Eşim ile cinsel uyuşmazlık

Açıkçası detaylı konuşamıyorum. Eşim sanırım oyun bağımlısı her gün işiten gelince bilgisayara geçer gece 12lere kadar tatil günleri 2-3ü bulur buda onu çok tembellestirmis . Konuşmak istiyorum ama nasıl konuşacağımi bilmiyorum sürekli istekli taraf olmak beni çok yıprattı 28 yaşında eşim ama 70 yaşında bir yaşlı gibi cinsel açıdan sürekli sertleşme problemi yaşıyor ama doktora gidip test yaptı tıbbi olarak bir sorun görünmedi bence tembellikten ama. Ve mastürbasyon yaptığımı bilmiyor benden tiksinmesinden korkuyorum.

Cinsellik tiksinilecek bir konu değil. İnsanın tek eşiyle detaylı konuşabileceği bir konu.
Ya senin ya benim hormonlarım... Ama benimle daha çok ilgilenmeni, arzulamanı, orgazm olmayı istiyorum. Cinsellik sadece erkekler için ihtiyaç/zevk değil.
Bilgisayardan daha fazla benimle ilgilensen sorunumuz çözülür. Gibi cümlelerin içine sevgi ifadelerini de yerleştirirsiniz. Konuşmaktan başka çözüm yok.

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 3 aylık bir bebeğim var. Eşim önceleri de cinsel açıdan iştahsız bir erkekti fakat bu iyice ilerledi. Hayatımı çok kötü etkilemeye başladı. Hamileliğimin 4. Ayı ilişkiye girmeyi bıraktık ve hala bana yaklaştığı yok benim zorum ile bir kaç kez denemiş olsakta sertleşme problemi yaşıyor ve başlamadan bitiyor. Doğrusu bende doğumdan sonra hormonal degisiklikelrd3n ötürü fazla istekliyim ve kendimi rahatlatmak için mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum ve bu beni çok üzüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum iyi anlayışlı evine bağlı ideal bir eş ama çokmu arsizim bilmiyorum ama beni doyuramiyor. Biraz tembel bir erkek ve ilişkide hep sırt üstü yatıp benim onunla ilgilenmemi istiyor ve sonrada yan dönüp işini bitirmek ama beni tatmin etmiyor bunlar ve orgazm etmiyor. Ne dusunecegimi bilmiyorum bir evlilikte cinsellik önemli bence evet eşim çok iyi bir insan ama ben bir arkadaş edinmek için evlenmedim sonuçta arzularimi helal yoldan tatmin etmek ve ondan sonra bir arkadaş edinmek için evlendim. Yani 3vlilik bu değil mi. Lütfen dikkatli okuyup beni anlayarak yorumda bulunabilir misiniz.
Aşk ile mi evlendiniz?
Daha baştan istek/tutku sorunu olabilir eğer size aşık olmamışsa... Çünkü "önceden de zaten isteksizdi" diyorsunuz.

Bir de, hayata karşı tutkuları, hayat amacı, heyecanı vs olmayan insanlar genelde sekste de isteksiz ve kötü oluyorlar. Tek hobisi bilgisayar başında patates gibi oturmaksa depresyonda bile olabilir.

