Eşim ile cinsel uyuşmazlık

Tembellikten olduğunu sanmıyorum.

Bu konuda 4 yıldır tembellik yapacak erkek yoktur bence 🫣
Anca bir sorun varsa böyledir. Ki , sizde sertleşme sorunu olduğundan bahsetmişsiniz.

Evlendiğinizden beri böyleymiş ve sizin için sorunmuş. Madem neden çocuk yaptınız ki ? Keşke çözmeye çalışsaydınız. Şimdi bu durum çözülmez ise napacaksınız ?
Evet bende onun için çok üzülüyorum ben doğum yaptıktan sonra dahada isteksiz oldu ve ben çalışırken sürekli bir şeyler ile ugrastigim için gecede yorulup yatardim ama artık öyle olmuyor evdeyim ve eşimin cinsel durtulerinin olmamasi beni rahatsız etmeye başladı oncesindede ederdi söylerdim kızardım ofkelenird8m o yine sebeklige vurur orterdi kızım oldu ve boşanmak istersem ona ne olucak fikri beni mahfediyor böylede sorunlu bir ilişkimiz olucak çünkü ben cinsel açıdan istekli bir bireyim o ise gün geçtikçe libidosunu kaybediyor. Aklımı kaciricam bir çıkış bulamiyorum

Aşk ile mi evlendiniz?
Daha baştan istek/tutku sorunu olabilir eğer size aşık olmamışsa... Çünkü "önceden de zaten isteksizdi" diyorsunuz.

Bir de, hayata karşı tutkuları, hayat amacı, heyecanı vs olmayan insanlar genelde sekste de isteksiz ve kötü oluyorlar. Tek hobisi bilgisayar başında patates gibi oturmaksa depresyonda bile olabilir.
Evet severek evlendik evlenmeden önce böyle görünmüyordu çok istekli biri gibiydi ve oda bakirdi ama evlendikten sonra cinsel ilişki çok zor geldi ona sürekli sertleşme problemi yaşadı tek yapabildiği yan dönüp işini bitirmek normal hayattada çok neşeli bir insandır ama çok fazla bilgisayar oyunu oynuyor ve buda onu tembellestiriyor yanlışımi dusunuyprum bilmiyorum ama çok fazla oyun oynuyor bilgisayarda işten gelince bilgisayara geçer yatana kadar hoş hiç birlikte aynı vakitte yatagimiza gittiğimiz hiç olmadı hep önce ben gider yatarım sonra oda iyice uykusu gelene kadar oynar öyle gelir yatar.

yavrum tembel adamda seks yapar eşinizin ereksiyon problemi var, isteksizlik var var da var gitisin bi doktora yanı yatıp durmasın gerekirse bu böyle olmuyor yapamam diyin.

Evlendiginde bakirdi kismina kadar tam oturmamisti konu bende. Ben soyle dusunuyorum. Erkekler ilk beceriksiz zamanlarinda heyecandan falan yasiyolar boyle seyler. Bu onlar icin gurur meselesi. Ve sucu kadina yukleyip baska partner buluyolar. Tabi ki sorunun onceki partnerde oldugu kafasinda cok net oldugu icin diger partnerle sorun yasamiyo. Cunku inanmak basarmanin yarisi. Ilk deneyim sizinle oldugu ve klasik basarisizlik hikayesini sizinle yasadigi icin size karsi buyuk eksiklik hissediyo bence. Sizi de sevgili degistirir gibi degistiremez. Birlikte terapi alip bu isi cozersiniz gibi hissediyorum ben. Yoksa bu isin tembellikle falan alakasi yok.

Evlendiginde bakirdi kismina kadar tam oturmamisti konu bende. Ben soyle dusunuyorum. Erkekler ilk beceriksiz zamanlarinda heyecandan falan yasiyolar boyle seyler. Bu onlar icin gurur meselesi. Ve sucu kadina yukleyip baska partner buluyolar. Tabi ki sorunun onceki partnerde oldugu kafasinda cok net oldugu icin diger partnerle sorun yasamiyo. Cunku inanmak basarmanin yarisi. Ilk deneyim sizinle oldugu ve klasik basarisizlik hikayesini sizinle yasadigi icin size karsi buyuk eksiklik hissediyo bence. Sizi de sevgili degistirir gibi degistiremez. Birlikte terapi alip bu isi cozersiniz gibi hissediyorum ben. Yoksa bu isin tembellikle falan alakasi yok

Evlilikte cinsellik en önemli şeylerden biri. Bunu eşinizle konuştunuz mu? Tıbbi destek/terapi gibi yollar denenbilir. Üstünden çok geçmeden, siz iyice yıpranmadan konuşun bence.

