EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

Herşey bi yana sırf eşiniz tartışma çıkarmasın diye ilişkiye girmek çok ağır bişey olmalı. İnsanın kadınlık gururunu zedeler resmen. Eşiniz çok istiyosa sizden makine gibi seks beklemesin, kendi uğraşsın, her seferinde ortam hazırlasin kokular sürünsün mumlar yaksın bakalım 2-3-4-5ten sonra usenicek mi usenmiycek mi.

ay ben sizi çok iyi anlıyorum
gerçi şu an yeni doğan bir yavrum olduğu için 2 günde bir bana mümkün değil mesela
ya şöyle bir şey var yalnız mesela bunu bir görev gibi yapmadığınızda daha sık olabiliyor spontane atıyorum her gün yapıyorsunuz ama sonra bir 3 gün olmuyor mesela sonra gün aşırı olur yani ne bileyim bu 2 günde 1 olmalı gibi şartlanınca da işin o keyfi kaçabilir. Bazı şeyler görev gibi değil de anlık olsa daha iyi olur gibi geliyor bana da

Yani oturup konusucaksin, sen her duşa arkasindan sevişmek için girmiyosun, insan rahatlamak için, kendini pis hissettigi icin, rahat uyumak, gevsemek icin de duş alir, her dus esittir sevisme demek degildir, neden boyle bi denklem var kafasinda onu anlamaya calisin konusup, ayni şekilde istemediginizi, yorulduğunuzu anlatin, baska turlu hala anlamiyosa, disardan yardim alin, evlilik danismani, psikolog vs

evet bende öyle düşünüyorum ama benmki resmen banyodan sonra illaki olacağı için görev gibi geliyor şu an .. o yüzden diyorum ya kirimle duruyorum gerçekten coğu zaman.. istesem de istemesemde banyodan sonra o iş olacak yani böyle saçma birşey var mı evimde rahat rahat banyo bile yapamıyorum

Kesinlikle haklısın konu sahibi. Ben senin derdini ifade etmek istediğin şeyi gayet net anladım.

Bu şekilde olmaz, karşılıklı istenmesi lazım. Adam zaten böyle yaparak seni cinsellikten soğutuyor.

ay bi yandan da çok güldüm yaa
yani hem güldüm hem de üzüldüm cidden
hani ne tepki vereceğimi bilemedim.
Kirli saçlarla oturma kısmında gerçekten kahkaha attım ama
bizde de bir ara gecenin 1inde isteme olayı vardı
şükür atlattık o dönemi, tam uyku bastırmış, yarın iş var.
İstemiyorum desen de olmuyor.

Ya hanımlar tam tersi olup erkek istemeyince cinsel tercihlerine kadar sorguluyorduk ne oldu?

Ev işlerinde iş yükünü bölüşüyor ise bence adam haklı. Bağırıp çağırması da artık yıpranmış olduğundan ileri geliyor olabilir. Defalarca söylemiştir, defalarca reddedilmiştir bu da sinir harbi yaratıyor insanda.

Eşim de zamanında sizin gibiydi. Psikolojim bozulmuştu. Sonra iş yükü hafifleyince düzeldi. Şimdi de ben çok yoğun çalışıyorum (eve 11de geldiğim oluyor. Hafta sonu çalışıyorum bazen.) yine de hasta falan değilsem kırmamaya çalışıyorum. Kötü bir his çünkü.

Ben bu işin yorgunlukla alakalı olduğuna da inanmıyorum bu arada. Sevişmek dinlendiriyor beni.

Normalde böyle olmayan adam bu konuda çileden çıkıyorsa bence kendinizi bir sorgulayın.
Biraz anlayış gösterseniz

ne yapacağım peki
Ben konuşup anlaşın. Bu kadar yorulduğumu anlatsam eşim eve bir yardımcı daha tutar Aranızda kararlaştırın mesela üç günde bir diye. Ya da sizin yoğun olmadığınız günleri belirleyin.

İşten gelince yemek, bulaşık, çocuk, sonraki güne hazırlık derken insanın pili bitiyor. Haftanın belli günleri dışarıdan yiyin. Örneğin bizim bir gün ızgara balık, bir gün pizza günü. Dışarıda pişip geliyor, mutfağı toplamak da kısa sürüyor. Bunları cinsellik için demiyorum tabii. Siz daha az yorulun diye diyorum

aynen gerçekten dışarıdan bakıldığında çok komik bir durum değil mi ?
kimseyede anlatamıyorum insan utanıyor burada paylaşmak iyi geldi gerçekten istemiyorum deme hakkın olmuyor ki daha çok pişman ediyorlar insanı. yok yani her banyodan sonra ben o işi yapmak zorundamıyım

Sonrasında duş ve saçla uğraşmak yoruyor en çok

ya bi de sevişmeyle bitmiyor ki
sonrasında git yıkan tekrardan, saçını kurut, dön uyumaya çalış
of ben de üşendim şu an bir erindim ahahaha tembellik forever.
tamam benimki biraz yeni doğan bebek yorgunluğundan ama konu sahibinin durumunda 2 günde bir görev gibi olması can sıkıcı ama düşünsenize her banyodan sonrası böyle görev gibi.
yani herhangi bir şey görev gibi olunca insanda o tutku kalmaz yaa mümkün değil, 7 yıllık evliler bir de. Bu işler heyecan işi olmalı biraz.

Tekrar duşa girmek zorunda kalma diye olabilir mi? Duş alınca benim ki üşütürsün bugün olmaz der yaklaşmaz bile. Kışın normal yani

ya mesela cinsellik ansızın olmalı değil mi bazen hiç akılda yokken vs. ama bizim ki şu an görev gibi oldu her banyodan sonra o iş olacak yani olmasssa böyle kavga gürültü buda insanı canından bezdiriyor artık
tamam ben dün banyo yaptım ama istemedim zorla mı yani bunu anlatmak istemiştim aslında banyo yapıyorum da sonrası hep istemek zorunda değilim ki

bi de belki banyodan önce sen istiyorsun
ya da alakasız bir zamanda
hani ne alaka yani. her zaman olması
bir de çocuk da var off...

evet bende öyle düşünüyorum.. ansızın ortada hiç öyle bir fikir yokken olmalı değil mi ?ama bizde durum böyle
demek ki ban yanlış düşünmüyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…