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 3 aylık bir bebeğim var. Eşim önceleri de cinsel açıdan iştahsız bir erkekti fakat bu iyice ilerledi. Hayatımı çok kötü etkilemeye başladı. Hamileliğimin 4. Ayı ilişkiye girmeyi bıraktık ve hala bana yaklaştığı yok benim zorum ile bir kaç kez denemiş olsakta sertleşme problemi yaşıyor ve başlamadan bitiyor. Doğrusu bende doğumdan sonra hormonal degisiklikelrd3n ötürü fazla istekliyim ve kendimi rahatlatmak için mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum ve bu beni çok üzüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum iyi anlayışlı evine bağlı ideal bir eş ama çokmu arsizim bilmiyorum ama beni doyuramiyor. Biraz tembel bir erkek ve ilişkide hep sırt üstü yatıp benim onunla ilgilenmemi istiyor ve sonrada yan dönüp işini bitirmek ama beni tatmin etmiyor bunlar ve orgazm etmiyor. Ne dusunecegimi bilmiyorum bir evlilikte cinsellik önemli bence evet eşim çok iyi bir insan ama ben bir arkadaş edinmek için evlenmedim sonuçta arzularimi helal yoldan tatmin etmek ve ondan sonra bir arkadaş edinmek için evlendim. Yani 3vlilik bu değil mi. Lütfen dikkatli okuyup beni anlayarak yorumda bulunabilir misiniz.
Konuşun ortak yolu bulun tedavi olabilir kendiniz deneyerek çözüm bulabilirsiniz bi ihtimal yani böyle olmaz cinsellik ilişkide çok önemli o düzgün olmazsa herşey bi dengesiz oluyor altta olmasına falan gelince benim eşim de altta olmayı seviyor öyle daha çok zevk alıyormuş bende tam tersi o üstteyken daha çok seviyorum ilişkide erkeğin gücünü baskın olmasını hissetmek beni daha çok motive ediyor çünkü bunu ona da söylüyorum onun çözümünü de bulduk önce ben üstteyken başliyoruz sonra o üstte geçiyo öyle devam ediyoruz çünkü sex 2 tarafında tatmin olması gereken bişey yani onu motive edin ben eşime diyorum mesela üstte geçermisin diye üstte geçince de sevişirken onu daha istekli hale getirecek şeyler söylüyorum böyle olunca üstte olduğu için o da zevk almaya başliyor

Ne arsızlığı bir sene olmuş.istekli biriyim ve 4,5 günde delirecek gibi oluyorum.siz 9 ay sabretnişsiniz.öfke patlaması falan yaşamadınız mı? Eee hormon baktıracak.daha önce teklif etmediniz mi?

Cinsellik tiksinilecek bir konu değil. İnsanın tek eşiyle detaylı konuşabileceği bir konu.
Ya senin ya benim hormonlarım... Ama benimle daha çok ilgilenmeni, arzulamanı, orgazm olmayı istiyorum. Cinsellik sadece erkekler için ihtiyaç/zevk değil.
Bilgisayardan daha fazla benimle ilgilensen sorunumuz çözülür. Gibi cümlelerin içine sevgi ifadelerini de yerleştirirsiniz. Konuşmaktan başka çözüm yok.
Buradan öğrendiğim kadarıyla biz kat kat daha istekliyiz hatta.

Konuşun ortak yolu bulun tedavi olabilir kendiniz deneyerek çözüm bulabilirsiniz bi ihtimal yani böyle olmaz cinsellik ilişkide çok önemli o düzgün olmazsa herşey bi dengesiz oluyor altta olmasına falan gelince benim eşim de altta olmayı seviyor öyle daha çok zevk alıyormuş bende tam tersi o üstteyken daha çok seviyorum ilişkide erkeğin gücünü baskın olmasını hissetmek beni daha çok motive ediyor çünkü bunu ona da söylüyorum onun çözümünü de bulduk önce ben üstteyken başliyoruz sonra o üstte geçiyo öyle devam ediyoruz çünkü sex 2 tarafında tatmin olması gereken bişey yani onu motive edin ben eşime diyorum mesela üstte geçermisin diye üstte geçince de sevişirken onu daha istekli hale getirecek şeyler söylüyorum böyle olunca üstte olduğu için o da zevk almaya başlir

Ne arsızlığı bir sene olmuş.istekli biriyim ve 4,5 günde delirecek gibi oluyorum.siz 9 ay sabretnişsiniz.öfke patlaması falan yaşamadınız mı? Eee hormon baktıracak.daha önce teklif etmediniz mi?