Evet severek evlendik evlenmeden önce böyle görünmüyordu çok istekli biri gibiydi ve oda bakirdi ama evlendikten sonra cinsel ilişki çok zor geldi ona sürekli sertleşme problemi yaşadı tek yapabildiği yan dönüp işini bitirmek normal hayattada çok neşeli bir insandır ama çok fazla bilgisayar oyunu oynuyor ve buda onu tembellestiriyor yanlışımi dusunuyprum bilmiyorum ama çok fazla oyun oynuyor bilgisayarda işten gelince bilgisayara geçer yatana kadar hoş hiç birlikte aynı vakitte yatagimiza gittiğimiz hiç olmadı hep önce ben gider yatarım sonra oda iyice uykusu gelene kadar oynar öyle gelir yatar.
Birincisi, mizaç olarak libidosu düşük biri olabilir. Anormal değil, var böyle insanlar, doğal yani. Kimisi çok sekse düşkün olur, sevişmeyi sever, kimisi de o kadar seksüel biri değildir tamamen kişinin tabiatıyla ilgili. (bu yüzden evlilik öncesi cinsel ilişkiyi önemserim ben, ne kadar belli bi kesim tarafından tukaka görülse bile. Ten/istek uyumu olup olmadığını görür, ona göre evlenmeye karar verirsin mesela)..

İkincisi, eve gelince oyuna oturması ve yatana kadar başka bişeyle ilgilenmemesi bence ciddi bir problem. En azından yatağa birlikte girmek önemli, ne biliyim günlük sohbetler edilir, bi yanyana yatar gözüne bakarsın sevdiğinin.. Bunlar romantik anlar, ilişkiyi besleyen şeyler. Eşiniz başka bişeyle ilgilenmiyorsa daha önce de dediğim gibi depresyonda olabilir. Bir çift terapistiyle görüşün derim.

Üçüncüsü, üstüste sertleşme problemleri kendisini kötü hissettirmiş olabilir. Sizin karşınızda mahçup olmaktan kaçınıyordur. Bu da çift terapisine gitmek için yeterli bir sebep.

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 3 aylık bir bebeğim var. Eşim önceleri de cinsel açıdan iştahsız bir erkekti fakat bu iyice ilerledi. Hayatımı çok kötü etkilemeye başladı. Hamileliğimin 4. Ayı ilişkiye girmeyi bıraktık ve hala bana yaklaştığı yok benim zorum ile bir kaç kez denemiş olsakta sertleşme problemi yaşıyor ve başlamadan bitiyor. Doğrusu bende doğumdan sonra hormonal degisiklikelrd3n ötürü fazla istekliyim ve kendimi rahatlatmak için mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum ve bu beni çok üzüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum iyi anlayışlı evine bağlı ideal bir eş ama çokmu arsizim bilmiyorum ama beni doyuramiyor. Biraz tembel bir erkek ve ilişkide hep sırt üstü yatıp benim onunla ilgilenmemi istiyor ve sonrada yan dönüp işini bitirmek ama beni tatmin etmiyor bunlar ve orgazm etmiyor. Ne dusunecegimi bilmiyorum bir evlilikte cinsellik önemli bence evet eşim çok iyi bir insan ama ben bir arkadaş edinmek için evlenmedim sonuçta arzularimi helal yoldan tatmin etmek ve ondan sonra bir arkadaş edinmek için evlendim. Yani 3vlilik bu değil mi. Lütfen dikkatli okuyup beni anlayarak yorumda bulunabilir misiniz.
Sonuna kadar haklısın. Yazından anladığım kadarıyla kocan fiziken tembel. Cinsel problemde üstüne eklenince bence bu durumdan kaçıyor. Sonuçta bu hormonal bir durum. Beyin ne kadar isterse istesin. Bence önce bir doktora gitmeye ikna etmelisin. Sonra da spora yazılsın. Ne kadar hareketli bir yaşam sürerse o kadar dinç oluyor insan. Spor cinselliği kesinlikle çok olumlu etkiliyor

Sonuna kadar haklısın. Yazından anladığım kadarıyla kocan fiziken tembel. Cinsel problemde üstüne eklenince bence bu durumdan kaçıyor. Sonuçta bu hormonal bir durum. Beyin ne kadar isterse istesin. Bence önce bir doktora gitmeye ikna etmelisin. Sonra da spora yazılsın. Ne kadar hareketli bir yaşam sürerse o kadar dinç oluyor insan. Spor cinselliği kesinlikle çok olumlu etkiliyo

Of canım ya ben yaklaşık 10 yıldır bu haldeyim. 2 3 yıldır da tamamen bitti. Ana yaşlarımız ileri tabi. Diyeceğim şu ki zor. Gençken başka yola git derdim ama çocuk varmış. Hayat da zor, biraz daha sabret bakalim.

Konuştun bir güzel, gidin hormon testleri verin. Bir az da sport yapsın yaşam tarzını değişsin.

