Merhaba arkadaslar.dun aksam disarida bulusup uzun uzun konustuk.bana vurdugu icin cok mahcuptu ve cok ozur diledi.ona vurmus olsam bile bir erkek olarak karsilik vermemesi gerektigini soyledi.bir daha asla yapmayacagina soz verdi.karsilikli sıkıntılarımızı döktük ortaya.sakin sakin konustuk.birbirimizi anlamaya calistik.cocugun atesinin cok onemli bisey oldugunu dusunmuyodum yoksa zaten gitmezdim dedi.bilemiyorum.tek basina 2 gun bu evde yalniz kalinca hatalarini anladi herhalde.ben yokken de gidip yatamamis yatakta.koltukta uyumus 2 gun.yemek yememis.5 yildir ilk defa bu evden ciktim gittim.daha oncede git dedigi halde.artik biliyorki bir daha boyle bir sey oldugunda bu kadin bu evde durmayacak.her kotu gorunen seyin altinda bir hayir vardir derler.umarim bu yasadigimiz kotu gunler bundan sonra yasayacagimiz guzel gunlerin bir sebebidir.umarim boyle bir.konu bir daha buraya acmam ve ailemle esimle cocugumla mutlu mesut yasarim.destek veren yorum yazan herkese tesekkur ederim.hersey herkesin gonlunden gecen gibi olsun insallah.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Esim ilk defa bana vurdu
- Konu Sahibi lonesome
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kadına şiddet