Bende çok öfkeleniyorum elimde olmadan ama eşim sanki kendisi normal ben anormalmisim gibi algı olusturuyor bende kendimi dizginlemeye çalışıyorum severek evlendik ve evlenmeden önce ikimizinde arzuları yüksekti ama evlendik cinsel hayatımız hiç düzene girmedi. Bakirelik olayını çözmemiz 5-6 ayı buldu ondan sonra eşimde ara ara sertleşme problemi çıkıyordu ara veriyorduk. Evliligimizde onun için hazırladığım her iki geceden birinde beni hep reddetti kendimi çok kötü hissediyorum her seferinde ama belli etmemeye çalışıyorum. Şebeklik yapıp cinsel iştahımı bastırıyor. Çok fazla tembel ve şimdiye kadar bende çalıştığım için idare ediyordum yorgun olup yardım her gece ondan önce oda saatlerce oyun oynardı iyice kendini yorar öyle gelir yatağa. 3 ayı geçti doğum yapalı kendimi çok yıprattım oda düzene girer takma boşver fln yapıyor. Bende yakınlarda kimseyle konusamayinca bu platformda bilgi edinmek istedim. Doğrusu 25 yaşındayım ve eşim evlendigimizden beri bütün cinsel heyecanlarimi kursağımda bıraktı iyi bir insan ama bu olay artık idare edilebilirdegil.

Sex ile tembellik çok alakalı değil. Hiç mi kendini dinç hissettiği anı olmuyor. Isteyen erkek bir yolunu bulur. Size çok arzu duymuyor muhtemelen. Bir erkeği ten uyumu olan kadınla bırakacaksınız ve yorgunum diye dokunmayacak. Belki o da olması gerekenin farkında değil. Üzgünüm ama durum bu bence

Sex ile tembellik çok alakalı değil. Hiç mi kendini dinç hissettiği anı olmuyor. Isteyen erkek bir yolunu bulur. Size çok arzu duymuyor muhtemelen. Bir erkeği ten uyumu olan kadınla bırakacaksınız ve yorgunum diye dokunmayacak. Belki o da olması gerekenin farkında değil. Üzgünüm ama durum bu bence
Yani yorgun olabilir o an istemeyebilir bunlar da normal ama bu hadi diyelim 2 gün böyle oldu sonra kendi gelip istemesi lazım aylar sürmesi problem hep böyle olması problem yoksa her istediğimiz zaman sevişcek diye bişey mecbur değil erkekler de canı bişeye sıkkın olur çok çok yorgun olur o zaman anlarım onun dışında dediğiniz gibi arzu duyduğu kadınla sevişmeden uzun süre duramaz bi erkek

Tembellikten olduğunu sanmıyorum.

Bu konuda 4 yıldır tembellik yapacak erkek yoktur bence 🫣
Anca bir sorun varsa böyledir. Ki , sizde sertleşme sorunu olduğundan bahsetmişsiniz.

Evlendiğinizden beri böyleymiş ve sizin için sorunmuş. Madem neden çocuk yaptınız ki ? Keşke çözmeye çalışsaydınız. Şimdi bu durum çözülmez ise napacaksınız ?

Bende çok öfkeleniyorum elimde olmadan ama eşim sanki kendisi normal ben anormalmisim gibi algı olusturuyor bende kendimi dizginlemeye çalışıyorum severek evlendik ve evlenmeden önce ikimizinde arzuları yüksekti ama evlendik cinsel hayatımız hiç düzene girmedi. Bakirelik olayını çözmemiz 5-6 ayı buldu ondan sonra eşimde ara ara sertleşme problemi çıkıyordu ara veriyorduk. Evliligimizde onun için hazırladığım her iki geceden birinde beni hep reddetti kendimi çok kötü hissediyorum her seferinde ama belli etmemeye çalışıyorum. Şebeklik yapıp cinsel iştahımı bastırıyor. Çok fazla tembel ve şimdiye kadar bende çalıştığım için idare ediyordum yorgun olup yardım her gece ondan önce oda saatlerce oyun oynardı iyice kendini yorar öyle gelir yatağa. 3 ayı geçti doğum yapalı kendimi çok yıprattım oda düzene girer takma boşver fln yapıyor. Bende yakınlarda kimseyle konusamayinca bu platformda bilgi edinmek istedim. Doğrusu 25 yaşındayım ve eşim evlendigimizden beri bütün cinsel heyecanlarimi kursağımda bıraktı iyi bir insan ama bu olay artık idare edilebilirdegil.
Doktora götürmeye kalkmadiniz mi? Güzel bir kavga edip, doktora götürseydiniz.gerci götürmüşsün.depresyonda da olabilir.ama bu kadar süre depresyon mu olur ? Ya da sizin uyumunuz hiç yok. Ama bana kalırsa eşiniz ot gelmiş ot gidecek.hayattan en ufak bir keyif almayı bilmiyor.kısaca yaşamayı bilmiyor.yuvarlanan taş gibi nefes alıyor.hiçbir halttan birşey anlamıyor.yaşamayı öğretmeye çalıştınız mı ? Off çok sorunlu biriyle evlenmişsiniz.sadece cinsellik değil ki sorun.hergün hergün erken evliliğin yanlış olduğunu kanıtlayan konular açılıyor.birilerine ders olsun bari.normal ve kaliteli erkekler bu kadar genç kadınlarla evlenmiyor artık.bari üniversite falan okusaydınız.erkenden bu işlere girersen böyle oluyor işte.