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 3 aylık bir bebeğim var. Eşim önceleri de cinsel açıdan iştahsız bir erkekti fakat bu iyice ilerledi. Hayatımı çok kötü etkilemeye başladı. Hamileliğimin 4. Ayı ilişkiye girmeyi bıraktık ve hala bana yaklaştığı yok benim zorum ile bir kaç kez denemiş olsakta sertleşme problemi yaşıyor ve başlamadan bitiyor. Doğrusu bende doğumdan sonra hormonal degisiklikelrd3n ötürü fazla istekliyim ve kendimi rahatlatmak için mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum ve bu beni çok üzüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum iyi anlayışlı evine bağlı ideal bir eş ama çokmu arsizim bilmiyorum ama beni doyuramiyor. Biraz tembel bir erkek ve ilişkide hep sırt üstü yatıp benim onunla ilgilenmemi istiyor ve sonrada yan dönüp işini bitirmek ama beni tatmin etmiyor bunlar ve orgazm etmiyor. Ne dusunecegimi bilmiyorum bir evlilikte cinsellik önemli bence evet eşim çok iyi bir insan ama ben bir arkadaş edinmek için evlenmedim sonuçta arzularimi helal yoldan tatmin etmek ve ondan sonra bir arkadaş edinmek için evlendim. Yani 3vlilik bu değil mi. Lütfen dikkatli okuyup beni anlayarak yorumda bulunabilir misiniz.
Çok haklısınız ama bızım Türklere bunu söylesen sen ne kadar azgınsın derler hiç suç görmezler şaka gibi memleket

Evliliğin 80%i cinsellik bence.
7 senedir hala yeni evli gibiyiz.
Normal arkadaştan ayıran şeyde budur zaten.

Eşiniz bi hastalığı yoksa ve sırf tembellikten böyleyse alın karşınıza açıkca konuşun.

Bende çok öfkeleniyorum elimde olmadan ama eşim sanki kendisi normal ben anormalmisim gibi algı olusturuyor bende kendimi dizginlemeye çalışıyorum severek evlendik ve evlenmeden önce ikimizinde arzuları yüksekti ama evlendik cinsel hayatımız hiç düzene girmedi. Bakirelik olayını çözmemiz 5-6 ayı buldu ondan sonra eşimde ara ara sertleşme problemi çıkıyordu ara veriyorduk. Evliligimizde onun için hazırladığım her iki geceden birinde beni hep reddetti kendimi çok kötü hissediyorum her seferinde ama belli etmemeye çalışıyorum. Şebeklik yapıp cinsel iştahımı bastırıyor. Çok fazla tembel ve şimdiye kadar bende çalıştığım için idare ediyordum yorgun olup yardım her gece ondan önce oda saatlerce oyun oynardı iyice kendini yorar öyle gelir yatağa. 3 ayı geçti doğum yapalı kendimi çok yıprattım oda düzene girer takma boşver fln yapıyor. Bende yakınlarda kimseyle konusamayinca bu platformda bilgi edinmek istedim. Doğrusu 25 yaşındayım ve eşim evlendigimizden beri bütün cinsel heyecanlarimi kursağımda bıraktı iyi bir insan ama bu olay artık idare edilebilirdegil.
Çok zor
Ben boşandım bebeğimle
En büyük konu buydu

Benim eski eş de böyleydi
Burdu da oğlak
Oglaklar ( erkek)çok isteksiz oluyor ya tembellikten sanırım üşengeclerde. Başakta yükseleni akrepse iyidir ama yukseleni oglak yay yengecse oda isteksiz oluyor. Yaylarda genelde pasif olıyor cinsellikte. Erkekleri yani. Kadın erkek degişir burclarda.

Oglaklar ( erkek)çok isteksiz oluyor ya tembellikten sanırım üşengeclerde. Başakta yükseleni akrepse iyidir ama yukseleni oglak yay yengecse oda isteksiz oluyor. Yaylarda genelde pasif olıyor cinsellikte. Erkekleri yani. Kadın erkek degişir burclarda.
Bazı burç yorumlarında oplakların bu konusa iyi olduğu yazıyordu ama bilemedim …

O nedir? Ben hamileyken mastürbasyon yapiyordu oncesindede ilişkiye girme zahmetindense masturbasyonu tercih ettiği olmustu evliyken mastürbasyon yapması normal mi bunu idare etmeye çalışıyorum ama fazlasıyla yorucu üzücü
ilişkiye girmeye de zahmet gözüyle bakmak nedir yaa.başka bir tene dokunmanın zevki ve manevi tatmini nasıl gözardı edilebilir.bu zahmet değil ki.büyük bir lüks.adamınki de büyük saflık ne nankörlük.böyle bir ülkede yanında sürekli yaşayacağı bir kadın bulmuş.şu yaptığına bak.ne yoklukta erkekler var.bir kadınla mesajlaşmaya bile hasret kalan.

X