bütün yazdıklarımı okumamış olabilirsiniz.kırgın olduğum halde ben ona insan gibi yemek hazırladım.2 kere sordum beni duymazdan geldi 2.de yemiyorum diye tersledi.halbuki 1 gece once beni oylece çocukla bırakıp sırf kendi keyfi için oyun oynamaya giden kendisi.trip atacak tavır yapacak olan ben olmam gerektiği halde kendisi benden daha sinirliydi.cunku ben onu gece 2 de eve gelmiyomusun diye aramıştım.arkadaslarının yanında nasıl onu arayıp eve gelmiyomusun diye sorarmışım.bunun yüzünden kendisi bana daha cok trip attı ertesi gun.ben gene ortam yumuşasın diye yemek hazırladım ama terlendim.siz olsanız bunların ustune peki kocacım sen bilirsin keyfin gelince yersin mi derdiniz.emin olun dolmuş bir kadın olarak siz de zıkkım ye derdiniz.zaten bunun ustune beni tehdit etmeye başladı seni öldürürüm diye kolumdan tuttu.ben de anlık vurdum.o anda bana vurmadı refleks değildi yaptığı.5 dk sonra cocugumu kucağıma alırken arkamdan enseme vurdu.öyle böyle bir vurma degıl.hala daha sızısı var.aileri aramaya kalkan kendisi.elinden telefonu almaya çalıştım aramasın diye yine tehdit bana yaklaşma seni öldürürüm.ben onu masaya çağırarak zaten olayı görmezden gelmeye çalışmıştım.doğum sonrası ilk aylar cok bunalmıştım evet dediğiniz doğru.ama artık 9 ay geçti ustunden.lohusa bunalımı falan kalmadı üstümde.Başlamışsınız şiddete, ağız dalaşı ve söz kavgası karşılıklı. Yani bu hikayede mağdur kimse yok herkes şiddet uyguluyor herkes ağır söz söyleyebiliyor, aileleri devreye sokup olayı büyütüyor.
Siz eşinizi eleştiriyorsunuz ama karşılıklı bir durum söz konusu, aman görmezden geleyim aman bunu da yok sayayım aman bunu düşüneyim edeyim yok bam bam kavga var sizin sonunuz pek iyi değil zaten.
Bu arada hep adam mı boşanalım diyor bir kere de siz demediniz mi, bu ilginç mesela sizde asıl ben boşanırım senden tavrı var.
Bir de genel bir uyarı Doğum sonrası boşanmalar artıyor, yapıyorsunuz demiyorum ama ola ki uyarmış olayım, uykusuzluğunuzun, sürekli bebek ile ilgilenmenizin yarattığı bir psikolojik gerilim olur , her Doğum sonrası her ailede az çok oluyor bu, bu süreci karşılıklı olarak daha sakin atlatabilirsiniz umarım.
Şaka gibi ya! Aradan belli bir zaman sonra gelip Ebu Cehil gibi neden ensenizden vuruyor?!
Senin vurdugundan ne olacak. Savunma mekanizması diyelim..
Bence Senin tek hatan benim hatam var mı diye sorman sonuna kadar haklısın..
Hanzo oğlu hannzoo
Tesekkur ederim yorumlariniz icin.cikmazin icine girmis gibiyim.su anda ayri odalarda yatiyoruz.kendi yatagina bile gelmeye tenezzul etmiyo.gercekten cok yazik.bi tarafim evi terketmek istiyor.bi tarafim az daha bekle diyor.ne yapacagimi sasirdim.icimde zaten hicbisey birakmadi.o bana vurdu diye bende ona vurdum demis annesine.vurdugunu savunmuyomusmus ama ben onu provake etmisim.keske su erkekler sadece islerine gelenleri degilde herseyi karsilikli yapabilseler.sevgiyi saygiyi ilgiyi hosgoruyu bunlarida karsilikli yapsalar.su anda calismadigim icin bosanma davasi acsam bebegimi bana verirmi hakim ? Asil bundanda korktugum icin cesaretim yok birazda.ya cocugumu elimden alirlarsa.bu insan benden cocugumuda kacirir sonra.Allahim su yasadiklarima seneler sonra bunlari buraya yazacagim aklimin ucundan gecmezdi.
Sen boşanmazsın bacım,Tesekkur ederim yorumlariniz icin.cikmazin icine girmis gibiyim.su anda ayri odalarda yatiyoruz.kendi yatagina bile gelmeye tenezzul etmiyo.gercekten cok yazik.bi tarafim evi terketmek istiyor.bi tarafim az daha bekle diyor.ne yapacagimi sasirdim.icimde zaten hicbisey birakmadi.o bana vurdu diye bende ona vurdum demis annesine.vurdugunu savunmuyomusmus ama ben onu provake etmisim.keske su erkekler sadece islerine gelenleri degilde herseyi karsilikli yapabilseler.sevgiyi saygiyi ilgiyi hosgoruyu bunlarida karsilikli yapsalar.su anda calismadigim icin bosanma davasi acsam bebegimi bana verirmi hakim ? Asil bundanda korktugum icin cesaretim yok birazda.ya cocugumu elimden alirlarsa.bu insan benden cocugumuda kacirir sonra.Allahim su yasadiklarima seneler sonra bunlari buraya yazacagim aklimin ucundan gecmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?