Son düzenleme:
Doktora götürmeye kalkmadiniz mi? Güzel bir kavga edip, doktora götürseydiniz.gerci götürmüşsün.depresyonda da olabilir.ama bu kadar süre depresyon mu olur ? Ya da sizin uyumunuz hiç yok. Ama bana kalırsa eşiniz ot gelmiş ot gidecek.hayattan en ufak bir keyif almayı bilmiyor.kısaca yaşamayı bilmiyor.yuvarlanan taş gibi nefes alıyor.hiçbir halttan birşey anlamıyor.yaşamayı öğretmeye çalıştınız mı ? Off çok sorunlu biriyle evlenmişsiniz.sadece cinsellik değil ki sorun.hergün hergün erken evliliğin yanlış olduğunu kanıtlayan konular açılıyor.
Yok ya o kadar değil bazen istekli olabiliyor 4 yıllık evliligimizde bir gece eşim 2 kez ardarda kendiliğinden oluşup birliktelik oldu ikimizde şaşırdık tabi her firsatta onu hatırlatıyor bizde bir problem yok hatirlamiyormusun üstuste yaptığımız günleri diyor.

Bir kaç kişide duydum erkeklerin ikikez ustuste istemeside normal ve olaganmis bu süper bir şey de değilmiş eşim yetersizliğinin normal olduğuna kendini inandirmis ve benide buna ikna etmeye çalışıyor çözmem gereken nokta sanırım önce kendisini problemli olduğuna ikna etmem

Yok ya o kadar değil bazen istekli olabiliyor 4 yıllık evliligimizde bir gece eşim 2 kez ardarda kendiliğinden oluşup birliktelik oldu ikimizde şaşırdık tabi her firsatta onu hatırlatıyor bizde bir problem yok hatirlamiyormusun üstuste yaptığımız günleri diyor.
O ilişkinin başında birkaç kez olabiliyor.tekrar olacağını sanmam.anca hatırlıyorsunuz tatlı bir anı olarak.

Bir kaç kişide duydum erkeklerin ikikez ustuste istemeside normal ve olaganmis bu süper bir şey de değilmiş eşim yetersizliğinin normal olduğuna kendini inandirmis ve benide buna ikna etmeye çalışıyor çözmem gereken nokta sanırım önce kendisini problemli olduğuna ikna etmem
iki defa olmasa da bir kere yeterli sürede adam gibi olsa o da tamam.

Çok zor bir durum, bir çözüm yolu bulmak için çaba harcamıyorsa, ki belki de onun için sorun bile değil, daha da kötü bir durum. Böyle birisiyle bir ömür geçmez, Allah sabır versin.

bu böyle olmaz ama
istekli görünürseniz görünün hakkınız değil mi istemek hep onlar mı isteyecek?
apaçık konuşun olmazsa çift terapistine gitmeniz gerektiğini söyleyin
yoksa bu iş çok daha üzücü yollara gider

X