt metni - feminizmin tüm savunduğuna karşı)
Ne kadar sığ yazılmış bir yorum. Pes... siz anne oldunuz mu merak ettim.Çocuk hasta olduğu için ateşli değil ayrıca yakın da bir yere gitmiş. Problem olsa arardınız. Sizden neden izin alsın? Söylemiş ve gitmiş.
İlk vuran sizsiniz. Kadın vurunca iyi, erkek vurunca kötü mü oluyor?
Oh ne ala ya , sıkildim git olmadi geri gel,oyuncak misiniz siz ?Biraz once cocugun fotografini cekip atmami istedi.sonra onun bahanesiyle eve gelmemi birlikte konusup halletmemizi istedi.gerekirse terapiste gidelim falan dedi.ben de bu saate gelemeyecegimi,o eve biseyleri halletmeden adim atmayacagimi,beni o evden kendisinin kovdugunu gelip istiyosa yine burdan kendisinin almasi gerektigini soyledim.israrla bu gece eve donmemi bekliyor.ben de gitmeyecegim.isterse yarin konusacagim disarida bir yerde.
Oncelikle cok uzuldum ne diyebilirim baska durumuza yorum yapmacagim ama, sunu da soylemeden gecmek istemiyorum. Ben az vurdum o cok, kocam vurdu ama hafif, cok canim yanmadi gibi cumleleri anlayamiyorum ben. Siddet siddettir lutfen. Ben evlilikde ki saygiyi perdeye benzetirim, bir kere yiltildi mi devami corap sokugu gibu gelir. Ve bir sonrakiler bir oncekinden daha az etkiler. Hayatin evliligin olagan halleri gibi gormemek lazim. Oyuzden kimin baslattigi, kimin daha siddetli vurdugu cok da onemli degil bence sonucu degistirmiyor. Birde kadin erkek farketmeksizin, su problemlerde aileler arandimi irite oluyorum ya. Biz cekirdek aileyiz, aileler cok mudehale ediyor diye dert yaniyoruz ama bazen bu hakki biz onlara veriyoruz. Iki kisinin cozemedigi problemi ucuncu kisiler sinirli degneklemi halledicek anlamiyorum cidden. Ozel hayat mahremiyet hersey ortalikta.Yani karar merci ucunku kisiler olmasin bir zahmet.Bu arada sizin konunuz uzerinden yorum yaptim kusura bakmayin, cumlelerim genel aslinda. Cogu da kocalara.Ben ona vurdugum icin hataliyim evet.ama o bir erkek.benim vurdugum ona sinek isirigi gelir.kaldiki ben ona vurdugumda refleks olarak vurmadi.planli olarak bekledi ve 5 dk sonra arkamdan enseme yapistirdi.her ne olursa olsun bi erkegin sirf kadin vurdu diye kadina vurmasi dogru degil.o zaman o adama adam demezsin iste.adam olan daha sakin agirbasli kontrollu olur.ayrica tehditlerin bini bin para.bana yaklasma seni bu gece bicaklarimlar havada ucustu.bu insanla 7 sene sevgiliydim.melek gibiydi.ne zaman evlendik herseyi batirmaya basladi.cocuk dogduktan sonra artik zaten buluttan.nem kapar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?