EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

aynen aynen bu kafadan gidiyor duş aldın madem gel boşa gitmesin diyor.. resmen bu kafa yani...
Neden duş sonrası genelde takıntısı mı var. İnsan duş almadan da güzel konabilir ten kokusu sabah duş alırsın misal akşam tenin güzel kokuyodur. İlginç illa duş takibi yapması.

Size bunu bir şart gibi göstermesi normal degil. Her banyodan sonra sizin de caniniz isterse olur sadece. O bunu göreviniz gibi görüyor ve reddedilince cok büyük saygisizlik olarak algiliyor HALBUKI o da sizin duygularınıza deger vermesi gerekir. Ki sizin yazdiginiz gerekçeler gayet normal, herkeste olan, mantıklı seyler.

Son düzenleme:
evet bende böyle düşünüyorum
ama yanlış düşünüyorum belki diye hep içime attm çoğu şey belli etmedim üstelemedim
ama artık söyleyeceğim bu sefer net bir şekilde
benmde isteklerim önemli sonuçta umarım düzelir.

Bence bu olay kapandiginda, siz zaten kendiniz esinize karşı istekli olursunuz. Sorun sadece size karşı anlayisli olmaması. Bu da konuşularak çözülür diye umuyorum.

Bende aynısını dicektim niye duştan sonra ki duştan önce yapın ikisinin duşu bir arada çıksın

siz de ona söyleyin

yani banyodan yeni çıktınız, o kirli

o da yıkansın o zaman

bir de saçınız ıslakken mi ilişki oluyor

yoksa kurut bir daha yıkan bir daha kurut o saç iflah olmaz

Siz duş alınca cinsellik istemesi çok itici bence. Kaldı ki iki günde bir çok bence. Burada 2 günde 1 normal diyenler evlenmeden önce ne yapıyordu acaba? Ama çoğuna sorsan evlenmeden önce olmaz der.

siz de ona söyleyin

yani banyodan yeni çıktınız, o kirli

o da yıkansın o zaman

bir de saçınız ıslakken mi ilişki oluyor

yoksa kurut bir daha yıkan bir daha kurut o saç iflah olmaz
yok direk çıkar çıkmaz zaten cocuk uyumuş oluyor o zamana hiç üzerimi giyinmiyorum. saçlarıma ellemiyorum.
gider yapar onu söylesem üşenmez hiç

Siz duş alınca cinsellik istemesi çok itici bence. Kaldı ki iki günde bir çok bence. Burada 2 günde 1 normal diyenler evlenmeden önce ne yapıyordu acaba? Ama çoğuna sorsan evlenmeden önce olmaz der.
banada çok geliyor.. haftada 2 kere felan yeter bence diğer türlü bunalıyor insan herşeyi tadında bırakmalı yani.
evet bencede öyle bugün bir kez daha dile getireceğim bakalım ne tepki verecek

Şap karistir yemeklerine libidonun gücu askina herif zarf atar bana bakti is yok hic zorlamaz valla ne oyle 2 gune bir seks ne ya butun gun canimiz çıkıyor zaten birde ise gidiyorsun bence randevulasin haftada 1 defa bence uygundur diyin ajandama bakip size hemen dönus yapacagim lütfen hattan ayrilmayin

bunu kavga konusu haline getirmeniz çok yanlış eşine ne kadar yorgun olduğunu anlat tabi onun beklentisi de normal orta yol bulunur yani

İki günde bir olması normalde duştan sonra kısmını anlamadım. Her sabah hatta bazen günde iki kere duş alırız ama sevişmenin duşla alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…